dürüst olmak bu kadar zor mu

madem bu kadar güveniyorsun sende koskoca adamı rahat bırak , onu yapma , şununla konuşma , bununla bu kadar samimi olma falan filan, bırakın keyfince gezsin baymayın adamı size de tek bir yalan söylemesin.

çocuk büyütüyorlar resmen

çocuk büyütüyorlar resmen

Ya dusunuyorum.
Zamaninda onunla gorusme falan dedigim sevgilim oldu. Ama yasim 20den kucuktu. Ergenligin sonu ile bitti bu sevdam.
Esim bana biriyle gorusme demez. Kimse demez yani esimi gec, beni bu yasima kadar sen mi kolladin ben aptal miyim derim.
Esim de kendine dedirtmez gerci.
Ileride cocugum oldugunda da yetiskin seviyesindeyse karismayi dusunmuyorum. Olay kufurse zaten karismam karisacagim durum uyusturucu hirsizlik vs vsdir.

aynen öyle
koca adamın peşinde koşmanın anlamı yok. eşi değil annesi gibi olunur o zaman.
kaldı ki karakter şekillenmiş, ruh şekillenmiş ben bu adamın neresini değiştireyim.
eş tercihi yaparken en az değişikliğe ihtiyacı olan adamı bulmak mesele.
yoksa ben kontrol de etsem kendi bildiğini yapmaya -hem de yalan söyleyerek yapmaya- devam edecek.
bu göze alınacak bir risk değil benim için.

Aşırı baskıdan.. Nişanlanmak, sevgililik ya da evlilik bireysel hayatın bitirlmesi değildir. Seni seviyordur, hayatı da.. İkiniz arasında tercih yapamayıp yürütmeye çalışıyordur.
Senin dışında da yalan söylüyorsa yalan söyleme hastalığı vardır, alışkanlık yapmış artık. Psikolojik.
İkisi de tehlikelidir..

Aşırı baskı yapıyor olabilirsiniz ,buda onu yalana sürekler!!
Aşırı baskı yapıyorsanız yalana sürüklenebilir. Katlıyorum arkadaşa...
Ama bir adam dürüst ise baskı olsa da yalan söylemez bence...
Ayrıca bu durum onda alışkanlık haline gelmiş. Bu adamla evlilik çok zor olur. İlişkinizi gözden geçirin derim ben...

Yalanı mazur gören insanları anlamıyorum
İnsan sevdiğini kandırmaz
Yalan sana hiç değer vermediğini gösterir
Neden bu kısı döngünün devam etmesine izin veriyorsun anlayamadım

Byk ihtimal ailesinden bori veya birileri cok baskiciymis belki dayakci o yzden kucukluktwn alismis bu duruma. Yalan soylemeden duramior hic olmayacak bir seyi bile yalan kosordr hc kizmayacagn bir seyi.boyle gelms boyle gidecek cnm

Çok baskı yapıyorsanız yada her konuda mutlaka küçük büyük müdahaleniz varsa yada biryere gitme derken oraya gitmemesini istemekiçin gerçekten geçerli bir sebebiniz olmadığı halde gitme diyorsanız bu nişanlınızı yalana iter.Evet yalan gerçekten kötü bişey ama çok baskı sonucunda söylenen yalanlara ben kızamıyorum.Bu benim dışarıdan okuduklarım kadarıyla yaptığım bir yorum tabiki bunun kararını siz vericeksiniz.Yo ben herşeye karışan biri değilim çok geçerli sebeplerim var biryere gitme derken diyebiliyorsanız o zaman hata sizde değildir.Bi arkadaşım var eşinin haftada bir içtiği bir kutu biradan tutun, eve yarım saat geç gelmesine kadar herşeye söylenir. Yok ben kesinlikle istemiyorum içki,yok ben evde yalnızken ne işi var gelmeli, yok ben o arkadaşını hiç sevmiyorum içim ısınmadı o yüzden görüşemez diye diye adamı yalan makinesi yaptı ama ben kocasına kızamıyorum.Çünkü adamda aslında bişey yaptığı yok ama benim arkadaş biraz huzur versin diye yarım saat arkadaşlarıyla oturmak için işteyim diyo.Çünkü kız direkt eve gelsin istiyo mesela.Bu tarz.Sonuçta o insanında sizden önce bi hayatı vardı. Her gece her gece eve gelmiyorsa her gece içmiyorsa her gün her gün alakasız yerlere gezmeye gitmiyosa yada sorumsuz biri değilse müdahale çok yersiz ve anlamsız.Ve bu saydıklarım yokken her noktada yapılan müdahale sonucu yalan söylemeye başlayan insana bahane bulamıyorum.Biraz dışarıda durmak istemesi yada karı kızın olmadığı bi ortamda arkadaşlarıyla oturmak istemesine müdahale edilmesin isteyip bir yandan sevdiği için sizide kaybetmek istemiyor olması onu yalan söylemeye mecbur kılar.Yani önemli olan karşınızdakinin yalan söyleyip söylememesi değil,neden yalan söylediği. Ama şayet diyorsanızki hayır ben zaten çok müdahele etmem çoğu zaman aradığımda ulaşıyorsam yada haber veriyorsa bu benim için yeterlidir her alanına dahil olmam onun kendi yaşam alanına saygım vardır buna rağmen yalan söylüyor diyorsanız o zaman yukarıda söylediklerimi unutun ve bu ilişkiyi bidaha gözden geçirin.Ama ufak tefek şeyler için yalan söylediğini söylediğinize göre sizde bence arkadaşım gibi fazla müdahil ve fazla fikir sahibisiniz onun hayatı üzerinde.O zaman ona kızmayın.Karşınızdaki insanın kendi yaşam alanına fikirlerine ve isteklerine saygınız yoksa, tabiki sevdiğini kaybetmek istememekle kendi hayatını doğru düzgün devam ettirebilme arasında gidip gelirken bu tarz yalanlara başvurucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…