• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşman etmeden kibarca reddetmek

Anksiyeteniz mi var? Bir bahane uydurun o sorun değil, yakınınızdakiler her bahaneye de bir şeyler der, onları da tatlılıkla geçiştirirsiniz ne ki burada sorun, reddedilince kimse size düşman da olmaz, hele düzgün tutulan biri diyorsunuz. Boşuna kuruntu yapıyorsunuz.
Anksiyetem olabilir. Bu ikili ilişki kurma, yönetme, deklare etme konuları beni geriyor. Kişilik tipim de uzun dönem ilişki kurmaya uygun değil, millete de takılıyorum evlenme planım yok ama adamı beğendiğim için bırakmıyorum denmez. Reddedince nedeni elbette sorulacak, sanırım bu muhabbete de girmek istemiyorum. Düpedüz anksiyete hatta belki sosyal fobiye evrilecek. Her türlü tepki çekerim

Çevresi sevgilisi olduğunu bilmesin ki kismetler kapanmasın istiyor. Yoksa kim biriyle sevgili olmadı diye düşman olacak. Ya da bu kız oğlanla baya vakit geçirdi cepteki sevgili şüphelenmeye başladı. Bu çocukla bitirecek ,millet de çocuğu oyaladin diye laf sokacak aklıma bunlar geliyor .
Çevre bilmesin istiyorum çünkü ciddi değilim. Bir gün evlenirsem şimdiki sevgilimle evlenir miyim emin değilim. Ama şu anki iletişimimizden gayet memnunum. Onu da çevreyi de beklentiye sokmadan devam etmek istiyorum, o yüzden bilmiyorlar. Kısmet istemiyorum.

Cepteki sevgiliden başkasıyla vakit geçirmiyorum. Evet, bilen çok olursa, ileride terk ettiğimde laf sokabilirler. Çocuk da beni oyalıyor ama mutsuz değil bu durumdan.

Aday oğlan, cepteki oğlandan daha zengin, çevrede daha çok sevilip sayılıyor ve iletişim kurma şekli daha yumuşak, sevgi dolu ilgili birisi yani tam esas oğlan rolüne uygun görünen biri 😂😂 Reddedince sen kimsin de beğenmedin diyen çok çıkacak ama ben kısmet, ideal eş, esas oğlan vs aramıyorum 😂 Dediğim gibi sosyal hayatta sözü daha çok geçen, popüler, arkadaş gruplarında lider tavırlı yaşça büyük evli çocuklu tiplerle münakaşaya girip dert anlatasım yok. Ablacım bak bu çocuk tam evlenilecek adam, dünyalığını yapmış, yaşı yaşına uygun, eee evlen ama artık diyenlere ters cevap verince insanlar cephe alıyor, gerginlik çıkıyor. Boşuna sivrilip eleştiriliyorum, dışlanmamak için tatlılıkla dert anlatabilecek kadar sabırlı da değilim.

Çevre bilmesin istiyorum çünkü ciddi değilim. Bir gün evlenirsem şimdiki sevgilimle evlenir miyim emin değilim. Ama şu anki iletişimimizden gayet memnunum. Onu da çevreyi de beklentiye sokmadan devam etmek istiyorum, o yüzden bilmiyorlar. Kısmet istemiyorum.

Cepteki sevgiliden başkasıyla vakit geçirmiyorum. Evet, bilen çok olursa, ileride terk ettiğimde laf sokabilirler. Çocuk da beni oyalıyor ama mutsuz değil bu durumdan.

Aday oğlan, cepteki oğlandan daha zengin, çevrede daha çok sevilip sayılıyor ve iletişim kurma şekli daha yumuşak, sevgi dolu ilgili birisi yani tam esas oğlan rolüne uygun görünen biri 😂😂 Reddedince sen kimsin de beğenmedin diyen çok çıkacak ama ben kısmet, ideal eş, esas oğlan vs aramıyorum 😂 Dediğim gibi sosyal hayatta sözü daha çok geçen, popüler, arkadaş gruplarında lider tavırlı yaşça büyük evli çocuklu tiplerle münakaşaya girip dert anlatasım yok. Ablacım bak bu çocuk tam evlenilecek adam, dünyalığını yapmış, yaşı yaşına uygun, eee evlen ama artık diyenlere ters cevap verince insanlar cephe alıyor, gerginlik çıkıyor. Boşuna sivrilip eleştiriliyorum, dışlanmamak için tatlılıkla dert anlatabilecek kadar sabırlı da değilim.

Ne aday oğlanmış; anlat anlat bitmedi.:KK51:İnsan, yazdıklarınızı okudukça, ister istemez aday oğlanın / adamın neye benzediğini merak ediyor.Kimmiş bu adam; bir fotoğraf koyun da görelim desek, KVKK razı değil. :KK61:

Ah şu KVKK'nın gözü körrr olsun.( Şarkıdaki gibi okuyun.) :cry:

Bu durumda ilk önerime geri dönüyorum. :KK53:

Site bekar üyeden geçilmiyor. Adamın çevresindeki tek bekar kadın da siz olmasanız gerek. Reddetmek istediğiniz bu üstün nitelikli adamın özellikleri ve bulunduğu lokasyonu paylaşın; bu çok büyükkk derdiniz de sona ersin. 😎

Back
X