Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün çok kısa bir süre olduğu için iş tecrübesi olarak kayda değer bir süre değil. Öğrenilmesi takdirde bu sebeple cv'me eklemedim derseniz anlayışla karşılarlar. Belgeyi de her işe girdiğimde almam gerektiğini sanıyordum ancak 1 kez alınıyormuş dersiniz. Sorun yaşayacağınızı sanmam.
aynen ya, cv ne belli bir zamandan sonrasini yazmiyor musunuz sizler?
mesela bir sure sonra bir sure oncekiler cv den duser, heleki meslegimle ilgili degilse..yani bolumumde is arasam simdi, ogrenciyken yaptigim kasiyerligimi yazacagim? gerek yokki, bu gereksiz bilgiye girer.
10 gün neyin tecrübesi zaten. "Benim belgem var bir tane daha önce 10 gün böyle bir yerde çalışmıştım ama tecrübeden saymadığım için hiç bahsetmemiştim size o belgeyi kullanabiliyor muyum, süresi dolmuş mudur? " gibi direkt salağa yatacaksın kuzucuğum. Olabildiğince salak yap. "aaaa kullanılıyor mu o belge, ben geçici sanmıştım ama yine de size sorayım demiştim" gibi gibi Yalancı değil en fazla salak olursun ama işten atmazlar.
kimse sorun etmez 10 günlük bi olayı ama siz neden yalan söyleme gereği duydunuz o kısmı anlayamadım ?
sıfır tecrübeli birini mi arıyolardı ? işe girmek için sıfır mı dediniz ?
10 günlük tecrübe de sıfır sayılır aslında..