Düş Sezar!

Sekiz senede insanlar birbirini tanıyabilir sorun sizden kaynaklı bence sizin kıskanç ve fesat bir insan oldugunuzu düşünüyorlardır
Hayatımın hiçbir evresinde kıskanç veya fesat olmadım, aksine aşırı rahat ve anlayışlıyımdır. Bunu onlar benden daha iyi bilirler.

Umarım yanlış anlamazsın ama herkes böyleyse belki böyle bir durum vardır diye yazıyorum.
Benim en yakın arkadaşım 'aaa ucak' desin uçak düşer.
Gerçekten.. ona fırının fotosunu çekip bahsettiğim yemek borcami elimden dusurmemle beraber kırılmıştı. Siyah dolgu yaptirmis 'beyazlar hep düşüyor' dedi. Yoo benimki beş yıldır sapasağlam dedim, aynı günün akşamı dolgum düştü, adetli olduğundan buluşmaya gitmemiş 'bu bahane mi yani' demiştim,benim adetim seninki gibi rahat gecmez' demişti. Ki ben tuvalette görünce anlatım regl olduğumu,o kadar ağrısız geçer. Kızın onu dediği ay öyle bir sancı çektim ki, hastanelik oldum . Ne bileyim, kıza anlattığım tatile gidemem. Ve daha nicesi...bir keresinde eski sevgilimle 'her şey güzel gidiyor' demistim. Ertesi gün durduk yere kedi köpek gibi kavga ettik. Sonra ben 'hep dün XXY'ye ovdum ya seni,ondan' dedim, 'ver telefonu' dedi numarasını sildi kızın, kıkır kıkır güldük o arada, barıştık, geçti gitti konu. Ben de bir süre sonra olay bitene kadar anlatamamaya başladım. Misal vizem çıkıp uçağa binene kadar gittigimi söylemiyorum:)
yani bu kız kötü bir kız kesinlikle değil. Kalbi de çok temiz. Böyle konuştuğumu bilse üzülür ama gerçek bu. Belki sizinle de boyle yaşanmışlıklar vardır.
Onun dışında 3. Konudaki kadının takılacak bir yeri yok. aşağılık kompleksiyle konusmuş. Muhtemelen evde kendi yemeklerine laf eden kocasının herkesin içinde ettiği iltifatı kiskanmistir. Konunun öznesi siz değilsiniz,eve gidince edecekleri büyük kavganın başlangıcı olsa gerek.
2deki olayda da , belki nazar korkusu değil de, sütü gelemedigi için mama veren kadın zamanla emzirmeye başlamıştır. Belki yedikleri,belki yılmadan meme vermesi, belki emzirme terapisi sonrasında...sonucta böyle çok örnek var,bebeği sonradan emen. Ya da dedigi gibi,mama veriyordur ama aynı zamanda bir iki damla bile verse meme tutuyordur,çocukla arasındaki bağ gelişsin diye. Çocuk da bir süre sonra bir gıda olarak değil bir hobi olarak meme emmeye başlamış olabilir. Kadınlar kulübünün evlat edinme postunda okumuştum mesela ben, evlat edinilen bebeyi önce doyurup sonra da memede uyutan bir kadini (bir nevi sakinleşmesi için emzik niyetine) . Yani k yapmışsa bu kadın da yapmış olabilir...
4. Konuda ayıp etmis,doğru. Ama belki de ilk aylar kimseye söylememe kararı almışlardır. Benim ablam - ki çok yakinizdir- ilk üç ay bana bile söylemedi bebeği olacağını. Dördüncü ayın ortalarında söylediler. Yani bebeği öğrendik ,birkaç haftaya kalmadan cinsiyet belli oldu. Öyle diyeyim.
Biz bunu bizden saklamak olarak anlamadık da 'kendi öyle uygun görmüş' dedik.
Bence (zor ama) siz de her şeyi kişisel almaktan vazgeçin. Şu konuda her şeye uzulebilirsiniz tabii ki,insanız ,kafaya takarız. Ama üzülecek tek konu eşiniz ile olan.

