- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
Hayatımın hiçbir evresinde kıskanç veya fesat olmadım, aksine aşırı rahat ve anlayışlıyımdır. Bunu onlar benden daha iyi bilirler.Sekiz senede insanlar birbirini tanıyabilir sorun sizden kaynaklı bence sizin kıskanç ve fesat bir insan oldugunuzu düşünüyorlardır
BöyleHatta ne oldu dersiniz? Eşi müdahale edip, abartma sende ya gören de doktor sanır napıyon ki doktor onu getir bunu ver diyor işte, kariyerindeki parlaklar neştere yansıyan ışıktır dedi, ve ben eşine sinir olup "lüzumsuz lüzumsuz konuşma, o işini gayet severek ve güzel yapıyor)dedim. Eşi benim ünv den sınıf arkadaşım.
Belki de siz öyle oldugunuzu zannediyorsunuz.(Yanlış anlamayın ben sizi tanımıyorum sadece farklı bir bakış açısıyla bakmak istedim).Hayatımın hiçbir evresinde kıskanç veya fesat olmadım, aksine aşırı rahat ve anlayışlıyımdır. Bunu onlar benden daha iyi bilirler.
Görmezden gelme tamamen şahsi fikrim.Değişmeye çalışıyor mu gozlemle.Cabası varsa boşa gitmesin bari :)Şu sıralar pişmanlık gösterileri peşinde ama görmezden geliyorum onu. Evet arkadaşlar konusunda öyle yapmayı düşünüyorum. Destek için sonsuz teşekkürler.
Hatta ne oldu dersiniz? Eşi müdahale edip, abartma sende ya gören de doktor sanır napıyon ki doktor onu getir bunu ver diyor işte, kariyerindeki parlaklar neştere yansıyan ışıktır dedi, ve ben eşine sinir olup "lüzumsuz lüzumsuz konuşma, o işini gayet severek ve güzel yapıyor)dedim. Eşi benim ünv den sınıf arkadaşım.Ay yok artık derken bir sonraki darbe daha yok artık nasıl insanlat onlar ? Yani bunlar saklanacak seyler değil ki. Hele hemsire arkadasiniz ona aksini söyleyen mi oldu da üzerine alınıyor. Bunlarin hicbiriyle konusmayın bence fesatlar.
Yok artıkHatta ne oldu dersiniz? Eşi müdahale edip, abartma sende ya gören de doktor sanır napıyon ki doktor onu getir bunu ver diyor işte, kariyerindeki parlaklar neştere yansıyan ışıktır dedi, ve ben eşine sinir olup "lüzumsuz lüzumsuz konuşma, o işini gayet severek ve güzel yapıyor)dedim. Eşi benim ünv den sınıf arkadaşım.
Evet planım bu ama elbette önce benim göremediğim noktalar vardır diye sizlere danışmak istedim.Canım sen fazla vericisin. Senin gibi olmayan insanlara karşı böyle olmayı önce bir kes. Seni negatif etkileyen insanları da hayatından çıkar
Çaba aşamasına geçmedi henüz :) şuan sadece pişman olduğunu belli ediyorGörmezden gelme tamamen şahsi fikrim.Değişmeye çalışıyor mu gozlemle.Cabası varsa boşa gitmesin bari :)
Yanaşmaya mı calisiyor napiyorÇaba aşamasına geçmedi henüz :) şuan sadece pişman olduğunu belli ediyor
İnsanlar kötü ya. Bence silip atmadan önce konuşun. Gerçek niyetlerini yüzünüze söylerler belki. Eşiniz de zulüm valla. Boşansanız daha mutlu olursunuz belki. Size bebeğinizle birlikte musmutlu bir hayat dilerim. Hiçbirini takmayın hepsi bok yesin.
Bende öyle düşünüyorum, gerçekten artık ağırlık olmaya başladı, en azından görüşmeyice hiçbir hissim olmaz.Benim de bir dönem arkadaşlarımdan böyle muameleler gördüğüm bir dönem vardı.
Öyle 1-2 senelik arkadaşlıklar da değildi.
En az 4-7 yıl arası arkadaşlıklarımdı.
Sonra hepsiyle tek tek görüşmeyi kestim.
Ama bana yaptıkları yanlışları da anlatarak. Anlattım ve bir daha görüşmeyelim dedim hepsine. Çok da güzel oldu. Az insan öz insan. Haaa ondan sonra beni birkaç defa aradılar ama yüz bulamadılar
Demem o ki. Bunlar arkadaş gibi değil. Yol verin gitsinler. Hafiflersiniz.
Benimkide sayılıdır ama bu gidişat hiçe doğru...Kocanız ve şu ezik ruhlu ameliyat hemşiresi arkadaşınız dışındakilerde pek sorun göremedim.
Haklılık payınız var, ben de dostum dediğim bir insanın ilişkimizde böyle ucuz hesaplar yapmasını kaldıramam. Biraz da bu yüzden hayatımda az insan var.
aman boşverin çelişkiler silsilesi işte.ben renkli gözlü olduğumdan en muzdarip olduğum konulardandır nazarBende hiç anlamıyorum nazar bir bunlara mı değecek? Dünya üzerinde birsürü insanın isteyeceği birsürü özelliğe sahip insan var ama, sütü fazla olana, oturma grubu yeni olana, binbir zorlukla krediyle ev alana mı değiyor bu nazar? Benim hiç öyle korkularım yok çünkü ben kimim ki?
Oğlumuza oynamaya iniyor sürekli, nerdeyse hiç odasına gitmiyor, sonra çocuğa sürekli, bak annen ne güzel temizlemiş kirletmeyelim falan diyor :))))Yanaşmaya mı calisiyor napiyor
Normalde hiç çekinmem boşan yazarım.Ama seninkinde bir isik var gibi icime doguyor :)) Hayirlisi bakalim:)Oğlumuza oynamaya iniyor sürekli, nerdeyse hiç odasına gitmiyor, sonra çocuğa sürekli, bak annen ne güzel temizlemiş kirletmeyelim falan diyor :))))
aman boşverin çelişkiler silsilesi işte.ben renkli gözlü olduğumdan en muzdarip olduğum konulardandır nazar
siz boşverin bu arkadaşlarınızı 2 si nazar takıntılı ,1 ide yaptığınız yemeği eşi beğendi diye kıskanıp savunmaya geçmiş saçma sapan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?