Düş Sezar!

Tamam şimdi uykum izin vermiyo, sonra ben sana özel mesaj atcam taam mı gitme taam mı bi yere :KK22: Yatcaz kalkcaz sabah olcak yazcam ben sana :KK22:

sakın banlanma, şimdi kışkırtmaya gelen illa ki olur. Amerikanın oyununa gelme agahsbs
😆 Belayı severim. Ama senin için dayanıcam.

Hep öyle Amazon kadını olmak istedim aslında ama, Hülya koçyiğit gibiyim şu sıralar, naaayır diyerek kendimi koltuğa bırakıp avucumla ağzımı kapatıp ağlayasım geliyor :)
Şimdi Hülya Koçyiğit'in filmlerinin tam listesini bilemedim ama psikopata bağladığı filmi varsa onu örnek alın. Olmadı başka aktriste geçme zamanı gelmiş geçiyor. Kill Bill iyi mesela. 😬 Aksiyonu yanlış ama ruhu doğru bence. Onu örnek alın. 😐

Şimdi Hülya Koçyiğit'in filmlerinin tam listesini bilemedim ama psikopata bağladığı filmi varsa onu örnek alın. Olmadı başka aktriste geçme zamanı gelmiş geçiyor. Kill Bill iyi mesela. 😬 Aksiyonu yanlış ama ruhu doğru bence. Onu örnek alın. 😐
Profilimdeki kadın Kill Bill deki Cotton mouth(oren işi) . Çok severim :) Teşekkürler. Yarın dimdik uyanırım umarım.

Back
X