• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dürüst Adam Kalmamış, Çocuk Kandırdığını Sanıyor!

facebook bir kıstas değil bence. silmek zorsa eklemek de kolay olmamalı. ne kadar kolay hop ekledi diye düşünmediğimiz yerde, ne kadar kolay sildi diye düşünmemeliyiz.

Evet kıstas değil ama benim facede zaten bir avuç insan vardır hepsi de değerli arkadaşımdır. Bu da binbir takla atmıştı ekle ekle ekle diye.

yok öyle hissetmeyin, sormak hak evet ama aşşağı insin vs abartı geldi bana, zaten kendinizden uzaklaştırmak istediğiniz birini her nekada o sırarcı olsada hayatınızın herhangi bir yerinde tutmanız yanlış,ısrar etsin istediğini yapsın eklemiyorum der geçersiniz sonuçta onu uzaklaştırmak istemiştiniz hayatınızda olmaması gerektiğini düşünmüştünüz,lütfen kırılmayın ben olsam diye bakıp yorum yazıyorum, ben olsam hayatımdan uzaklaştırdığım birini eklemem ne olursa olsun neden? çünkü ben onu hayatımda istemiyorum ama onun ne istediğini bilmiyorum belki seviyor içten içe ben onu hayatıma dahil edip ne için üzeyim? yeri gelecek sevdiğim biri olacak fotoğraflar koyacağım vs ve o da bunu görücek, içten içe üzülecek buna nasıl izin vereyim?yanlız tek bir şekilde izin verirdim onun beni sevdiğini biliyorum değil mi içten içe bu sevgi ilgi hoşuma gidiyorsa ekleyeyim dursun ,derdim.ee o kişi beni silince ''ee kırk takla attı ekle ekle diye'' ne bu şimdi diye kızardım,ama sanırım yinede ardına düşmezdim,şimdi konunun öncesinden ötürü size yalan söylemiş sizi çantada bekletmek istemiş çevir kazı yanmasın demiş. direkt istedim sildim dememişte bahaneler uydurmuş diyemiyorum çünkü öyle bile olsa onu zaten siz hayatınızda istemiyorsunuz ya, bu bahaneler vs umrunuzda olmazdı değil mi neticede siz zaten istemiyorsunuz, o da kendi akılsızlığına yansın deyip geçmek varken neden niye ,aşşağı insin yok iş yerindekine sordurttum vs peşine düşmek gereksiz,he adamın yaptıkları normal mi? hayır değil az evvelde dedim zeka yaşıyla alakalı bi durum, boşver gitsin:16:

Tamamen haklısınız ama yukarıda da yazdım. Ramazan ayında yine aynı böyle birşey yaptı biz tam ikinci kez yemeğe çıkacakken. (İlk yemekte uzaklaşmıştık, sonra yine görüşelim yemeğe gidelim dedik ve o çok hevesli görünüyordu bu ikinci yemeğe.)

Orada söylediği yalana sorgu sual etmeyince bu seferkine kayıtsız kalamadım. Niye ikinci şansı verdiniz ki diyeceksiniz şimdi.. Ne bileyim işte belki bişeyler olabilir diye beklyeyim demiştim hoşlandığım için.

İkinci kez de sussaydım iyice salak konumuna düşecektim, herkese böyle yapıyosa en azından bi kişi çemkirsin de ayağını biraz denk alsın istedim.

Tamamen haklısınız ama yukarıda da yazdım. Ramazan ayında yine aynı böyle birşey yaptı biz tam ikinci kez yemeğe çıkacakken. (İlk yemekte uzaklaşmıştık, sonra yine görüşelim yemeğe gidelim dedik ve o çok hevesli görünüyordu bu ikinci yemeğe.)

Orada söylediği yalana sorgu sual etmeyince bu seferkine kayıtsız kalamadım. Niye ikinci şansı verdiniz ki diyeceksiniz şimdi.. Ne bileyim işte belki bişeyler olabilir diye beklyeyim demiştim hoşlandığım için.

İkinci kez de sussaydım iyice salak konumuna düşecektim, herkese böyle yapıyosa en azından bi kişi çemkirsin de ayağını biraz denk alsın istedim.

