- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi papatyalitac
-
Kızlar bizim duşakabinde böyle lekeler var cifle banyo temizleyici ile vs temizledim yok olmuyor bakın bazı yerleri tırnağımla kazıdım öyle oldu ne ile temizlesek kireç pas sökücü falan iyo gelirmi
Sağolun kireç cözücü ve telle mi temizleyelim yoksa süngerle miKireç çözücü birebir , ben kireç çözücüyle başedebildim , başka türlü temizlenmiyor çünkü . Kolay gelsin :)
Yoo tel olmaz iyice alaca belece çizilir sonra :) o temizlik bezleri var ya , eline eldiven tak , beze dök dök sil , sonra da durula bir güzel de kurula , kireçten eser kalmıyoSağolun kireç cözücü ve telle mi temizleyelim yoksa süngerle mi
Tamam ben hemen markete kirec sokucu almaya ama ilk basta cif poset deneyecegimYoo tel olmaz iyice alaca belece çizilir sonra :) o temizlik bezleri var ya , eline eldiven tak , beze dök dök sil , sonra da durula bir güzel de kurula , kireçten eser kalmıyo
Cif mutfak jeli var olur mupoşetin üzerine cif dökün ovalayın. sonrada güzelce durulayın su kireç lekesi ancak öyle geçiyor
Cif mutfak jeli var olur mu
Evet o var onla poşetle yaptım yok olmadi az sonra kirec sokucu alicamMutfak jeli , muslukları ve lavaboları güzel parlatıyo , yeşil kutuda olan jeli kullanıyorum ben de .
Cif mutfak jeli var olur mu
Mutfak jeli olmadi kirec sokucu alicam olmazsa cif krem alicamben krem cifle yapıyorum deneyin ufak bir yerde yoksa krem cif alırsınız
canım sır marka duşakabin temizliyicisi var ondan kullanabilirsin yada kireç sökücüyü fısfıslı bir şişeye koyup sıkarak ta kullanabilirsin pırıl pırıl olur kolay gelsin :)Kızlar bizim duşakabinde böyle lekeler var cifle banyo temizleyici ile vs temizledim yok olmuyor bakın bazı yerleri tırnağımla kazıdım öyle oldu ne ile temizlesek kireç pas sökücü falan iyo gelirmi