Geçmiş olsun büyük nazara gelmişsin sadaka var kendin için. Bu durum da en önemli şey sağlık bir an önce doktora gitmen lazım tatilde bir şey olmasınKızlar selam Nereye yazacağımı bilemedim 3 gün önce görümcemin düğünü vardı elbisem biraz uzun ve topuklu ayakkabımda yüksek ve rahatsızdı elbiseme takılıp yüzüstü düştüm o an pek bir şeyim yoktu zaman geçtikçe burnumun üstü kısmı yani tam alnımla birleşim yerimin şiştiğini farkettim sonra 2 gözüm de morardı ve şişti burun estetiği olmuşum gibi duruyo resmen buz tutuyorum biraz daha indi gibi ama çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyorum önemli bir şey midir ne yapsam geçer? 2 gün içinde en azından büyük ölçüde azaltmam gerek tatile gideceğim rezervasyon iptali yada erteleme de yapamıyorum
Bir yere yazmadan neden bir sağlık kuruluşuna başvurmadın?
Hastane??
Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. TeşekkürlerYani hastane sağlık ocağı seni gören bilen kimse değil
Yapay zeka bile değil
Kadınlar külübünde bir derdim var köşesi daha mı yetkin
İlginç!!!
Teşekkür ederim evet birazda nazar bencede sadaka düzenli veriyorum ama bende de çocuğumda da hep nazar oluyor. Doktora da gidemiyorum belli şartlardan dolayı ama cuma gününe kadar geçmezse doktora giderim eşimi erkenden çağırıp belkiGeçmiş olsun büyük nazara gelmişsin sadaka var kendin için. Bu durum da en önemli şey sağlık bir an önce doktora gitmen lazım tatilde bir şey olmasın
Gidin mutlaka ihmal etmeyin bende bir kaç ay önce düştüm iki ayagım birden doku bağ zedelenmesi oldu hala geçmedi düşününTeşekkür ederim evet birazda nazar bencede sadaka düzenli veriyorum ama bende de çocuğumda da hep nazar oluyor. Doktora da gidemiyorum belli şartlardan dolayı ama cuma gününe kadar geçmezse doktora giderim eşimi erkenden çağırıp belki
Şaka yapıyorsunuz değil mi? Gözünüze kadar şişmiş haldesiniz şu an vücudunuz ne hasarlar aldı bilmiyorsunuz,çocuğu alın kucağınıza hemen acile gidin röntgen çeksinler ,sizi bu halde görünce müdahale ederler merak etmeyin Benim oğlum beden dersinde kolu kırıldı hiç ağrısı olmadı Ertesi gün şişlik oluşunca acile gittik parçalı kırıkmış zor iyileşti.Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. Teşekkürler
Kızlar selam Nereye yazacağımı bilemedim 3 gün önce görümcemin düğünü vardı elbisem biraz uzun ve topuklu ayakkabımda yüksek ve rahatsızdı elbiseme takılıp yüzüstü düştüm o an pek bir şeyim yoktu zaman geçtikçe burnumun üstü kısmı yani tam alnımla birleşim yerimin şiştiğini farkettim sonra 2 gözüm de morardı ve şişti burun estetiği olmuşum gibi duruyo resmen buz tutuyorum biraz daha indi gibi ama çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyorum önemli bir şey midir ne yapsam geçer? 2 gün içinde en azından büyük ölçüde azaltmam gerek tatile gideceğim rezervasyon iptali yada erteleme de yapamıyorum
Acilin ben doktor değilimKızlar selam Nereye yazacağımı bilemedim 3 gün önce görümcemin düğünü vardı elbisem biraz uzun ve topuklu ayakkabımda yüksek ve rahatsızdı elbiseme takılıp yüzüstü düştüm o an pek bir şeyim yoktu zaman geçtikçe burnumun üstü kısmı yani tam alnımla birleşim yerimin şiştiğini farkettim sonra 2 gözüm de morardı ve şişti burun estetiği olmuşum gibi duruyo resmen buz tutuyorum biraz daha indi gibi ama çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyorum önemli bir şey midir ne yapsam geçer? 2 gün içinde en azından büyük ölçüde azaltmam gerek tatile gideceğim rezervasyon iptali yada erteleme de yapamıyorum
Kibrini sustur önce, konuna şartlarını yazsaydın bizde sormazdik, çaren mi var hastaneden başka, kırık cikigini tespit edebilecek durumumuz yok, hicbirimizin çocuğu durmuyor ama acil durum da varsa mecbur gidilir. Tatilde nasıl duracak çocuğun, oraya sıkıntı yokta hastaneye mi gidemiyorsun. Nereye yorum yapacağımıza da konu sahipleri karar veriyor ya tilt oluyorum. Gitme sen hastaneye buz koy buz. Hararetini de alır.Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. Teşekkürler
E çok ağrınız varmış daha ne olmasını bekliyorsunuz?çok ağrım var burnum kırılsa dayanamazdım diye düşünüyor
Hemen röntgen mr ne varsa çekelim sanal olarak isterseniz?Birincisi yaşayan varsa belki yardımcı olur diye yazdım yapay zekada zaten soğuk kompres dışında bir şey söylemiyor ama belki başka bilen vardır diye sordum ikincisi acilden girince doğru düzgün ilgilenmiyorlar alan doktoruna gitmem gerek ama hastane yaşadığım yere uzak ve çocuğum durmuyor emanet edebileceğim kimse de yok böyle bir şeyde bile yardımcı olacağınıza eleştiriyorsunuz ne bu düşmanlık? Sizin akıl edebildiğinizi bende edebiliyorum demekki şartlarım uygun değil. Eğer yararlı bir cevabınız yoksa yorum yapmadan da geçebilirsiniz. Teşekkürler