önceki konunuzu o zaman okumuştum ama unutmuşum sanırım,şimdi tekrar okudum,hayatımdan uzaklaştırdım diyince başka bir insanı sevdiğiniz için uzaklaştırdınız sanmıştım ondan anlam veremedim, ama sizin durum başkaymış,siz adamdan hoşlanıyor ama tavırlarından hoşlanmıyormuşsunuz, doğal olarak bu yaptığı da gücünüze gitmiş, hiç üzülmeyin, adam 2. kez aynı şeyi yapmış ne 2 ne 3 ü hatta sizde görmüş oldunuz,artık kendinizi dinleme zamanı bence,, verdiğiniz kararda nekadar haklı olduğunuzu görmüyormusunuz? hiç canınızı sıkmayın:79:

önceki konunuzu o zaman okumuştum ama unutmuşum sanırım,şimdi tekrar okudum,hayatımdan uzaklaştırdım diyince başka bir insanı sevdiğiniz için uzaklaştırdınız sanmıştım ondan anlam veremedim, ama sizin durum başkaymış,siz adamdan hoşlanıyor ama tavırlarından hoşlanmıyormuşsunuz, doğal olarak bu yaptığı da gücünüze gitmiş, hiç üzülmeyin, adam 2. kez aynı şeyi yapmış ne 2 ne 3 ü hatta sizde görmüş oldunuz,artık kendinizi dinleme zamanı bence,, verdiğiniz kararda nekadar haklı olduğunuzu görmüyormusunuz? hiç canınızı sıkmayın:79:

Evet hoşlandığım için belki düzelir dedim veya belki bi umuttu işte insan sağlıklı düşünemiyor bazen.. Bir kişi size bir kere yalan söylemişse suç onundur, ikinci kere söylemişse suç sizindir mantığından yola çıkarak ikinciyi kendime yediremedim ve kızma zamanının geldiğini düşündüm. Yoksa beni hep çocuksu yalanlarla kandırıp kenarda bekletebileceğini sanacaktı, salak mı sanıyodu beni acaba.

"Bak gözüm kapalı değil, istesem anında foyanı çıkarırım meydana" demek istedim işte bitti gitti.

Sen bence bayağı bayağı abayı yakmışsın.Bir ilişkiniz yok.Bir iki yemek veya telefonla görüşme.Ya da adı konmamış..Adam senle yiyeceği yemeği iptal etmiş.O gece başka kızlarla görmüşler.Görüşmeye devam etmişsin.Face ten silmiş.Arkadaşlarını da olaya dahil edip,sanki çok büyük bir suç işlemiş gibi sorgu sualler,hafiyelikler yapmalar.Ne gerek var bunlara.Diyorsun ki dürüst davransın.Ya bazen karşındaki bayanı kırmamak adına,insan ben senden hoşlanmıyorum,görüşmek istemiyorum diyemeyebilir.Fazla dürüstlüğe de gerek yok.Bir hareket herşeyi anlatır.Silmişse sen de sil gitsin.

ne kadar ısrar etmişsin arkadaşım
hiç gerek yoktu bu kadara da adamı sıkıştırınca başından savmak için yalan sölemiş sana
bence hiç üsteleme artık...

Yerinde olsaydım msj atmazdım asla. yok sayardım ben de onu. Hele ki her bi gelismede yeni msj atman komik olmuş, sanki ona saplantılıymışsın gibi. Sanki sevgilin mi? Boşver.

daha onceki konuna cevap yazmıstım.

hala aynı kafadasın. bah kızım akrepler uzerıne gidilmesinden hiccc hoşlanmazz. aranızda bişey yokmus ustelik.

ne olursa olsun bi akreple ciddi dusunuorsan ciddiye almamalısın onu . cunku ciddi meselelere hic gelemezler.

biraz relax olmalısın. silmişse silmiş sende boşverseydın. cok itici olmus davranısın. Yalan söylemeye iten sensin.

silmesini de saglayan sensin. onu biraz fazla sıktın bogdun bence.

Son düzenleme:
Sen bence bayağı bayağı abayı yakmışsın.Bir ilişkiniz yok.Bir iki yemek veya telefonla görüşme.Ya da adı konmamış..Adam senle yiyeceği yemeği iptal etmiş.O gece başka kızlarla görmüşler.Görüşmeye devam etmişsin.Face ten silmiş.Arkadaşlarını da olaya dahil edip,sanki çok büyük bir suç işlemiş gibi sorgu sualler,hafiyelikler yapmalar.Ne gerek var bunlara.Diyorsun ki dürüst davransın.Ya bazen karşındaki bayanı kırmamak adına,insan ben senden hoşlanmıyorum,görüşmek istemiyorum diyemeyebilir.Fazla dürüstlüğe de gerek yok.Bir hareket herşeyi anlatır.Silmişse sen de sil gitsin.

Dürüst olsun canımı yesin kafasındayım :) Ufacık da yalan olsa nevrim dönüyor.

ne kadar ısrar etmişsin arkadaşım
hiç gerek yoktu bu kadara da adamı sıkıştırınca başından savmak için yalan sölemiş sana
bence hiç üsteleme artık...

