Hanımlar merhaba,
Daha önce şöyle bir konu açmıştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...ami-kendimden-uzaklastirdim-hatali-miyim.html
Bu adamla ara sıra konuşmaya devam ettik ama zaten artık uzaktık. Facebookuna eklemişti beni, kırk takla atmıştı ekle ekle diye. Neyse zaten pek muhabbetimiz yokken bi baktım bu beni facebookundan silmiş :s Ben bunu farkedince üzüldüm ve saygısızlık olarak kabul edip sitem eden bir mesaj yazdım, o da kırk tane bahane uydurdu hem de bahane ne biliyor musunuz?
Bunun bir arkadaşı beni yanlışlıkla silmişmiş sözde, işyerinde benim adımda başka biri var da onu sildirmek istemiş, o da yanlış anlamış beni silmiş falan, yok beni siler miymiş öyle şey mi olurmuş vb vb. Ben erken farketmişim, farketmeseymişim işyerinde açıklayacakmış vb. Çocuk kandırır gibi hiç inandırıcı değil tabii. Hadi yanlışlıkla sildin açıklayıp ekleyemedin mi yeniden?
Neyse işyerinde "benim yerime o sildi" dediği kişiye sordurdum biri aracılığıyla, çocuk ben silmedim demiş. Sonra ben de bizimkine mesaj çektim (aramalarıma da cevap vermedi haspam) "o çocuğu da al in aşağı konuşcaz" diye. Yine ses yok tabi. Akşam çıkışta bana diyor ki "ya aslında o sildi dediğim kişi silmedi ben sana yanlış açıkladım, onun yerine ...... sildi" diye akıllara zarar ikinci bir yalan söyledi. Benim adımda olan diğer kız bunun ofisine çok gitmiş gelmiş, laf söz olmuş da o da rahatsız olup kızı silmiş.
Burda aklısıra benden bahsetmeye çalışıyor sanki.
Sonra ne mi oldu, o kızcağızı da yalanıyla harcamış. Sabah benim kantinden gitmemi bekledi, gider gitmez o yerine yanlışlıkla seni sildim dediği kızla kahvaltıya oturdular

Ben de okkalı bir mesaj çektim bu rezile, "arkasından kötü konuştuğun insanla görüşmek mi? yanlış TersAlfabe'yi silmiş ha arkadaşın? Yalan sözün olduğu yerde benim arkadaşlığım yoktur, hoşçakal" dedim.
Tüm mesajlarını telefonlarını herşeyini de sildim. Yahu o değil de bu ne biçim insanlık, ben kendimden utandım bu insana nasıl değer verdim diye. İnsanlar ne sanıyor insan ilişkilerini, bu kadar amatörce yalan mı söylenir çocuk kandırır gibi? Ne hale gelmiş insanlık? Bu ne rezillik? Beni nasıl aptal yerine koymaya çalıştı aklım almıyor! Komik değil mi..