- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Hanımlar merhaba,
Daha önce şöyle bir konu açmıştım: http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ami-kendimden-uzaklastirdim-hatali-miyim.html
Bu adamla ara sıra konuşmaya devam ettik ama zaten artık uzaktık. Facebookuna eklemişti beni, kırk takla atmıştı ekle ekle diye. Neyse zaten pek muhabbetimiz yokken bi baktım bu beni facebookundan silmiş :s Ben bunu farkedince üzüldüm ve saygısızlık olarak kabul edip sitem eden bir mesaj yazdım, o da kırk tane bahane uydurdu hem de bahane ne biliyor musunuz?
Bunun bir arkadaşı beni yanlışlıkla silmişmiş sözde, işyerinde benim adımda başka biri var da onu sildirmek istemiş, o da yanlış anlamış beni silmiş falan, yok beni siler miymiş öyle şey mi olurmuş vb vb. Ben erken farketmişim, farketmeseymişim işyerinde açıklayacakmış vb. Çocuk kandırır gibi hiç inandırıcı değil tabii. Hadi yanlışlıkla sildin açıklayıp ekleyemedin mi yeniden?
Neyse işyerinde "benim yerime o sildi" dediği kişiye sordurdum biri aracılığıyla, çocuk ben silmedim demiş. Sonra ben de bizimkine mesaj çektim (aramalarıma da cevap vermedi haspam) "o çocuğu da al in aşağı konuşcaz" diye. Yine ses yok tabi. Akşam çıkışta bana diyor ki "ya aslında o sildi dediğim kişi silmedi ben sana yanlış açıkladım, onun yerine ...... sildi" diye akıllara zarar ikinci bir yalan söyledi. Benim adımda olan diğer kız bunun ofisine çok gitmiş gelmiş, laf söz olmuş da o da rahatsız olup kızı silmiş.
Burda aklısıra benden bahsetmeye çalışıyor sanki.
Sonra ne mi oldu, o kızcağızı da yalanıyla harcamış. Sabah benim kantinden gitmemi bekledi, gider gitmez o yerine yanlışlıkla seni sildim dediği kızla kahvaltıya oturdularBen de okkalı bir mesaj çektim bu rezile, "arkasından kötü konuştuğun insanla görüşmek mi? yanlış TersAlfabe'yi silmiş ha arkadaşın? Yalan sözün olduğu yerde benim arkadaşlığım yoktur, hoşçakal" dedim.
Tüm mesajlarını telefonlarını herşeyini de sildim. Yahu o değil de bu ne biçim insanlık, ben kendimden utandım bu insana nasıl değer verdim diye. İnsanlar ne sanıyor insan ilişkilerini, bu kadar amatörce yalan mı söylenir çocuk kandırır gibi? Ne hale gelmiş insanlık? Bu ne rezillik? Beni nasıl aptal yerine koymaya çalıştı aklım almıyor! Komik değil mi..
Adam kendi karakterini ortaya koymuş işte, sizi aptal yerine koymak değil bu kişilik meselesi,siz ya da bir başkası fark etmezdi bence ,o bahanelerin seviyesi ilköğretimde mevcuttur sanırım,demek ki insanın beden yaşı değil akıl yaşı önemli üzülmeyin, yalnız sizi de anlayamadım ,zaten pek muhabbetiniz yoksa kendinizden de uzaklaştırmışsınız,silince neden konunun peşine düştünüz ki, ne güzel silmiş siz kurtulmuşsunuz,neden niye demek gereksiz geldi bana, şahsen uzaklaştığım bir insan beni silmiş olsa oralı bile olmam üstüne oh be derim, herkes kendi yoluna baksın derim,üstümden yük kalkmış olur :)
Aramızda birşey olsun veya olmasın, insan ilişkileri bu kadar basit mi sizce? Oh facebooka ekledim, hop sildim, açıklama yok bişey yok. Basit bir arkadaşlık ilişkisinde bile bu olmamalı diye düşünüyorum.
Facebook ne zamandır arkadaşlık ilişkilerinin kıstası oldu?
Adamı kendinizden uzaklaştırdınız o da sizi sildi, siz sebebini sordunuz sizi kırmamak icin yalan söyledi. Olayları bu noktaya getiren sizsiniz yani.
Tabi kıstas değil ama diyorum ya, o uzaklaştırma olayından sonra facebooka ekledik birbirimizi. Yani uzaklaştırdım da sildi diye bişey yok.
