Düş Sezar!

eşinizle terapi alıp çözebilirsiniz belki ama arkadaşlarınız hiç sevilesi değil.nazara inanırsın dua okuyup korunursun yani yakın arkadaşa yalan söyleyip kırmakta ne!
Birde söylememeyi tercih ediyorum deseler aşırı anlayışlı olup saygı göstereceğimi iyi bilirler.

Neden sorunlu ilişkileri ısrarla sürdürmekte niyetindesiniz?
Özgüven probleminiz var insanlara sizi sevmeleri için aşırı fedakarlık yapıp beklentiye giriyorsunuz?
Yapmayın bir şey, bırakın insanlar sizi olduğu gibi sevsin.

Bu arada 2 numaralı örnekte kötü bir şey görmedim ben. Nazardan ziyade siz üzülmeyesiniz diye öyle demiş gibi geldi, bence içlerinde sizi en düşüneni o sanki.

Hepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Demekki dost değillermis çıkarın hayatınızdan yada merhaba merhaba olsun arkadasliginiz

3 numaralı örnek sadece rahatsız etti beni. Yakışıksız ve patavatsızca konuşmuş arkadaşınız. 1 numaraya gelirsek hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biridir kocayla ev arkadaşı olmak, hiç mantığıma oturmuyor o yüzden onunla ilgili uzun uzun yazmak istemiyorum. 2 numarada belki sizi teselli etmek aynısını ben de yaşıyorum demek adına söylemiş olabilir, hiç böyle düşündünüz mü? Zaten üzüntülü bir zamandaymışsınız bana anormal gelmedi böyle söylemesi. 4 numarada ise belki o zaman testi negatifti sonra tekrar test yaptı. Benim ilk testim negatif çıktı tam bir hafta sonra tekrar test yaptım pozitifti mesela. Ayrıca zaten çok samimi arkadaş olsanız 4 ayda 40 kere konuşmuş hamileliğini de takipte olurdunuz o yüzden hiç dert etmeyin.

Ayrıntılı cevaplarınız için teşekkür ederim. Hepsini dikkate alacağım.

Yanlış anlamayın da nazarı değen biri misiniz? Benim bir araladaşkm vardı maşallah dediği 3 gün yaşardı hiç abartmıyorum çanta almıştım oldukça kaliteli pahalı bir şeydi daha il takılımda çantan çok güzel dediii an fermuarlı elimde kaldı bir daha da iflah olmadı o çanta yolda yürürken tatlı bir kız çocupu gördü ay çok tatlı dedi çocuk part yerde eller dizler hep kanadı ailemlemin maddi durumuyla ilgili hep bir şeyler derdi öğrenciyken bir anda tepe taklak olduk elde avuçta bir şey kalmadı bunlar aklıma gelenler o kadar çok örneği var ki kendi de dersi benim nazarım çok değer diye o yüzden ona uzun zamandır hiç bir şeyimden haber vermiyorum sorarsa da hayatımla ilgili olumsuz şeyler söylüyorum

Hiç ama hiç öyle değilimdir. Zaten bu insanlar birbirini tanımaz farklı çevrelerden arkadaşlar.

Birde söylememeyi tercih ediyorum deseler aşırı anlayışlı olup saygı göstereceğimi iyi bilirler.
ben böylelerini tutmazdım hayatımda.bende benzer bişey olmuştu .bir arkadaş bizi 5 çayına çağırdı biz gitmeden öncede nazar için üzerlik otu mu ne varmiş onu yakıyomuş mutfakta.tabi nasıl yaptıysa mutfağına sıçramişti zaten sürekli nazar korkusu yaşayan biriydi.ben çok rahatsız olmuştum mesafe koyup başka sebeplerdende görüşmeme kararı aldım

Etrafindaki gereksiz insanlari temizle. Esin de dahil. Yalnizlik da guzel. Ille hayatinda biri olmasi gerekmiyor. Etrafindaki tuhaf dusunceli insanlardan bir kurtul ince.

Bende hiç anlamıyorum nazar bir bunlara mı değecek? Dünya üzerinde birsürü insanın isteyeceği birsürü özelliğe sahip insan var ama, sütü fazla olana, oturma grubu yeni olana, binbir zorlukla krediyle ev alana mı değiyor bu nazar? Benim hiç öyle korkularım yok çünkü ben kimim ki?

Etrafindaki gereksiz insanlari temizle. Esin de dahil. Yalnizlik da guzel. Ille hayatinda biri olmasi gerekmiyor. Etrafindaki tuhaf dusunceli insanlardan bir kurtul ince.
Oğlumla aslında gayet güzel ve verimli zaman geçiriyorum, o bana yetiyor ama genelde karşı taraflar istekli olduğu için devam ediyordum. Haklısınız sanırım ipleri elime alma vaktim geldi.

Sekiz senede insanlar birbirini tanıyabilir sorun sizden kaynaklı bence sizin kıskanç ve fesat bir insan oldugunuzu düşünüyorlardır

Eşin ile ilgili diger konunu hatırlıyorum.Sinir olmuştum eşine...Arkadaş (?) dediklerinde iyi değiller.Çıkarırdım hayatımdan senin yerinde olsam.
Şu sıralar pişmanlık gösterileri peşinde ama görmezden geliyorum onu. Evet arkadaşlar konusunda öyle yapmayı düşünüyorum. Destek için sonsuz teşekkürler.

Ay yok artık derken bir sonraki darbe daha yok artık nasıl insanlat onlar ? Yani bunlar saklanacak seyler değil ki. Hele hemsire arkadasiniz ona aksini söyleyen mi oldu da üzerine alınıyor. Bunlarin hicbiriyle konusmayın bence fesatlar. Ben dostluklara büyük anlamlar yüklemem iyiyken cok iyiyimdir ama bir yanlisini görürsem herkesten hemen vazgeçebilirim idare edemem. Bunu size de tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…