- 13 Ağustos 2022
- 124
- 93
- 28
- 33
- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Sen niye düşük yapmak istiyorsun istenmeyen gebelikDüşüğü hızlandırmak için neler yapmam gerekiyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ancak konu başlığı aşırı bağımsız ve her tarafa çekilen bir söz konusu. Anne olmaya çalışanların içine bir anda nasıl düşük yaparım sorusuyla girince çokta hoş bir muameleye maruz kalmaz maalesef. Umarım daha fazla linç yemeden konusunu düzenlerKk linc timi yine is basinda sanirim. Konu sahibi eski paylasimlarinda tup bebek tedavisi gördüğünü yazmis. Bebek gelismemis. Kurtaj olacakmis. Sanirim kurtajdan korktugu icin dusurmeye calisiyor.
Konu sahibi bi tarz seyler sonraki gebeliklerinizi de riske eder. Doktorunuza guvenin ona gore hareket edin.
Sizin veya herhangi birinin cocuk sahibi olamamasi konu sahibinin sucu degil. Sadece istemiyor da olabilirdi. Bu size veya bir baskasina lincleme haddi vermez. Kimsenin hayatina ve secimlerine karisamazsiniz.Ancak konu başlığı aşırı bağımsız ve her tarafa çekilen bir söz konusu. Anne olmaya çalışanların içine bir anda nasıl düşük yaparım sorusuyla girince çokta hoş bir muameleye maruz kalmaz maalesef. Umarım daha fazla linç yemeden konusunu düzenler
Hayatınızı neden riske atıyorsunuz ki,düşündüğünüz şey tehlikeli olur.Düşüğü hızlandırmak için neler yapmam gerekiyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Buraya herkese açık bir şekilde soruyorsa, yorum yapma hakkına sahibim. Herkeste olduğu gibi bende de özgür irade var.Sizin veya herhangi birinin cocuk sahibi olamamasi konu sahibinin sucu degil. Sadece istemiyor da olabilirdi. Bu size veya bir baskasina lincleme haddi vermez. Kimsenin hayatina ve secimlerine karisamazsiniz.
Sizin ozgur iradeniz bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde bitiyor. Dolayisi ile bu size lincleme bela okuma hakki vermiyor Agziniz torba olmadigindan buzemiyoruz. Bi zahmet kendiniz buzun.Buraya herkese açık bir şekilde soruyorsa, yorum yapma hakkına sahibim. Herkeste olduğu gibi bende de özgür irade var.
Çok meraklı iseniz buyrun siz büzmeyi deneyin :))Sizin ozgur iradeniz bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde bitiyor. Dolayisi ile bu size lincleme bela okuma hakki vermiyor Agziniz torba olmadigindan buzemiyoruz. Bi zahmet kendiniz buzun.
Kötü bir niyetim yok tüp bebek tedavisi görüm 9 haftalık şuan ama kese boş bebek yok kanamam başlamış sadece daha hızlandırmak için yöntemler arıyorum bu süreç bittikten sonra tekrar tüp bebek transferi olacağımSen niye düşük yapmak istiyorsun istenmeyen gebelik
Bende bebek istiyorum. Tedaviyle olan bir gebelikti ama kese boş kanamam başladı sadece süreci hızlandırmak istiyorumAllah ıslah eylesin biz bi cocugumuz olsun diye yanıp tutusurken asırı üzdü beni bu paylasım...
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Bir bebeğim olsun çok istiyorum 9 haftalık şuan ama kese boş bebeği göremedik malasef. Bugun doktorla görüştüm kanamam içerden başlamış kürtaja gerek yok dedi. Süreci hızlandırmak istiyorum ki 2. Tedavimi hemen olmak istiyorumŞimdi şöyle bi okudum. Başta çok kızdım sonra acaba dedim karnında bebek öldü onu mu düşürmeye çalışıyor. Ama yok aklım almıyor açıkçası orasını çünkü doktor müdahale ederdi. Eğer ki sen karnında yaşayan bir çocuğun nasıl düşeceğini bize soruyorsan, senden ricam öncelikle profilime girerek, 9.haftada kürtaj yazımı okuman.
Şuan ban yiyeceğimi biliyorum ancak durumun tam olarak ne olduğunu bilmediğim için inanki hakaret edemiyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra sen benim içimden sana ne hakaretler ne küfürler geçtiğini çok iyi anlarsın.
Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Linç yiyip yememek inan umrumda değil. Benim neler yaşadığımı neler hissettiğimi tedavi görenler çok iyi anlar. Bir an önce bu durumu aylatıp 2. Tedavime başlamak istiyorum.Ancak konu başlığı aşırı bağımsız ve her tarafa çekilen bir söz konusu. Anne olmaya çalışanların içine bir anda nasıl düşük yaparım sorusuyla girince çokta hoş bir muameleye maruz kalmaz maalesef. Umarım daha fazla linç yemeden konusunu düzenler
Karşıdakini yargılamadan önce ilk başta nedenlerini sorarsanız hiç sıkıntı olmaz benceBuraya herkese açık bir şekilde soruyorsa, yorum yapma hakkına sahibim. Herkeste olduğu gibi bende de özgür irade var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?