Çocuk Hastalıkları Düşmeyen ateş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

edatpc6

O bir anne :) ;).
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
287
199
18
Merhabalar kızım 1.5 yaşında 2 gündür ateşini 39 dan aşağı düşüremedik ne yaptıysak. Acile gittik ateş düşürücü verildi kulak iltihabı denildi antibiyotiğe başlandı. Aynı zamanda diş te çıkarıyor. Fakat kızıma antibiyotiği verirken kusuyor verdikten sonrada durmaksızın kusuyor 2 defa verdim bir daha vermeyi düşünmüyorum. Sizce bu antibiyotiğin yan etkisi midir? Ateşini düşürmek için neler yapabilirim duş aldırıyorum vücudunu sirkeli bezle siliyorum ama çok huzursuz düşmüyor ateşi 2 gündür ne uyku var ne yemek resmen çöktüm diyebilirim.

Sirke ile silmenin iyi bisey olmadığını söylüyor doktorlar. Ilacın yan etkilerini okuyun orada muhtemelen yan etkileri vardır. Yan etki yaşıyorsa doktorunuza söyleyin. Kafasına degil de vücuduna ılık su dökün. Ama ne olursa olsun tekrar doktora götürün.

Kafana gore kesne antibiyotiği doktoruna söyle, hangisini iciyoe bilmiyorum ama bazıları pütürlü oluyor yoğun buda çocukları kusturuyor...
Kulak iltihabıysa antibiyotk aldiktan sonra 3 gun kadar ateşli olabailir daha sonra etkisini gösteriyor...
Çoraplarına limon sık giydir ben henüz denemedim ama deneyenler indiriyor dedi. Zibinla dursun cocuk, arada. Kontrol et , hafif islak bezle eklem yerlerine kompres yap... geçmiş olsun eğer iltihabık biseysse uzgunik antibiyotiksiz geçmeZ

Evet şu an reçeteye baktım yaygın yan etkilerinde bulantı ve kusma yazıyor. Tekrar götüreceğim teşekkür ederim

Aman sakin ha sirkeli bezle silme çocuğu,
Damalari birden buzup ateşi düşürüyor geri hemem açılıp çıkmalar sonucu şoka sokuyormuş, sirkeli bezi kullanma

Aman sakin ha sirkeli bezle silme çocuğu,
Damalari birden buzup ateşi düşürüyor geri hemem açılıp çıkmalar sonucu şoka sokuyormuş, sirkeli bezi kullanma
Bunu bilmiyordum canım klasik babanne yöntemi dedim denedim belki düşürür dedim ama bir işe yaramadı zaten

acil doktoru işte.. uzman değil sonuçta ya da alanı değil.. kesinlikle acil doktorlarını küçümsemiyorum bu arada

bebeğinizi uzman doktor görmeli çocuk doktoru alanında uzman
antibiyotiğin tadını sevmemiştir kuzu.. geçmiş olsun

Altında yatan hastalığı iyileştirmediğiniz sürece ateşi düşmez.doktora gidin ilacı içmediğini söyleyin muhtemelen iğne yazar.

Iğne verecekler mecburen.antibiyotik olmadan kulak enfeksiyonu geçmez.beklemeniz hata olmus

kan tahlili yapıldı mı??
oğlumda 2 kere böyle oldu kanında mikrop çıktı. yatış verildi ama benim kuzu yatmadı iğneyle ancak düzeldi. birisi 3-4 gün sürdü diğerinde 6 gün sürdü

Hastaneye götür serum taksınlar

Geçmiş olsun

Yukaek ates enfeksiyondan kaynaklanir ve enfeksiyon vozulmeden dusmez dr muracaat edin fazla giyfirmeyin dr goturene kadar birde ilik sirkeli suyla boynunu el bileklerini ayak bileklerini ovun islatin ayaginin tabaninin altinada limon dilimleyin surun yada corabina limon simin koyun emin olun yardimci olacaktir ama.dr gitmeyi ihmal et.eyin muhakkak gidin

Şurup içemiyorsa doktorunuza söyleyin iğne yazsın.Benim kızım hem iğne hem şurupla atlatmıştı. Geçmiş olsun.

Kulak iltihabında antibiyotiği kesmeniz doğru değil içemiyorsa iğne formatında yok mu?

Antibiyotiği içmiyorsa iğne isteyin
Ayrıca inatçı ateşlenmede iki ateş düşürücüyü dönüşümlü vermek etkili yöntemdir.
Aklınızda bulunsun

Başka antibiyotik ilaç yada iğne verecekler. Orta kulak enfeksiyonu ise kolay kolay geçmez nerdeyse 1 ay sknti çektik. Antibiyotik almadığı sürece de enfeksiyon geçmez ve daha kötü durumlar olur. Çocuk doktoruna gidin acil şimdi

Doktora götürüp kustuğunu söyleyin, belki iğne ile seruma karıştırarak falan verirler antibiyotiği. Kulak iltihabı önemli. Ateş de düşmüyormuş yazık. Yemek yiyemiyorsa, su içemiyorsa mutlaka serum takılmalı. Geçmiş olsun.

Sirke ile degil sade suyla silin. Geçenlerde kizim hastalandi doktor antibiyotik verdi atesi 48-72 saat devam eder. Aantibiyotik anca etki eder dedi. Oyle de oldu 3 gun 39 la yatti. Sonra yavas yavas dustu. Kusma varsa dikkatli olun biz kusmayi serumsuz atlatamıyoruz. Gecmis olsun

Benim kızızmda kulak iltihabı olduğunda maalesef çok ateşlenirdi.Ama ateş birden düşmez.İlaçları zamanında vermeniz çok önemli 3 güne kadar ancak düşüyor.Birde antibiyotik şurup yerine iğne olurdu kızım.İğne çok daha etkili oluyor bu durumlarda.Acil yerine polikliniğe giderseniz çok daha iyi olur sonuçta uzman çocuk dr. bakması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…