Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Hanmlar benim güzel bi hayatım var dün çokmdüşündüm buna enerjimi harcamayacağım.hakkaten hiç vaktim de yok.ben çoktan bu insanların yaptıklarını Allah a havale etmiştim.ama dün böyle bişi olunca işte bilgi almak istedim.Allah a havale ettim dediğiniz gibi başıma bela almak çok saçma.bu kadın bela işte bi daha bulaşmasına gerek yok.
Cevaplara teşekkürler.ben bulaşmamayı seçiyorum.

Arkadaşlar eşimin fotoğrafını şuraya bi yere atayım ben. Başka bir kadınla yakalarsanız fotoğraflarını lütfen dm'den gönderin :KK70:
İşin şakası bir yana sizi anlıyorum. Ama yerinizde olsam fotoğrafları kadının kendisine gönderir onu biraz korkuturdum. Bence böylesi çok daha eğlenceli olurdu :KK73:

El ele fotoğraflarını nasıl çektiniz onu anlamadım yasak aşk yaşayan biri ulu orta el ele dolaşmaz herhalde hadi diyelim ki çektiniz hadi gönderdiniz elinize ne geçecek adam çekse vursa karısını vebalini ödeyebilecek misiniz? kısasa kısas yapmak amacınız ama bence hiç ortalığı karıştırmayın zaten illa ki ortaya çıkar

Siz bu kadına fena takmıuşsınız baktım da kadının whatsapp çevrimiçi olmasından yok messengerda konuşmalarına kadar takip edip çıkarımlar yapmışsınız ki adamın sosyal medyasında nasıl varsınız?

yine başka konunuz da zaten yakalandıklarını eşinin mesajları okuduğunu başkalarından duyduğuna göre de adamın yakaladığı halde ayrılmadığını yazmışsınız halaa vazgeçmemişsiniz hala birşeyler yapma derdindesiniz. Adam affetmiş zaten yollasanız ne olacak kaldı ki eşi yakaladığı halde nasıl buluşup el ele dolaşabilirler bence kadının yakasını bırakın artık fena takıntı olmuş

Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
Hanımefendi, ister gonder ister gonderme de senin derdin ahlaksizliklara karsi tepkini koyup ses çıkarmak, millete iyilik yapmak degil ki? Kendi intikaminin derdine düşmüşsün..
Bi de "rahatlayin" demiş, hey Allahım..

facebook da bir hesap aç fotoğrafı gönder birşey olmaz
bu tip çok yapılıyr son dönemlerde

Kocasını ALDATAN bir kadın, namus bekçiliği...
Sizde kavramlar karışmış. Hayat arkadaşına ihanet eden bir kadının özel hayatını ne kadarda anlamlı bir hale getirdiniz. Bu hassasiyetinizi anlamam mümkün değil. Tuhaf geldi bu halleriniz.

Kimsenin sevap/gunah çetelesini tutmuyorum sadece. İlgilenmiyorum.

Başkasının hayatına burnumu sokmamamı ‘tuhaf’ buluyorsanız ben de müdahil olma isteğinizi ‘tuhaf’ buluyorum.

Bakın çok kolay, ‘banane’ diyip geçeceksiniz. Çünkü sonuçlarını bilemezsiniz.
Adam bir kere aldatıldı affetti, ikincisi cinnet anına gelir kadını öldürür. Karıştığınıza iyiki mi dersiniz o zaman?
He kadın haketti ölsün, adam da az uyanık olaydı; şimdi hapiste çürüsün derseniz onu bilemem.

Neyse siz yapın. Siz böyle bir şeye şahit olduğunuzda, uzak yakın demeden üstünüze vazife edinin, söyleyin.
Ondan sonra söylediğiniz kadın, kocamda gözün mü var da iftira atıyorsun derse,
Yada söylediğiniz adam karısını hastanelik edene kadar döverse, o zaman tekrar konuşalım.

Kocasını ALDATAN bir kadın, namus bekçiliği...
Sizde kavramlar karışmış. Hayat arkadaşına ihanet eden bir kadının özel hayatını ne kadarda anlamlı bir hale getirdiniz. Bu hassasiyetinizi anlamam mümkün değil. Tuhaf geldi bu halleriniz.

