duşakabin ve küvet kenarlarındaki kararan silikonlar

narbahcesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
12
0
duş teknesinin kenarlarına şeffaf silikon çekilmiş.iç kısımları ve üzerleri karardı.küf oldu.nasıl beyazlatabilirim. lütfen yardım edin
 
bende de aynı sorun oluyodu,silikonları değiştirmekte bulduk çözümü;eşim belli aralıklarla silikonları yeniden çekiyo,zamanla temizleyebildiğim kadar temizliyodum,eninde sonunda yine kararıyo sonuçta,başka türlü başa çıkamadım,ovulacak bişey değil ki;
 
Boş camsil şişesine çamaşır suyu koyup küvet kenarı boyunca fıslatıyorum bembeyaz oluyo deneyin kızlarrr
 
canım belli aralıklar la silikon yenilencek malesef bizdede oluyo ve yeniletiyoruz ama epey gidiyo canım:)
 
detarjancıya sormanı tavsiye ederim açık deterjan satan bir dükkan bulabilirsen satıcısına bir danış benimde böyle bir sorunum vardı sorduğumda bana mavi bir sıvı verdi bende oda spreyi kutusuna koyup sıkıyorum arada kuvete ve sorunlu yerlere biraz bekletiyorum siliyorum beyazlatıyor oh be diyorum :KK8:..
 
arkadaşlar çamaşır suyu üstünü temizliyor ama sorun slikonun içi.maalesef hiçbirşey fayda etmiyor.slikon içten kararıyor sanırım tek çare slikonu yenilemek.
bu arada eski slikonu nasıl çıkarıyorsunuz?
 
bayanlar o silikonu bir kez sıyırın gidin sista nın suya dayanıklı antibakteriyel siliknoları var ondan 1 tane alın ve temiz bir sekilde sıkın birdaha kararma yapmaz dusakabinciyim ordan biliyorum:))
 
Ben de karbonatlı suyla silinince berraklık getirdiğini duymuştum denedim.. duşakabin için gerçekten ferahlatıcı oluyor ama silikonlar için yaradı mı hatırlamıyorum.. belki yarayabilir. bi kere denemiştim sadece.
 
duşakabinin kenarındaki silikonlar karardı çamaşır suyu cif her şeyi denedim ama maalesef değişen birşey olmadı.Yardım edin lütfen ne yapabilirim ya da o silikonlar nasıl kolay yöntemle çıkartılır?
 
domestosu bolca sık sıkarken bol peçeteyle üzerini kapat 1 saat beklet bak nasıl çıkkıyor.bütün lekeyi peçete çekiyor.ama peçete değsin lekenin üzerineben ep böyle yapıyorum ve çok çok memnunumbaşka birşey çıkarmıyor
Geçen gün selsil marka duşakabin silikonunu aldık onu çektik şimdi güzel duruyor
Teşekkürler yorum için 🌺
 
Cifin çamaşır sulu fısfısları da cok iyi cıkarıyor :)
 
X