Düşük amh tek yumurta ile hamile kalan varmı

nazlizx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
5
3
1
25
Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım ve ne yazık ki bana erken menopoz teşhisi konuldu amh 0.01 fsh 58 ve ben tüp bebeğe başladım bahçecide ilk denememde yumurta toplanamadı bir tane vardı oda boş çıktı ikinci de ise hoca bir yumurta var dedi ama bu sefer de östörojen hormonum çok düşmüş ve hoca bu değerlerle başlayamayız dedi bu ayı atlıyoruz dedi ilaç varde 21 gün kullan dedi benim gibi olup hamile kalan varmı ve östorojen hormonu nasıl artırılır

30 yaşındayım amh 0,01 fsh 50 küsürlerdeydi 3 ay öncesine kadar. Tüp bebek maliyetleri beni ve eşimi oldukça yorduğu için tedaviyi bırakmak zorunda kaldım. Bu arada yaklaşık 3-4 yıldır ilaçsız regl olamıyordum.Tedavi sürecimde 2 yumurta elde edildi birisi boş diğeri de altın embriyoydu ancak tutmadı :( Yumurta alımı sırasında prp tedavisi olmuştum. Tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğimden regl olmaya başladım ve acaba doğal yoldan gebelik olur mu diye düşünmeye başladım :(

30 yaşındayım amh 0,01 fsh 50 küsürlerdeydi 3 ay öncesine kadar. Tüp bebek maliyetleri beni ve eşimi oldukça yorduğu için tedaviyi bırakmak zorunda kaldım. Bu arada yaklaşık 3-4 yıldır ilaçsız regl olamıyordum.Tedavi sürecimde 2 yumurta elde edildi birisi boş diğeri de altın embriyoydu ancak tutmadı :( Yumurta alımı sırasında prp tedavisi olmuştum. Tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğimden regl olmaya başladım ve acaba doğal yoldan gebelik olur mu diye düşünmeye başladım :(
Doktora gittiniz mi peki kendiliğinden Regl dedi mi dr? Bazılarınin o süreçte çok güzel yumurtası oluyor deniyor.

M
Merhaba benim de amh 0.01 lösemi hastaligi atlattim ve erken menepoza girdim acibadem Maslak hastanesine gittim orda prp ve kok hucre uygulandi sonrasinda iki tane folikul goruldu ama Malesef buyumedi ignelerle tedavim iptal oldu adet doneminde tekrar gidecektim doktor takip fiyatini o kadar arttirmislar ki Malesef Beni takip Eden doktora gidemedim simdi ne yapacagimi bilmiyorum baska hastane arastiriyorum yardimci olur musunuz
merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Benim de amh 001 malesef yaşım 33 bende 3 senedir gebe kalamadım benimde 2 yumurta sizdeki gibi gelişmedi iğnelerle tedavim iptal oldu bi kere daha denedim yine 2 yumurta yine aynısı oldu gelismedi tedavi iptal. Bu sene doğru düzgün doktora gitmedim bile cesaret edemedim doğaldan da kalamadım fsh de yuksek benim. Acaba siz gebe kalabildiniz mı ne durumdasınız merak ettim

Merhaba çok daha yeniyim ama sizlere umut olmak için yazıyorum benim amh 0.01 yaşım 36 5 yıllık bir evliliğim var 3 tüp bebek denemesi her defasında boş çıkan yumurtalar ve dün hamile olduğumu öğrendim maşallah 🧿
Merhaba hayırlı olsun kaçıncı gün transferiydi kaç yumurta toplanmıştı acaba? Hangi hastane

Merhaba çok daha yeniyim ama sizlere umut olmak için yazıyorum benim amh 0.01 yaşım 36 5 yıllık bir evliliğim var 3 tüp bebek denemesi her defasında boş çıkan yumurtalar ve dün hamile olduğumu öğrendim maşallah 🧿
Çok sevindim sizin adınıza ben de öyle bir ihtimal diliyorum kendime ama benim eşimin de spermleri zayıf. 🙂

Merhaba nasıl yani? Biraz bahsedermisiniz doğal mı kaldınız? Neler yaptınız kullandınız fah kaçtı adet oluyormuydunuz bende 33 yaşındayım 001 amh malesef hiç bi sonuç alamadım tüp bebekte yumurtalarım gelişmedi büyümedi 2 kere tedavin iptal oldu bi daha gitmedim gebe de kalamadım 3 senedir çabalıyorum olmadı

Doktora gittiniz mi peki kendiliğinden Regl dedi mi dr? Bazılarınin o süreçte çok güzel yumurtası oluyor deniyor.
Merhaba , yaklaşık 2 buçuk yıldır evliyim ve evliliğimin 6. ayından itibaren kendimi bu süreçlerin içerisinde buldum. Ancak çok yoruldum haftada 2-3 kez muayenem oluyordu ve her seferinde yumurta yok denmesi beni mental olarak yordu. En sonki sürecimden sonra da gitmek istemedim ayaklarım geri geri gitti. Ben de saldım artık derken kendiliğimden regl olmaya başladım ve yumurtlama günlerimi kendim takip etmeye çalışıyorum henüz bir sonuç alamadım ama tüp bebek tedavisine tekrar başlamak istemiyorum.

Back
X