Bir de gerçekten ısrarınızı anlayamadım.
Cidden aldatan kadını savunur hale geldim sayenizde.
Karışamazsınız, çok net bu. Hukuk tarafından korunan özel hayatı afişe edemezsiniz.
Etik olarak da üstünüze vazife olmayan bir durumu sırf kadına kızgın olduğunuz için ilan edemezsiniz.
Sınırlar Benim için çok açık. Sizin için değilse bu konuda kanunların değişmesi için adım atın, imza falan toplayın.

Arkadaşlar eşimin fotoğrafını şuraya bi yere atayım ben. Başka bir kadınla yakalarsanız fotoğraflarını lütfen dm'den gönderin :KK70:
İşin şakası bir yana sizi anlıyorum. Ama yerinizde olsam fotoğrafları kadının kendisine gönderir onu biraz korkuturdum. Bence böylesi çok daha eğlenceli olurdu :KK73:

Bu şantaj yalnız.. hapis cezası var. Eğlendiğinize değerse bilemem.

Kimsenin sevap/gunah çetelesini tutmuyorum sadece. İlgilenmiyorum.

Başkasının hayatına burnumu sokmamamı ‘tuhaf’ buluyorsanız ben de müdahil olma isteğinizi ‘tuhaf’ buluyorum.

Bakın çok kolay, ‘banane’ diyip geçeceksiniz. Çünkü sonuçlarını bilemezsiniz.
Adam bir kere aldatıldı affetti, ikincisi cinnet anına gelir kadını öldürür. Karıştığınıza iyiki mi dersiniz o zaman?
He kadın haketti ölsün, adam da az uyanık olaydı; şimdi hapiste çürüsün derseniz onu bilemem.

Neyse siz yapın. Siz böyle bir şeye şahit olduğunuzda, uzak yakın demeden üstünüze vazife edinin, söyleyin.
Ondan sonra söylediğiniz kadın, kocamda gözün mü var da iftira atıyorsun derse,
Yada söylediğiniz adam karısını hastanelik edene kadar döverse, o zaman tekrar konuşalım.
Söyledikleriniz doğru ama tarzınız hoş değil. Konu sahibini küçültücü bir tavrınız var. Bu konu canı yanmış birisi tarafından açılmış. Siz konu sahibini hedef alan tuhaf şeyler yazıyorsunuz. Bu arada BANANE diyecek insan binlerce insanın özelini paylaştığı bir forumda birilerinin hayatlarında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışmamalı. Görünmeye çalıştığınız gibi birisi değilsiniz bence. Neyse. Fazla bile konuştuk.

Söyledikleriniz doğru ama tarzınız hoş değil. Konu sahibini küçültücü bir tarzınız var. Bu konu canı yanmış birisi tarafından açılmış. Siz konu sahibini hedef alan tuhaf şeyler yazıyorsunuz. By arada BANANE diyecek insan binlerce insanın özelini paylaştığı bir forumda birilerinin hayatlarında neler olup bittiğini öğrenmeye çalışmamalı. Görünmeye çalıştığınız gibi birisi değilsiniz bence. Neyse. Fazla bile konuştuk.

Burada insanlar kendi hayatlarını kendi istekleri ile paylaşıyor. Aynı şey mi gerçekten :)

Bir de gerçekten ısrarınızı anlayamadım.
Cidden aldatan kadını savunur hale geldim sayenizde.
Karışamazsınız, çok net bu. Hukuk tarafından korunan özel hayatı afişe edemezsiniz.
Etik olarak da üstünüze vazife olmayan bir durumu sırf kadına kızgın olduğunuz için ilan edemezsiniz.
Sınırlar Benim için çok açık. Sizin için değilse bu konuda kanunların değişmesi için adım atın, imza falan toplayın.
Yooo. Insanların hatalarını örtmek gerekir. Yalnız birisini örterken diğerini rezil etmeye gerek yok. Adil olmak lazım. Bu kadar.

Burada insanlar kendi hayatlarını kendi istekleri ile paylaşıyor. Aynı şey mi gerçekten :)
Daha beter. Konu sahibinin canı yanmış. Her ne kadar tarzı yanlış olsada içini söndürmeye çalışıyor. Siz buraya baya bile isteye insanların özelini okumaya geliyorsunuz. Benim forumla bir sorunum yok bu arada. BANANE demediğimden paylaşımdan rahatsız olmuyorum.

bu iş çok sıkıntılı.
Allah muhafaza adam boşanmak yerine elini kana bulasa??
o zaman resmen bir cinayete neden olmuş olacaksınız hem dini hem hukuki sıkıntı yani.

