arkadaşlar sadece Douglas ta bulunan bi ürün var. Böyle cherry gibi bir ismi var hem vücut peelingi var hem de vücut sütü. Acayip güzel kokuyor . Çok etkileyici gerçekten. Duş esnasında koyu kırmızı kapaklı olunu peeling yapıyorsunuz diğerini de banyodan sonra. Gerçekten denemeye değer kokusu çok çok güzel mutlaka deneyin derim. Fiyatı bir tanesinin 15 tl filandı.
Victoria' s Secret vücut kremlerinden kullanıyorum ben, şimdi en son Sweet Tease (Vanilla cream and sparkling berries) aldım body splash ile birlikte. Duştan çıkınca sürüyorum, misler gibi, şeker gibi kokuyorum
The Body Shop ürünlerini de tavsiye ederim, kalıcı üstelik.Çikolata serisi çıktı şimdi ondan alacağım. Chocomania, tavsiye ederim, çikolatalı kek gibi kokarsın eşine
Duştan sonra Victorias Secret Beauty Rush vücut spreylerini öneririm, kokuları çok kalıcı. Ben merry magic kullanıyorum, bütün gün şeker gibi kokuyorum.
Body Shop chocomania ve çilek serileri vücut kremlerinde bence çok başarılı.
Duş için Lush ürünlerini en azından bir kere denemek lazım. Sabunda godmother, duş jölesinde sweetie pie benim favorilerim.
arkadaşlar kimyasal olmasa daha iyi ama
böyle vucudunuzu pambıkkkkk gibi yapan,misler gibi koku veren kullandığınız ürünler neler.
ben evliyim duştan sonra yada akşm yattığımda misler gibi olmak istiyorum.eşimin kokuya zaafı var.bende damardan giriş yapmak istiyorumparfüm kokusuda bana çok yapay geliyo
bebek yağını duydum onu deneyeceğim.sizlerin önerileriniz nelerdir.birbirimize fikir verip pırıl pırıl olalımmı
böyle vucudunuzu pambıkkkkk gibi yapan,misler gibi koku veren kullandığınız ürünler neler.
ben evliyim duştan sonra yada akşm yattığımda misler gibi olmak istiyorum.eşimin kokuya zaafı var.bende damardan giriş yapmak istiyorumparfüm kokusuda bana çok yapay geliyo
bebek yağını duydum onu deneyeceğim.sizlerin önerileriniz nelerdir.birbirimize fikir verip pırıl pırıl olalımmı
Bu soylediklerinizi Zwitsal bebek urunlerinde bulabilirsiniz. Biz ailecek kullaniyoruz. Banyo sonrasi bodylotion ve lavantali bir yagi varrrr kii :)) Kokusu ve etkisini gorunce bana tesekkur edeceksiniz. :))
Bu soylediklerinizi Zwitsal bebek urunlerinde bulabilirsiniz. Biz ailecek kullaniyoruz. Banyo sonrasi bodylotion ve lavantali bir yagi varrrr kii :)) Kokusu ve etkisini gorunce bana tesekkur edeceksiniz. :))
Arkadasim sana bebe nin young care ini öneriyorum bir kullanan bir daha istiyor tr de yok olsada cok nadir benim gibi özel getiriyorlardir be bu ùrùnù senelerdir kullaniyorum esim bebekgibihep koktugumu söyler ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?