Çevre bilmesin istiyorum çünkü ciddi değilim. Bir gün evlenirsem şimdiki sevgilimle evlenir miyim emin değilim. Ama şu anki iletişimimizden gayet memnunum. Onu da çevreyi de beklentiye sokmadan devam etmek istiyorum, o yüzden bilmiyorlar. Kısmet istemiyorum.
Cepteki sevgiliden başkasıyla vakit geçirmiyorum. Evet, bilen çok olursa, ileride terk ettiğimde laf sokabilirler. Çocuk da beni oyalıyor ama mutsuz değil bu durumdan.
Aday oğlan, cepteki oğlandan daha zengin, çevrede daha çok sevilip sayılıyor ve iletişim kurma şekli daha yumuşak, sevgi dolu ilgili birisi yani tam esas oğlan rolüne uygun görünen biri 

Reddedince sen kimsin de beğenmedin diyen çok çıkacak ama ben kısmet, ideal eş, esas oğlan vs aramıyorum

Dediğim gibi sosyal hayatta sözü daha çok geçen, popüler, arkadaş gruplarında lider tavırlı yaşça büyük evli çocuklu tiplerle münakaşaya girip dert anlatasım yok. Ablacım bak bu çocuk tam evlenilecek adam, dünyalığını yapmış, yaşı yaşına uygun, eee evlen ama artık diyenlere ters cevap verince insanlar cephe alıyor, gerginlik çıkıyor. Boşuna sivrilip eleştiriliyorum, dışlanmamak için tatlılıkla dert anlatabilecek kadar sabırlı da değilim.