Yok öyle başından savmak, kime çattığını bilsin. Yalancı adam hala çok kızgınım.

Yerinde olsaydım msj atmazdım asla. yok sayardım ben de onu. Hele ki her bi gelismede yeni msj atman komik olmuş, sanki ona saplantılıymışsın gibi. Sanki sevgilin mi? Boşver.

Sevgilim olmasa da arkadaşlığımı bile hak etmiyor, arkadaşlar birbirine yalan söyler mi? Olayları adım adım takip edip foyasını çıkardım ki ortaya, bu iş burda sertçe bitsin. Bir daha görüşmeyelim istedim.

daha onceki konuna cevap yazmıstım.

hala aynı kafadasın. bah kızım akrepler uzerıne gidilmesinden hiccc hoşlanmazz. aranızda bişey yokmus ustelik.

ne olursa olsun bi akreple ciddi dusunuorsan ciddiye almamalısın onu . cunku ciddi meselelere hic gelemezler.

biraz relax olmalısın. silmişse silmiş sende boşverseydın. cok itici olmus davranısın. Yalan söylemeye iten sensin.

silmesini de saglayan sensin. onu biraz fazla sıktın bogdun bence.

Amaan akrep makrep yalancı işte ötesi yok. Yalan söyleyen insandan hiçbir alanda hayır gelmez. Bırakaydım da beni yalanla uyuttuğunu zannetmeye devam mı edeydi? Hayatı resmen yalan ilişkilerle dolu, milletin yüzüne gülüp arkasından konuşuyor, herkese mavi boncuk dağıtıyor vb. Birinin yüzüne vurması lazımdı bunu.

Bu arada iş mailime cevap yazmış da (özellikle iş maili, iş arkadaşıyız demeye getirmiş), fena kavga ettik.

Ona müdahelede bulunmamın yanlış olduğunu, ne isterse yapacağını söyledi. Bi de zeytinyağı. Facebook da kullanmıyormuş, beni de yanlışlıkla sildiğini hala ısrarla söylüyor yalancı. Çok uzatmışmışım da, niye ona müdahele ediyormuşum anlamamışmış, kimseyi kötülememişmiş (halbuki o kız hakkında neler söyledi bana).

"Başkasının arkasından konuşup yüzüne gülüyosun, beni de millete kötülüyor musun acaba" dedim ve ekledim. "Ben sana değil, bana davranışına müdahele ediyorum, bana yalan söyledin, o kadar."

Burada da bitti bu iş, aynı servisteyiz de yüzyüze bakıcaz her gün:50:

Hanımlar merhaba,

Daha önce şöyle bir konu açmıştım: http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ami-kendimden-uzaklastirdim-hatali-miyim.html

Bu adamla ara sıra konuşmaya devam ettik ama zaten artık uzaktık. Facebookuna eklemişti beni, kırk takla atmıştı ekle ekle diye. Neyse zaten pek muhabbetimiz yokken bi baktım bu beni facebookundan silmiş :s Ben bunu farkedince üzüldüm ve saygısızlık olarak kabul edip sitem eden bir mesaj yazdım, o da kırk tane bahane uydurdu hem de bahane ne biliyor musunuz?

Bunun bir arkadaşı beni yanlışlıkla silmişmiş sözde, işyerinde benim adımda başka biri var da onu sildirmek istemiş, o da yanlış anlamış beni silmiş falan, yok beni siler miymiş öyle şey mi olurmuş vb vb. Ben erken farketmişim, farketmeseymişim işyerinde açıklayacakmış vb. Çocuk kandırır gibi hiç inandırıcı değil tabii. Hadi yanlışlıkla sildin açıklayıp ekleyemedin mi yeniden?

Neyse işyerinde "benim yerime o sildi" dediği kişiye sordurdum biri aracılığıyla, çocuk ben silmedim demiş. Sonra ben de bizimkine mesaj çektim (aramalarıma da cevap vermedi haspam) "o çocuğu da al in aşağı konuşcaz" diye. Yine ses yok tabi. Akşam çıkışta bana diyor ki "ya aslında o sildi dediğim kişi silmedi ben sana yanlış açıkladım, onun yerine ...... sildi" diye akıllara zarar ikinci bir yalan söyledi. Benim adımda olan diğer kız bunun ofisine çok gitmiş gelmiş, laf söz olmuş da o da rahatsız olup kızı silmiş.

Burda aklısıra benden bahsetmeye çalışıyor sanki.