Ben dürüst olmasını isterdim, saçma yalanlarla dansöz gibi kıvıracağına "Tersalfabe görüşmeyelim artık" dese daha onurlu olurdu. İsterse kırk kere silsin uzaklaşsın bozulduğum o değil, yalan söylemek bu kadar normal olmuş artık.
evet insan ilişkileri bu kadar basit.....kısaca seninle görüşmek istememiş......neden bu kadar ısrarcısın
Israrcı değilim ki isterse görüşmesin, niye sildin diye sormak abartılacak birşey değil ki? Silene kadar gayet de esprili bir şekilde arkadaşça konuşuyorduk, birden dan diye silince sordum ben de. Asıl önemli olan söylediği yalanlar, Allah kurtarmış beni nerdeyse ciddi ciddi aşık olacaktım platonik
çok abartmışsınız yahu, keşke sorguya alsaydınız diyeceğim ama almışsınız zaten.. aracılarla sordurmak nedir allah aşkına abartmayın.. silerse silsin, cool olun biraz.. farketmemiş gibi yapıp "aa sildin mi? hiç farketmedim, çok önemli olmadığından olsa gerek" tarzı takılsanız ya biraz.. siz sürekli kovalayan olursanız birileri de sürekli kaçar arkadaşım..
Aramızda birşey olsun veya olmasın, insan ilişkileri bu kadar basit mi sizce? Oh facebooka ekledim, hop sildim, açıklama yok bişey yok. Basit bir arkadaşlık ilişkisinde bile bu olmamalı diye düşünüyorum.
Hanımlar merhaba,
Daha önce şöyle bir konu açmıştım: http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ami-kendimden-uzaklastirdim-hatali-miyim.html
Bu adamla ara sıra konuşmaya devam ettik ama zaten artık uzaktık. Facebookuna eklemişti beni, kırk takla atmıştı ekle ekle diye. Neyse zaten pek muhabbetimiz yokken bi baktım bu beni facebookundan silmiş :s Ben bunu farkedince üzüldüm ve saygısızlık olarak kabul edip sitem eden bir mesaj yazdım, o da kırk tane bahane uydurdu hem de bahane ne biliyor musunuz?
Bunun bir arkadaşı beni yanlışlıkla silmişmiş sözde, işyerinde benim adımda başka biri var da onu sildirmek istemiş, o da yanlış anlamış beni silmiş falan, yok beni siler miymiş öyle şey mi olurmuş vb vb. Ben erken farketmişim, farketmeseymişim işyerinde açıklayacakmış vb. Çocuk kandırır gibi hiç inandırıcı değil tabii. Hadi yanlışlıkla sildin açıklayıp ekleyemedin mi yeniden?
Neyse işyerinde "benim yerime o sildi" dediği kişiye sordurdum biri aracılığıyla, çocuk ben silmedim demiş. Sonra ben de bizimkine mesaj çektim (aramalarıma da cevap vermedi haspam) "o çocuğu da al in aşağı konuşcaz" diye. Yine ses yok tabi. Akşam çıkışta bana diyor ki "ya aslında o sildi dediğim kişi silmedi ben sana yanlış açıkladım, onun yerine ...... sildi" diye akıllara zarar ikinci bir yalan söyledi. Benim adımda olan diğer kız bunun ofisine çok gitmiş gelmiş, laf söz olmuş da o da rahatsız olup kızı silmiş.
Burda aklısıra benden bahsetmeye çalışıyor sanki.
Sonra ne mi oldu, o kızcağızı da yalanıyla harcamış. Sabah benim kantinden gitmemi bekledi, gider gitmez o yerine yanlışlıkla seni sildim dediği kızla kahvaltıya oturdularBen de okkalı bir mesaj çektim bu rezile, "arkasından kötü konuştuğun insanla görüşmek mi? yanlış TersAlfabe'yi silmiş ha arkadaşın? Yalan sözün olduğu yerde benim arkadaşlığım yoktur, hoşçakal" dedim.
Tüm mesajlarını telefonlarını herşeyini de sildim. Yahu o değil de bu ne biçim insanlık, ben kendimden utandım bu insana nasıl değer verdim diye. İnsanlar ne sanıyor insan ilişkilerini, bu kadar amatörce yalan mı söylenir çocuk kandırır gibi? Ne hale gelmiş insanlık? Bu ne rezillik? Beni nasıl aptal yerine koymaya çalıştı aklım almıyor! Komik değil mi..
hayır canım kırılmış olabilirsin boşver derim.....ama adamdan ısrarla bir açıklama beklemene istinaden o şekilde yorum yaptım.....bir sitem mesajı yeterliydi......bilemedim şimdi
O uzaklaşma meselesinden sonra facebooka eklemiştik birbirimizi hem de o kırk takla atmıştı ekle de ekle diye. Ben aramalara kapalı olduğum için beni bulamıyomuş sen ekle diye tutturdu ben de ekledim. Sonra da bunlar oldu işte, ben de sormayı hakkım olarak gördüm tabii kendimi çok aptal yerine konmuş hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?