siztakilin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 500 Emoji Skoru 1.705 Puanlar 28 Yaş 26 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemmr11 #21 ecemmr11 .!.: ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek Genişletmek için tıkla... eğer suratınız söylediğiniz gibi bir durumdaysa acilde ilgilenirler tabii ki. kırık mı değil mi ona bakarlar en azından acilde ilgilenilmiyor diyen insanların genelde acillik bir durumu olmuyor
ecemmr11 .!.: ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek Genişletmek için tıkla... eğer suratınız söylediğiniz gibi bir durumdaysa acilde ilgilenirler tabii ki. kırık mı değil mi ona bakarlar en azından acilde ilgilenilmiyor diyen insanların genelde acillik bir durumu olmuyor
Aysenaz11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 4.511 Emoji Skoru 14.998 Puanlar 128 Yaş 29 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemmr11 #22 Burun akıntısıyla acile gidip çok da halsizdim ilgilenmediler diyorsunuz herhalde
Aysenaz11 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 4.511 Emoji Skoru 14.998 Puanlar 128 Yaş 29 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemmr11 #23 Ağrı sızı olmasa ciddi değil diye düşünüp gitmemeyi anlarım da Çok ağrılıymış yukarda bir üye darp demiş bence de öyle Adli rapor tutarlar diye gitmemiş olabilir
Ağrı sızı olmasa ciddi değil diye düşünüp gitmemeyi anlarım da Çok ağrılıymış yukarda bir üye darp demiş bence de öyle Adli rapor tutarlar diye gitmemiş olabilir
siztakilin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 500 Emoji Skoru 1.705 Puanlar 28 Yaş 26 25 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ecemmr11 #24 Aysenaz11 .!.: Burun akıntısıyla acile gidip çok da halsizdim ilgilenmediler diyorsunuz herhalde Genişletmek için tıkla... ya da 3 aydır mevcut bir ağrı için bir akşam gitmeye karar vermiş ve beklediği mucizevi cevabı alamamış olabilir
Aysenaz11 .!.: Burun akıntısıyla acile gidip çok da halsizdim ilgilenmediler diyorsunuz herhalde Genişletmek için tıkla... ya da 3 aydır mevcut bir ağrı için bir akşam gitmeye karar vermiş ve beklediği mucizevi cevabı alamamış olabilir