Gebeliğe Hazırlık Düşen beta hcg tekrar yükselir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saybll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
78
28
88
33
Cumartesi günü yaptırdığım kan testinde beta hcg 22,31 çıkmıştı.Bugünkü sonucum 2,30 çıktı.Doktor 1 hafta bekleyip tekrar kan vermemi istedi.Tekrar yükselebilir dedi.Eğer yükselmezse o zaman adet söktürücü yazarız dedi.Beta hcg değeri düşüp tekrar yükselip sağlıklı gebelik yaşayanınız oldumu hiç?

5’in altı gebelik yok demek, sanırım kimyasal gebelik yaşadınız… yükselmez diye düşünüyorum ben

Cumartesi günü yaptırdığım kan testinde beta hcg 22,31 çıkmıştı.Bugünkü sonucum 2,30 çıktı.Doktor 1 hafta bekleyip tekrar kan vermemi istedi.Tekrar yükselebilir dedi.Eğer yükselmezse o zaman adet söktürücü yazarız dedi.Beta hcg değeri düşüp tekrar yükselip sağlıklı gebelik yaşayanınız oldumu hiç?
Yükselmez arkadaşım nasıl şey demiş doktor öyle yükselirse zaten dış gebelik şüphesi olur sen kimyasal geçirmişsin

Öncelikle geçmiş olsun canım yükselebilir ihtimalini söyleyen doktor mu orayı anlayamadım . Tabi ki düşen değer yükselmez ama ilerleyen aylarda tekrar hamilelik olabilir Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻

Doktor nasıl böyle bişey söyler görünen kimyasal yaşıyorsun yükselse bile dış gebelik ve sağlıksız gebelik olur

Back
X