- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Hakkı hukuku geçtim ben yalanı bile kendime yakıştırmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincisi ben kimseye hakaret etmem.Ego latince de "ben " demektir . Benligi temsil eder . Ego olmazsa sizde var olamaz , dunyayi algilayamazsiniz .
Bir nevi zihnin iletisim kuran yani dünya ile .
Bundan sonra birine hakaret etmek isterseniz aklinizda olsun. Evet egoyum aynen dunyadaki herkes gibi .
Bosanirsam da buraya yazarim merak etmeyin hic.
Iyi günler
Evet yapamadım ben de.ben yapamazdım şahsen
sizin konularınızı biliyorum Allah yardımcınız olsun
biran önce kurtulun inşallah
ağlıyor muydu?Söyleyeceklerinden eminim.
Adam ben evden çıkarken 'dur ne yapıyorsun' demek yerine 'elindeki 1000 lira parayı bırakacaksın' diyerek ağlıyordu.
Bilemiyorum neden ağladığını, en son gördüğümde annesinin dizindeydi.ağlıyor muydu?
çocuk gibi hee
ya da sinirden mi?
anasının dizinde yatmaya devam etsin :)Bilemiyorum neden ağladığını, en son gördüğümde annesinin dizindeydi.![]()
Ah kesinlikle.anasının dizinde yatmaya devam etsin :)
okul işlerini ne yaptın?
sevindim canımAh kesinlikle.
Hallettim çok şükür, buradan bir üye fikir verdi çok işime yaradı sağolsun.![]()
Yok yapmadım artık. Yapmayı düşünmüyordum ama acaba enayilik mi yapıyorum diye Bi içim geçti.Yapmamanı tavsiye ederim. Eğer bu enayilik olacaksa kıyas et... enayi olmak mı, vicdansız olmak mi?
Kocanın manyak olduğunu biliyorum bu arada. Ama bu senin dolandırıcılık yapmanı aklamaz.
Avukat da .... iyiki kanun adamı yani. Kanum adamı olmasa ne yapacaktı acaba
Almışsın kalanı der hakim diye dedi. Yani aslında yap demedi. Zaten doğruyu yazalım dedik sonunda.Bu avukatlar adaletsizlik üzerine mi eğitim alıyor acaba? Resmen müvekkillere ahlaksız olmayı öğütlüyorlar. Adam multimiyoner dahi olsa 3 kuruşun peşine yalandan düşmek kimi adam edecek acaba? Avukatı dinlemeyin saçmalamış resmen
Başkalarını bilmem de, ben karşı tarafa anlaşmalı teklif ettiğim, dostça ayrılalım işler çirkinleşmesin dediğim halde kabul etmek bir kenara bana tazminat davası açtı. Yani bu savaşı o başlattı.İnsanlar yuvalarinin yikilmasindan cok karsi tarafa veremedikleri zarara uzulur oldu cok yazik. Su tazminati aliyim ev benim olsun araba benim olsun ne koparabilirsem kardir dusuncesindeler. Acaba canini nasil acitabilirim intikamimi nasil alabilirim diye gerekirse cocuklarini dahi kullanabiliyorlar. Konu sahibi icim soylemiyorum bunlari ama bosananlara bakiyorum hep nasil zarar veririm kafasindalar.