Dürüstlük mü salaklık mı?

Ben sizi yargılamadım. Ben aslında sizin konunuz üzerinden genel anlamda toplum olarak, ülke olarak geldiğimiz duruma değindim. Ülkenin hukukçusu bile vatandaşa bunları empoze ediyor. Maalesef dürüstlükle enayiliği karıştıranlar çok türedi. Yani genel konuştum. Siz zor şeyler yaşamışsınız. öfkelenmeniz de , nefret etmeniz de, intikam almak istemeniz de normal Sizi anlıyorum ve zor bir süreçten geçiyorsunuz. Umarım kısa sürede rahata ve huzura kavuşursunuz.
Anladım.
Evet, devir gerçekten felaket bir halde. Dürüst insanın kaybettiği bir savaş içindeyiz.
Bazen sinirlerim aşırı bozuluyor ama kendime hakim olmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim inşallah 🥰

Merhaba hanımlar,
Boşanma aşamasındayım, evden çıkarken yanımda bir miktar para ve bir iki çeyrek altın vardı. Öyle ahım şahım bir para etmiyor yani.
Şimdi boşanmış olanlar veya bu süreçte olanlar bilir ki düğünde takılan herşeyi talep edebiliyorsunuz.
Karşı taraf benim yanımda olanı biliyor, avukatım bana "yanında olanları söylemeyip isteyebilirsin" dedi ancak bu bana hiç doğru gelmiyor. Hem vicdanen hem de hukuku yanıltmak istemediğimden.

Sizce ne yapayım?

Not: yazdırdım ne aldıysam.
Hem hukuk önünde yalan söylememek hem de vicdanıma yalan söylemeyi yediremeyeceğimi düşündüğümden.
Avukata ne kadar ödediniz.

Cokmus fiyatları ya bende boşanma kararı aldım da. Altinlari geri istemeye biraz cekiniyorum.Nedense hep aklımda benim için söyleyecekleri kötü sözler uğulduyor. Sizde de oldu mu öyle. 😞
Barodan talep edebilirsiniz.
Ohoooo neler duydum neler okudum, bu boşanma süreci insanın sınırlarını tırmalıyor resmen.
Atılmadık iftira söylenmedik yalanı bırakmadılar ama avukatın söylediğine göre neredeyse tüm boşanmalarda bu tür olaylar var.
Yani aman bana şunu diyecekler aman bunu diyecekler diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz. Ağzınızla kuş tutsanız da karşı taraf aşağılıksa diyeceğini diyor.

Barodan talep edebilirsiniz.
Ohoooo neler duydum neler okudum, bu boşanma süreci insanın sınırlarını tırmalıyor resmen.
Atılmadık iftira söylenmedik yalanı bırakmadılar ama avukatın söylediğine göre neredeyse tüm boşanmalarda bu tür olaylar var.
Yani aman bana şunu diyecekler aman bunu diyecekler diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz. Ağzınızla kuş tutsanız da karşı taraf aşağılıksa diyeceğini diyor.
Kendime iyi bir psikolog bulayım da bari süreci onunla birlikte atlatayim. Sinirlerim hassas bu dönem . Size de sans ve sabir diliyorum umarım çok yıpranmazsınız

Siz neden boşanmak istiyorsunuz?
Evet psikolog iyi oluyor.
Teşekkür ederim.
2 tane konu açmıştım aslin da ama ozetlersem adam bana değer vermiyor hiç sohbet yok ortak yön yok .Herşeyimi kısıtlıyor , sevgi ilgi görmüyorum . Ve beni hizmetçi gibi gördüğünü söyledi. Evlendikten 1 ay sonra 180 derece döndü. Bu hale geldi . Azarlamalari laf sokmaları şimdiki aklım olsa evlenmezdim demeleri bitmiyor . Yıldım ☺

2 tane konu açmıştım aslin da ama ozetlersem adam bana değer vermiyor hiç sohbet yok ortak yön yok .Herşeyimi kısıtlıyor , sevgi ilgi görmüyorum . Ve beni hizmetçi gibi gördüğünü söyledi. Evlendikten 1 ay sonra 180 derece döndü. Bu hale geldi . Azarlamalari laf sokmaları şimdiki aklım olsa evlenmezdim demeleri bitmiyor . Yıldım ☺
Anlıyorum.
Aile terapisti denediniz mi?
Hoş böyle bir hödük ne anlar diyeceğim ama işte. Çocuğun da yoksa bak önüne. Sal ipini otlasın öküz.

Back
X