Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Siz daha öncede bu kadın hakkında bir kaç konu açmıştınız diye hatırlıyorum takıntı yapmışsınız sanırım.

Size nasıl bir zararı oldu bilemem ama böyle hassas bir konu ile intikam almak doğru olmaz bence.

Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.

O eşler arasındaki sorun.
Eşi sadık değilse eşine hesap sorsun, sağa sola değil.
Kendi çok yakınım olmadığı sürece de karışmam. Çok yakınım olana da iyiliği için karışırım.
Saçma sapan hesaplarım peşine düştüğüm için degil.

Ablacım bu adam zaten eşinin onu aldattığını biliyordur merak etme. İlkinde affeden adam ikincide, üçüncüde de affeder. İntikamını bu şekilde alamazsın, yapacak bir şey yok. Senin üzerine de vazife değil, adam gelip "Sana ne benim karımdan" dese apışır kalırsın.

Ben direk resimlerini göndereceğim ama el ele beni niye araştırsınlar siz me göndermiştiniz ve sonuç ne oldu?yani öğrendimi aldatılan eş durum ne oldu
Arada şiddet olabilir, boşanma olabilir. Resmini paylaştığınız kişi özel hayatın gizliliği der size dava açar. Rezil olursunuz. Yani buradaki gibi başka hesaptan yap diyenler yanılıyor. Ortaya çıkar. Bizimki çıkmadı çünkü başka şehirdeki kuzene gönderdik veriyi ve o paylaştı. Öğrenmediler o sebeple. Açığa çıksa tazminat ödemek zorunda kalacaktık. Dikkatli olun.

Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
Bence bi siz rahatlayın sonra bizde rahatlarız. Bu yaptığınız eşi bilsin enayi yerine koyulmasın değil ki açık açık demişsiniz size yaptığı kötülük için yollayacaksınız.

Arada şiddet olabilir, boşanma olabilir. Resmini paylaştığınız kişi özel hayatın gizliliği der size dava açar. Rezil olursunuz. Yani buradaki gibi başka hesaptan yap diyenler yanılıyor. Ortaya çıkar. Bizimki çıkmadı çünkü başka şehirdeki kuzene gönderdik veriyi ve o paylaştı. Öğrenmediler o sebeple. Açığa çıksa tazminat ödemek zorunda kalacaktık. Dikkatli olun.
Yok paylaşmayacağım zaten.teşekkürler

Ifsa ve bilişim suçları var kendi kisisel hesaplarinizdan whatsaptan mms ten ve facebook gibi yerlerden sizin bu fotoyu attığınız tespit edilir . Ifsa adi üstünde kisinin ozel fotosu yada yazismasini ulu orta paylasmak ve hapise kadsr cezasi var bu sucun diye biliyorum. Avukat arkadaslar daha iyi bilir.

Fotoğraf kamuya açık bir yerde çekilmiş bir fotoğraf gizli çekim değil.ama uine de paylaşmayacağım.uğraşmak istemiyorum artık eşi eninde sonunda yakalar yine zaten iyi akşamlar uanımlar sağ olun

Kadının sürekli her durumdan kurtulmasını dert edinmiştiniz. Şimdi eşine gönderir de kadın yine işin içinden sıyrılırsa, muhtemelen daha kötü olur ve işi fiziki saldırılara getirebilirsiniz. Sağlıklı değil ruh haliniz. Allah'ından bulsun demeyi bilmek gerek. Keskin sirke, küpüne zarar.

O eşler arasındaki sorun.
Eşi sadık değilse eşine hesap sorsun, sağa sola değil.
Kendi çok yakınım olmadığı sürece de karışmam. Çok yakınım olana da iyiliği için karışırım.
Saçma sapan hesaplarım peşine düştüğüm için degil.
Saçma hesaplar olduğunu nereden biliyorsunuz? Biraz önyargılı geldiniz bana. Ayrıca şu anda eşini aldatan, ahlak yoksunu bir kadını koruyor gibi görünüyorsunuz.

Bu kadın kim Allahaşkına,siz her konunuzda bahsetmişsiniz.
Her kimse çıkarın hayatınızdan,ne hali varsa görsün.
Ya da direkt adama,diğer kadına fotoğrafları bizzat kendi hesabınızdan atın.
Ama adam "sanane" derse,bozulur kalırsınız.
Ahlaksızlık bu.
Ama üçüncü kişilerin yapacağı bir şey olmayan bir konu.
Eşleri fark etsin diye dilemekten başka ne gelebilir elden.

Saçma hesaplar olduğunu nereden biliyorsunuz? Biraz önyargılı geldiniz bana. Ayrıca şu anda eşini aldatan, ahlak yoksunu bir kadını koruyor gibi görünüyorsunuz.

Hanımefendi bir çok konuda bu kadını takıntı haline getirmiş. Siz eski konuları hatırlayamamış veya bakmamış olabilirsiniz.
Bu sağlıklı bir ruh hali değil. Bu karar da sağlıklı bir karar degil.
Önyargım konu sahibinin takıntısından mütevellit. Haklı bir sebebi bile olsa, insanların yazışma ihtimallerine binaen çevrimiçi durumlarını falan takip etmesini gerektirmez bunlar..

Ahlaksız bir kadını da degil, kişisel hayatı koruyorum. Kimsenin namus bekçiliğini yapmak kimseye düşmez.
Eğer yakınınız ve sevdiğiniz biri ise, onu uyarma içgüdüsü başka. İntikam almak için gammazlamak başka.

Siz bence bu kadınla uğraşmayın. Kadınla ilgili çok konu açmışsınız.Takıntı haline getirmişsiniz.Kendinizi yetersiz görüyor,dış görünüşünüzle uğraşıyor, o kadın gibi olmak istiyorsunuz; ve kadının hatalarına rağmen hala çevresi tarafından sevilmesini hazmedemiyorsunuz.Hani enerjinizi bu kadına harcamama kararı almışsınız eski konularda,ne oldu?Ruh haliniz iyi değil. Başkaları ile uğraşacağınıza kendinize odaklanın ama doğru şekilde. Herkesin aurası,hayatı farklıdır.Size kötülük yapmış dediğinize göre; bakın o hayatına bakıyor siz geçmişi düşünmekten ilerleyemiyorsunuz.Kininiz size zarar veriyor. Yardım almanızı tavsiye ederim.

Back
X