Dürüstlük mü salaklık mı?

Anladım.
Evet, devir gerçekten felaket bir halde. Dürüst insanın kaybettiği bir savaş içindeyiz.
Bazen sinirlerim aşırı bozuluyor ama kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim inşallah

Avukata ne kadar ödediniz.

Cokmus fiyatları ya bende boşanma kararı aldım da. Altinlari geri istemeye biraz cekiniyorum.Nedense hep aklımda benim için söyleyecekleri kötü sözler uğulduyor. Sizde de oldu mu öyle.
Barodan talep edebilirsiniz.
Ohoooo neler duydum neler okudum, bu boşanma süreci insanın sınırlarını tırmalıyor resmen.
Atılmadık iftira söylenmedik yalanı bırakmadılar ama avukatın söylediğine göre neredeyse tüm boşanmalarda bu tür olaylar var.
Yani aman bana şunu diyecekler aman bunu diyecekler diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz. Ağzınızla kuş tutsanız da karşı taraf aşağılıksa diyeceğini diyor.

Kendime iyi bir psikolog bulayım da bari süreci onunla birlikte atlatayim. Sinirlerim hassas bu dönem . Size de sans ve sabir diliyorum umarım çok yıpranmazsınız

Siz neden boşanmak istiyorsunuz?
Evet psikolog iyi oluyor.
Teşekkür ederim.
2 tane konu açmıştım aslin da ama ozetlersem adam bana değer vermiyor hiç sohbet yok ortak yön yok .Herşeyimi kısıtlıyor , sevgi ilgi görmüyorum . Ve beni hizmetçi gibi gördüğünü söyledi. Evlendikten 1 ay sonra 180 derece döndü. Bu hale geldi . Azarlamalari laf sokmaları şimdiki aklım olsa evlenmezdim demeleri bitmiyor . Yıldım ☺

Anlıyorum.
Aile terapisti denediniz mi?
Hoş böyle bir hödük ne anlar diyeceğim ama işte. Çocuğun da yoksa bak önüne. Sal ipini otlasın öküz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…