Daha beter. Konu sahibinin canı yanmış. Her ne kadar tarzı yanlış olsada içini söndürmeye çalışıyor. Siz buraya baya bile isteye insanların özelini okumaya geliyorsunuz. Benim forumla bir sorunum yok bu arada. BANANE demediğimden paylaşımdan rahatsız olmuyorum.

Hepimizin hayatlarının bir döneminde canı yanıyor.
Kaçımız o kişiyi göz hapsinden tutup, çevrimiçi durumlarını takip edip, çıkarımlarda bulunmaya çalışıyoruz? Kaçımız hayatını belki açık buluruz diye takip ediyoruz?

Birinin kendi istegi ile anonim bir şekilde derdini anlatması başka,
Birinin istegi dışında fotoğrafının çekilmesi başka.
Daha beter olan ilkinin neden daha beter oldugunu da anlayamadım kusura bakmayın. Farklı yerlerden bakıyoruz demek

Bu şantaj yalnız.. hapis cezası var. Eğlendiğinize değerse bilemem.
ben kadını tehdit etsin demiyorum ki.
Konunun başından beri tuhaf bir savunma içindesiniz. Konu sahibinin canı yanmış ki bu konuyu bu şekilde açmış. Haklı olduğunuz yerler var. Hatta aslında tamamen haklısınız. İnsan hırslarına yenilmemeli.
Ama bir tuhafsınız. Savunmanız tuhaf, söyleyiş tarzınız tuhaf

ben kadını tehdit etsin demiyorum ki.
Konunun başından beri tuhaf bir savunma içindesiniz. Konu sahibinin canı yanmış ki bu konuyu bu şekilde açmış. Haklı olduğunuz yerler var. Hatta aslında tamamen haklısınız. İnsan hırslarına yenilmemeli.
Ama bir tuhafsınız. Savunmanız tuhaf, söyleyiş tarzınız tuhaf

:) kadına fotoğrafı gönderip çok güzel çıktığınız için mi gönderdim diyeceksiniz?
Hayır ben yapılmak istenenlere şaşırıyorum.

Mesela sizin yaptığınızı santaj olarak okuyorum.

Fotoğrafı gönderdiğinizde kişi de gidip savcılığa suç duyurusunda bulunduğunda,
Evliyim, yaptım bir hata, ama su an can güvenliğim yok ve ben bu fotoğrafın bana gönderilmesini tehdit olarak algılıyorum, dediğinde siz suçlu oluyorsunuz.

O fotoğrafı ne şekilde gönderirseniz eğlenceli bir hale gelir söylerseniz belki benim de hayatına eğlenceli bir bakış açısı katarsınız, daha neşeli bir insan olurum :)

Tuhaf bulduğunuz tavrım kanunsuzluğa.
Herkes kendinde kafasına göre davranma hakkı buluyor.
Yada kanundan korkuyorsa bile, nasıl yakalanmam derdinde oluyor.
Yoksa hayatımda herhangi birini aldatmışlığım falan yok :) aldatanı da hoşgörmüyorum, tanıdığım biri ise hayatımdan çıkarırım, değilse uzak durmaya devam ederim

adamın aldatılıp kandırılıyor olması zerre umrunuzda değil.
bu o kadar açık ki..
besbelli kendi kininiz yüzünden böyle bir plan düşünmeye başlamışsınız..
ben olsam yollamazdım. beni alakadar eden bir konu değil diye.
bence siz de kendi konunuzu sizi alakadar eden şekilde çözün. böyle basit ucuz numaralarla değil.

Hanımlar sakin.merak etmeyin eşine gitmeyeek bişi.çok haklısınız hepiniz ben size hak verdim:)ben karışmadım hiç ama Allah ın işi en nüyük patron un kulağına gitmiş biraz önece Allah ın işi işte napayım:)

Hanımlar sakin.merak etmeyin eşine gitmeyeek bişi.çok haklısınız hepiniz ben size hak verdim:)ben karışmadım hiç ama Allah ın işi en nüyük patron un kulağına gitmiş biraz önece Allah ın işi işte napayım:)

Siz bunlari nasil ogreniyorsunuz:)
Biraz once olan seyden bile haberdarsiniz,burdakiler size birak dedikce siz ondan haberler vermeye devam ediyorsunuz. Siz farkinda degilsiniz ama birakamiyorsunuz, umarim en kisa zamanda bu kadini dusunmekten kurtulursunuz.

Back
X