Düş Sezar!

Bence insanlar böyle olmuş. Bu listenin içindeki tiplerden hepimizin hayatında var.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Renkli göz gibi güzel bir özelliğin kültürümüzde nasıl negatif bir saçmalığa bağlandığı da hala aklımı kurcalar.
gözlerimizden ışın falan çıkıyor sanıyolar heralde bu düşünce yüzünden adnan ın kedicikleri gibi iki lafımdan biri Maşallah inanç gereği ınandıkları nazardan korunmanın yolu dua etmek duanızı edip bizi salın arkadaş

O zaman o kocasına cırlasın. Kocasına gık çıkaramayıp aralarındaki meseleden bağımsız, dahli olmayan, sadece iyi bildiği bir işi yapan arkadaşından hınç almasın. Böyle birini mazur göremem.
Konu sahibi de ne güzel etmiş, gübre beyinli o herifi bozarak. Kendini kıran bir insanı kollamak çok ince bir hareket.

Kesinlikle hiç nazarım falan değmez, yani hiç örneği olmadı. Aksine kendime çok çekerim negatif enerjiyi. Arkadaşımın eşi benim sınıf arkadaşımdı ve eskiden beri eşine karşı onu hep yücelttiğimi çok iyi bilir. Yeri gelir kendimi kötü gösteririm. Bunlar üniversiteden beri sevgililer yalnız, adam o zamanda böyleydi. Arkadaşım ona deli gibi aşık olduğu için kesinlikle her şeye rağmen onunla evlenmekte ditetti.

Eşine asla laf söyletmez, ve erkekleri genelleyip yaptığım yorumlara bile "Benim kocama laf yok" diye müdahale eder.

Eşine asla laf söyletmez, ve erkekleri genelleyip yaptığım yorumlara bile "Benim kocama laf yok" diye müdahale eder.
Öffff bak o ezik arkadaşı ilk sırada sil hayatından. Çekilecek dert değil. Kocişkosuyla mutlu olsun. Ha yemek yapmayı da öğretiver de, daha çok yaransın paşa kocasına. Sinirim geçmiyor.

Yani benim hic bir arkadasim misal bana hamileyken degilim deme geregi duymuyor. Emzirenler emziremedim demedi. Ben cok zor bir meme kesme sureci geçirdim kizimla. Bir arkadasim 3 gunde pat kesti hic zorlanmadı. Ama bana ay bende cok zorlandim demeye gerek duymadı.Bir arkadasim saklamisti mesela hamileligini ama oncesinde düşükleri vardi, birine hamile oldugunu soyleidkten sonra dusurdum demek cok agir geliyordu o yuzden bu kez soylemedim demisti. Gayet hakli bence paylasmamakta. Hic uzulmedimde yargilamadimda niye paylasmadi diye. Kendimi gol yemiste hissetmedim.
Herseyi kendinize yoruyor ama bana sunu yapti bunu yapti diye cetele tutuyorsaniz insanlar bıkmıştır. Sizinle muhattap olmamaya calisiyordur.

Bu tarz seyleri hayatinizda ki bir kisi yapiyorsa sorun ondadir. 2 kisi yapiyorsa denk gelmistir ama hayatinizda ki hemen herkes bu sekilde ise sorun sizdedir.

Sezar bıçak darbelerine dayanıp hala ayaktayken, Brütüs ü de ihanet çetesinde görünce artık kendini yere bırakma zamanı geldiğini anlamıştı ya. İroni yani... Pes etmek anlamında.
Simdi anladim etrafinizdakilerin neden boyle davrandigini
Onlara on numara buyuk geldiginiz icin
Etraftaki herkes her anlamda sizden asagilardaysa sizi anlamamalari ve gereksiz tavir almalari normal.
Kendinize uygun kulturde arkadas secmelisiniz

Sizin hayatınızdakiler ve benim hayatımdakiler aynı olamaz. Ayrıca herkes diyorsunuz ve ben yalnızca 2 kişi den bahsediyorum. Aksine hiçbir zaman sorun çıkaran, açık arayan, nazar eden bir arkadaş olmadım. Kendimi eleştirdiğim zaman arkadaşlıklarımdaki tek sorun gidilecek yere geç kalmam olabilir. Haricinde benimle muhatap olmak istemeyen insanı illaki anlarım, ve genelde görüşmek konusunda ısrarcı olmayan insanlar olurlar. Bunlar tam aksi, hatta biriyle bir ara görüşmeyi kestim ama çiçeklerle kapıma geldi bir sevgili gibi.

Ayy demekki nazaran var hemen korunayim

Şaka şaka .şu yemek olayı bence arkadaşın seni kıskanıyor.diger ikiside diyicek söz bulamadım .
Ben senin yerinde olsam önce onları rezillll eder sonrada tamamen ilişkimi bitirirdim.
Umarım.bundan sonra düzgün iyi kalpli arkadaşlarin olur

Simdi anladim etrafinizdakilerin neden boyle davrandigini
Onlara on numara buyuk geldiginiz icin
Etraftaki herkes her anlamda sizden asagilardaysa sizi anlamamalari ve gereksiz tavir almalari normal.
Kendinize uygun kulturde arkadas secmelisiniz
Kesinlikle hiç öyle düşünmedim, sonuçta gerçekten kendime bakınca da öyle çok mühim bir insan olduğumu sanmıyorum. Siz öyle gördüyseniz çok teşekkür ediyorum ama inanın çokta büyük başarıları olan bir kadın değilim.

Digerlerini bilemem ama ben nazara cok inanirim..bende olsam soylemezdim..misal komsunun cocugu benim cocugumdan buyuk yillardir altini islatir benim ki islatmaz ben asla demem ..islatiyor derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…