Ekleme :
Böyle kafalı, iğrenç bir erkekle evli kadın. Milletin yanında eşini yerip başkasını öven, kadının iyi taraflarını görmeyen bir mahlukat. O kadın o tepkiyi vermesin de ne yapsın? Çok üzüldüm cidden, onun yerinde olmak istemezdim. 3'e kızmayın bile , inanın tepkisi size değil,o beyinli kocasinadir

Hayatımın hiçbir evresinde kıskanç veya fesat olmadım, aksine aşırı rahat ve anlayışlıyımdır. Bunu onlar benden daha iyi bilirler.
Belki de siz öyle oldugunuzu zannediyorsunuz.(Yanlış anlamayın ben sizi tanımıyorum sadece farklı bir bakış açısıyla bakmak istedim).

2.nazar degmesinden korkarsam maaAllah de lutfen derim yalana luzum yok

3.seni kiskandim, beceremiyorum mecburen.basari gormeyecegim.ne yapayım

4.arkadasin yalanci.

Ben mikro ifadeleri ogrenmek istiyordum ama.gerek kalmiyor bizde saftirikler kendi agizlariyla hareketleriyle oyle belli.ediyorlar ki...neyse sorun sende degil gibi gorunuyor (baska seyler yasamadiysan)arkadaslarin da senin verdigin degeri vermiyorlar sana seviyorlardir ama senin kadar degil ,kaybetme korkulari yok ama senin icin muhim degil yine Selami kesme (kusluk yorucu bir duygu)ama sende kim.ne hakediyorsa ona gore davran inan dunya boyle insanlarla dolu uzucu ama insanlari boyle.boule taniyorsun

Hatta ne oldu dersiniz? Eşi müdahale edip, abartma sende ya gören de doktor sanır napıyon ki doktor onu getir bunu ver diyor işte, kariyerindeki parlaklar neştere yansıyan ışıktır dedi, ve ben eşine sinir olup "lüzumsuz lüzumsuz konuşma, o işini gayet severek ve güzel yapıyor)dedim. Eşi benim ünv den sınıf arkadaşım.

Yok artık gerçekten bu kisiden ne arkadaş ne dost olur

İnsanlar kötü ya. Bence silip atmadan önce konuşun. Gerçek niyetlerini yüzünüze söylerler belki. Eşiniz de zulüm valla. Boşansanız daha mutlu olursunuz belki. Size bebeğinizle birlikte musmutlu bir hayat dilerim. Hiçbirini takmayın hepsi bok yesin.

Benim de bir dönem arkadaşlarımdan böyle muameleler gördüğüm bir dönem vardı.
Öyle 1-2 senelik arkadaşlıklar da değildi.
En az 4-7 yıl arası arkadaşlıklarımdı.
Sonra hepsiyle tek tek görüşmeyi kestim.
Ama bana yaptıkları yanlışları da anlatarak. Anlattım ve bir daha görüşmeyelim dedim hepsine. Çok da güzel oldu. Az insan öz insan. Haaa ondan sonra beni birkaç defa aradılar ama yüz bulamadılar
Demem o ki. Bunlar arkadaş gibi değil. Yol verin gitsinler. Hafiflersiniz.

Valla antidepresan gibi yorum olmuş, teşekkür ediyorum binlerce kez.

Kocanız ve şu ezik ruhlu ameliyat hemşiresi arkadaşınız dışındakilerde pek sorun göremedim.
Haklılık payınız var, ben de dostum dediğim bir insanın ilişkimizde böyle ucuz hesaplar yapmasını kaldıramam. Biraz da bu yüzden hayatımda az insan var.

Bende öyle düşünüyorum, gerçekten artık ağırlık olmaya başladı, en azından görüşmeyice hiçbir hissim olmaz.

Benimkide sayılıdır ama bu gidişat hiçe doğru...

aman boşverin çelişkiler silsilesi işte.ben renkli gözlü olduğumdan en muzdarip olduğum konulardandır nazar
siz boşverin bu arkadaşlarınızı 2 si nazar takıntılı ,1 ide yaptığınız yemeği eşi beğendi diye kıskanıp savunmaya geçmiş saçma sapan .

Renkli göz gibi güzel bir özelliğin kültürümüzde nasıl negatif bir saçmalığa bağlandığı da hala aklımı kurcalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…