- 28 Kasım 2018
- 81
- 50
- 38
- 46
- Konu Sahibi Nagihan 55
-
Tşk ederimDiğer konularınızı bilmiyorum ama gücünüz kalbinizde ve dik duruşunuzda.
Tebrik ediyorum, imkansızlıklar içinde imkan oluşturmaya çalışıyorsunuz.
Ailenize de diyecek bir şey bulamadım.
Keşke şu toplum kötü evlilikleri devam ettirebilmeyi bir erdem saymasa artık.
Asıl erdem sizin yaptığınız.
Allah hayırlı kapılar açsın.
19 (resit) 16 ve 14 okuyorlarGüçlü kadınsın vesselam. Allah yardımcın olsun inşallah güzel bi iş bulursun. Çocuklar kaç yaşında? Okuyorlar mı çalışıyorlar mı?
Cçocuklar 19resit
19 (resit) 16 ve 14 okuyorlar
Bulunduğunuz yerdeki belediyenin çözüm masasina başvurup durumunuzu anlatin ve ise ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Onlar esnaftir isyeri sahipleridir tanırlar. Size is bulmada yardım edeceklerini dusunuyorum. Ayrica iskurun kursları oluyor sonrasında ise yerlestirirliyorsunuz oralara da başvurun muhakkak. İstemek başarmanın yarısıdır. İsteyin ve basarin siz güçlü bir kadınsıniz ❤Arkadaşlar eski konumu bilenler bilir .tam ben boşanma davasını açtım. Eş kişisi seni surundurecek diyerek anlaşmalıydı kabul etmedi. Bende çekişmeli açtım. 3 çocuğum var. 20 senelik evlilik . Şiddet, saygı, güven sevgi kalmayan , sadece beyefendinin düzeni bozulmasın diye ayrılmak istemiyor. Ben daha fazla dayanamadım. Ev hanımı olmama rağmen açtım davamı, ilk kredi kartını iptal ettirdi, telefonumun hattı onun üsteneydi onu kapattı . Ekmek parası hiçbirşey çocukları düşünüp vermedi.. ailem yanımda olmuyor. Bir kere bile aramadılar. Ve mezara girene kadar dayanacaksın dediler ne halin varsa gör. Idare etmeliydin dediler. Pes etmiyecem ,iş arıyorum, ayakda durmam gerek, insan sadece kendinden fayda var için o kadar rahatki. O olmayınca huzurluyum. Herşeyin üstesinden gelmek istiyorum .. bana manevi yönden asıl diyecek yorumlara ihtiyacım var. Hepinizi seviyorum
Ben çocuklarla evimizde. Bana bağırıp hakaret ettiği için, uzaklaştırma çıkarttım 1 ayNerede kalıyorsunuz şu an
Eviniz kira mı?Ben çocuklarla evimizde. Bana bağırıp hakaret ettiği için, uzaklaştırma çıkarttım 1 ay
Yok değilEviniz kira mı?
Ne yiyip ne içeceksiniz şu süreçte peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?