A Aakadriye Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2016 4 1 1 45 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aakadriye #1 Arkadaşlar dün evde aceleyle koşarken ayağım kaydı ve yüz üstü düştüm şimdi derin nefes alırken kapıyı açarken göğüs kafesim ağrıyor kırık varmıdır
Arkadaşlar dün evde aceleyle koşarken ayağım kaydı ve yüz üstü düştüm şimdi derin nefes alırken kapıyı açarken göğüs kafesim ağrıyor kırık varmıdır
ekinezyaaaa Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2016 1.186 1.228 133 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aakadriye #2 bende kapının köşesine çarpmıştım çatlak çıkmıştı kaburgamda bir acile gidip baktır istersen geçmiş olsun bekleme git hemen
bende kapının köşesine çarpmıştım çatlak çıkmıştı kaburgamda bir acile gidip baktır istersen geçmiş olsun bekleme git hemen
apranaxx siz sanki çok şeysiniz... Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2016 750 1.483 113 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aakadriye #3 bencede doktora gıdın burdan yorum yapmak sacma olur sımdı
A Aakadriye Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Ekim 2016 4 1 1 45 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aakadriye #4 adacayi2016 .!.: bende kapının köşesine çarpmıştım çatlak çıkmıştı kaburgamda bir acile gidip baktır istersen geçmiş olsun bekleme git hemen Genişletmek için tıkla... Gidecem ama evde 4 aylık bebeğim var eşimi bekliyorum çatlak için birşey yaptılar mı
adacayi2016 .!.: bende kapının köşesine çarpmıştım çatlak çıkmıştı kaburgamda bir acile gidip baktır istersen geçmiş olsun bekleme git hemen Genişletmek için tıkla... Gidecem ama evde 4 aylık bebeğim var eşimi bekliyorum çatlak için birşey yaptılar mı
ekinezyaaaa Sallanırsa da yıkılmaz tahtım. Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2016 1.186 1.228 133 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Aakadriye #5 Aakadriye .!.: Gidecem ama evde 4 aylık bebeğim var eşimi bekliyorum çatlak için birşey yaptılar mı Genişletmek için tıkla... ben biraz geç kalmıştım gitmek için ciğere falan batma olmadığı için müdahele etmediler ama iyilşmesi için ilaç verdiler bir kaç tane
Aakadriye .!.: Gidecem ama evde 4 aylık bebeğim var eşimi bekliyorum çatlak için birşey yaptılar mı Genişletmek için tıkla... ben biraz geç kalmıştım gitmek için ciğere falan batma olmadığı için müdahele etmediler ama iyilşmesi için ilaç verdiler bir kaç tane