- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.508
- 32
Selamünaleyküm kızlar.. beni tanıyan vardır belkde aranızda.. gecen seneden beri hamile kalmak için uğraşıyordum soğan kürü çörekotu kürü herseyi denediysemde hamile kalamadım. neyse bebeğimi düşürsemde yinede Allahın izniyle nasıl hamile kaldığımı yazayım.. adetimin son günü koca bi tencereye su doldurdum kaynattım içine 2 demet maydanoz attım 2 tane büyük kuru soğan bunları biraz daha kaynattıktan sonra leğene döktüm.. ilk sıcaklığının gecmesini bekleyin yoksa yanarsınız. Sonra oturun üstüne üzerinizeds battaniyeyle kapatın. 45 dk kadar böyle durun. Sonra duşunuzu alın hiç üşütmeden belinizi altınızı çok afedersiniz o gece kocanızla ilişkiye girin.. yumurtlama günleriniz olmasada mutlaka yapın.. adetinizden itibaren günde üç tane kuru incir ceviz yiyin.. eşinizede mutlaka yedirin her hafta mutlaka kuru yiyecek yemeği yapın nohut mercimek fasulye gibi. Birde ben sadece bu ay çok dualar okumuştum onuda yazayım her gün esmaül hüsnadan ya musavvir okuyun. Her cumartesi 1000 defa ya evvel okuyun. Bide çocuğa niyet edip 1000 tane ihlas şerif okuyun.. bide stres ahh şu illetten uzak durun.. ben tekrar hamile kalmak için uğraşıcam banada sizede Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Allahın selamı üzerinizde olsun.