Düşmanım beni mi kıskanıyor?

Onceden iliskim. vardi ve sevgilimin eski sevgilisi bizi ayirmisti ve ztn cocugun aklida ondaydi ayrildik falan ben kendi hayatima bakiyorum fakat o kiz sanki ben ne yaparsam aynisini yapiyo yani foto falan atarim o da atar ya da dikkat cekmek icin daha farkli. sey yapar vr ben bioma twitter hesabimi ekledim o da eklemis ve kizla takiplesmiyoruz sadece kizin ortaokul arkadaslari takip ediyo beni ve kiz snrm beni stalkliyo ama anlamadigim. su ztn o eski sevgilim beni hic sevmedi cunku akli o kizdaydi bunu o da biliyo guzelde değilim o kiz gibi ama neden benimle. bi yaris icinde olabilir kiskaniyor mu beni? Ya da güzel mi buluyo? Birbirimizi sevmiyoruz ama benimle yaris halinde gibi alttan alttan ben ne yaparsam o da yapiyo
Karışık bi durum seni taklit ettiğini düşünüyosun ama bunları biliyosan sende onu takip ediyosun demekki bence bakmayı bırak önüne bak

Nedeni net şu. Kız erkek arkadaşının sizin tarzınızı beğendiğini dusunup taklıt edıyor. Çünkü size kaymış cocuk ve bu kız sizi ayırmıs sevgilisini vermek istememiş. Ama elde etsede yara olarak kalmıs. Siz bence incelemeyin boşverin

Back
X