Sonra ne mi oldu, o kızcağızı da yalanıyla harcamış. Sabah benim kantinden gitmemi bekledi, gider gitmez o yerine yanlışlıkla seni sildim dediği kızla kahvaltıya oturdular :53: Ben de okkalı bir mesaj çektim bu rezile, "arkasından kötü konuştuğun insanla görüşmek mi? yanlış TersAlfabe'yi silmiş ha arkadaşın? Yalan sözün olduğu yerde benim arkadaşlığım yoktur, hoşçakal" dedim.

Tüm mesajlarını telefonlarını herşeyini de sildim. Yahu o değil de bu ne biçim insanlık, ben kendimden utandım bu insana nasıl değer verdim diye. İnsanlar ne sanıyor insan ilişkilerini, bu kadar amatörce yalan mı söylenir çocuk kandırır gibi? Ne hale gelmiş insanlık? Bu ne rezillik? Beni nasıl aptal yerine koymaya çalıştı aklım almıyor! Komik değil mi..

Bu kadar atraksiyona gerek varmıydı? Söylediği şeyin yalan olduğu da baştan belliymiş zaten. Adam silmiş gitmiş işte, yok kim sildirmiş yok kimi silecekken silmiş falan komik bence.

Sen beni sildin mi? Evet sildim. EYVALLAH denir gidilir.

zaten yalan söylediğini anlamışsınız arkadaşınıza sordurduğunuz zaman, hatta daha öncesinde anlamışsınız. açıklamasında yalan olduğu belli zaten, konuşmuyormuşsunuz da uzaklaşmışsınız niye bu kadar olayın peşine düştünüz ki? yalan yani bariz belli ne dese kurtarmayacak belli hala insanları araya sokup sorular sorduruyorsunuz, yok efendim ona geri yazıyorsunuz böyle bir kaos olmuş. yalancı işte var mı başka açıklaması. siz hala niye uğraşıyorsunuz?

Öncesinde ne yaşandı bilmiyorum uzaklaştırmakmı istediniz ne yaptınız sanırım sizin bir takım hisleriniz var bu kişiye karşı yoksa normal bir arkadaş silmişse insanı bu kadar üzerine düşülmezki siz ısrar ettikçe o da ayıp olmasın diye yalana başvurmuş siz sıkıştırdıkça söyledikçede söylemiş hadi onun karekterinde problem var orası açıkta bu neyin ısrarı neyin kanıtlanması anlamış değilim insanlara bu kadar deger verip önemsemeyin sildiyse keyfi bilir diyip geçin neden sildin kim sildirdi neden kahvaltı yaptın bukadarına gerek yok bence :53:

Sen şimdi yalancı olduğunu yüzüne vurunca ders mi almış oldu.Y ada tüh be ne akıllı kızmış hemen çözdü deyip suratı mı kızardı.Öyle olsa,ortaya çıkardığın halde gidip diğer kızla kantinde oturmaz herhalde.Yalanın en ufağına bile tahammül edemiyorsan ilk yalanında kesecektin görüşmeyi o zaman.Faceden silebilir herkes herkesi yaa.Bana da sildiğim insan niye sildin diye sorsa (sorulmaz çünkü) ben de karşımdaki insanı küçük düşürmemek adına bir an da ne diyeceğimi bilemeyebilirdim.Bunun dürüst olmamakla alakası ne.Bak dürüst davranmış ki silmiş.Hem seni hem başkalarını mı idare etmeliydi.Millete dürüstlük dersi vereyim derken kendi değerini düşürme.Unut gitsin yaa.Değerini bilecek biri çıkar karşına.

boşa kürek çekiyorsunuz.. :ssz: yok yere kendini yorma bence hayatının dışına ittiysen bir kere bırak orda kalsın.

Çok uzattım ben de farkındayım. Ama hoşlandım işte. Bana yalan söylemesini kaldıramadım. Bir de diğer kızdan kıskandım. Sonucu fena oldu :37:

Çok uzattım ben de farkındayım. Ama hoşlandım işte. Bana yalan söylemesini kaldıramadım. Bir de diğer kızdan kıskandım. Sonucu fena oldu :37:

Evet canım çok uzatmışsın,fazla ciddiye alıp beklentiye girmişsin.
Aslında baştan beri yaptıklarından,senin ondan hoşlandığını anlamıştır bence.
İsteseydi beklediğin gibi bir adım atardı.Belki sert çıkışların onu ürkütmüştür.
İnsanları değiştirmeye veya ders vermeye çalışmak boşuna.
O da öyle bir insan demek ki,hayata bakışınız aynı değil.
İlişkiniz farklı boyuta geçse seni ileride daha çok üzebilir.
Ama sen de arkadaşlıklarında biraz daha esnek olmalısın.

Back
X