Düşük amh ve yüksek fsh ile tüp bebek

Dusuk amh ve yuksek fsh ile tup bebek yaptiranlar var mi. Kacinci denemede tuttu. Kac embriyo olustu. Cevap veririseniz sevinirim.
Çok önemli değil bu hormon değerleri canım, fsh önemli değil. Yumurtanın sayısı dışında kalitesi eşinin sperm kalitesi önemli.
Valla allah ol desin 50 yaşında 40 küsur yaşlarında milletin oluyor.
Benim amh düşük olduğu halde ben hamile kaldım doğal yolla ve bir tüpüm de kapalı, eşimin spermleri çok problemli tutunamadı.
Bide fazla bu konulara takılma ben çok takıldım ne stresler hepsi boş.
Olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacak.

Moralinizi bozmayın 0.29 amh 20 den ile hamileyim ama 8. Deneme pes etmeyi ankara başkent universitesi hulusi hoca da 3 ay tedaviden sonra denedim bu arada
8 deneme demek.hem psikolojik olarak defalarca yıkılıp kalkmak kolay degil.tebrik ederim sizi.Benim bu kadar beklemeye gücüm yok.evlat evlatdır bence kendi dna mı tasimasada ben ben doğurucam yumurta naklindede. Rabbim bebeginizi saglicakla buyutmenizi nasip etsin

kızlar uzun süredir tüp bebek bölümünü takip ediyor yazılanları okuyorum. sizlere umut olması için üye oldum yazma ihtiyacı duydum. son olarak UMUDUNUZU SAKIN KAYBETMEYİN.

ilk olarak 37 yaşındayım biraz geç evlendim eşimin ikinci evliliği ilk evliliğinden bir kızı var. ilk başlarda nasılsa olur diye çocuk konusunu pek önemsemedik. baktık ilk yılımızın sonunda çocuğumuz olmadı doktora gittik. fsh-tsh sonuçlarımıza falan bakıldı sıkıntının olmadığı söylendi(o zamanlar fsh nedir tsh nedir bilmiyorduk) çatlatma iğneleri falan denedik bakıyoruz çocuk olmuyor bu işin uzmanı birisini bulalım dedik başkent üniverstesinde hulusi hocaya gittik. hulusi hoca normal testlerimizin yanında amh sonucumuzada bakılmasını istedi. sonuç FSH 20 nin üstünde AMH ise 0.16 hulusi hoca çok olumsuz konuştu çok zor olsa bile normal gebeliği beklemeyin acilen tüp bebek yapmalıyız dedi. adetimin üçüncü gününde gitmiştik alttan yapılan muayenede yumurtamın olduğunu sağlıklı olmama ihtimalinin yüksek olduğunu ama bu fsh değeriyle bir şey yapmayacağını söyledi. bu arada eşimin hiçbir sorunu yok.

hulusi hoca bize vitaminler yazdı biosteron yazdı bunu kullan sakın kilo alma dedi. tüp bebeği E2 50nin FSHnınsa 12nin altında olursa yapacağını söyledi. her ay en az 500 lira vitaminlere ilaçlara verdik. her ay hocaya gittik bazen fsh biraz düştü ama istenilen seviyeye hiç ulaşmadı. her gün hayıt tohumundan çay yaptım iki bardak içtim. (KESİNLİKLE İÇİN) son ay FSH 15 E2 79 oldu hulusi hoca yapamam dedi. bakın bu tüp bebek işinin çok soygun amaçlı yapanları sizin sağlığınızı geleceğinizi ekonominizi düşünmeyen ahlaksız ticari kafaları çok.

hulusi hoca çok değerli bir insan istese ilk gün tüp bebeği yapar sonuç negatif çıkar 5-6 binliramızı alır bizi yollardı.

son testimizde hoca yine yapmadı tüp bebeği ama benim amh 0.16 hemde 5 ay önce yapılan test eşim dediki hulusi hocanın iyi niyetinden şüphem yok ama bizim vaktimiz çok sınırlı belki kalmadı bile başka yerde şansımızı deneyelim dedi.

başla bir yere gittik durumu anlattık bizim zamanımız yok dedik işlemlere başladık. beş yumurtam oluştu 3ü döllendi iki tane birinci sınıf embriyom oluştu transfer gerçekleştirildi. 11. gün beta hcg 66 çıktı 14. gün 275 çıktı doktor 15 gün sonra gelin hayırlı olsun dedi. benim içim rahat etmedi 19. gün bir test daha yaptırdım. 2030 çıktı allaha çok şükür herşey yolunda. rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah.

hulusi hocamdan allah razı olsun işlemi o yapmadı ama beni o hazırladı. onun hazırladığınıda başka doktor işledi.

sonuç olarak ALLAHA SIĞININ çareler arayın umutsuz olmayın. olursa zaten olacak olmazsa o da allahtan ama tekrar ediyorum sakın ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN.
Insallah bizde boyle umut dolu paylasimlar yapariz gunu gelince. Fsh dusmesi icin ilac verdiler mi.

Kizlar simdi adet duzenleyici habim bugun bitti 3. Gun adet oluyorum. Ben bugun adacayi. Coban cokerten ve caksir suyu aldim. Sali gunune kadar kullanicam. Doktor bir degisiklik gorecekmi bakalim. Adacayi cok faydaliymis. Bu caksir suyunu da kadin erkek kullanmak lazim mis. Ve kullananlarin ikizi oluyorrmus. Denemekte fayda var. Sizin kullandiginiz seyler var mi

Kizlar simdi adet duzenleyici habim bugun bitti 3. Gun adet oluyorum. Ben bugun adacayi. Coban cokerten ve caksir suyu aldim. Sali gunune kadar kullanicam. Doktor bir degisiklik gorecekmi bakalim. Adacayi cok faydaliymis. Bu caksir suyunu da kadin erkek kullanmak lazim mis. Ve kullananlarin ikizi oluyorrmus. Denemekte fayda var. Sizin kullandiginiz seyler var mi
Çakşır otunun cinsiyeti varmış ona göre kullanmalı diyor nette bir araştır istersen

Acaba bu macaya guvenebilir miyiz internet satisina. Hic aktara baktiniz mi
Faydalarına baktın mı canım tam bizlik gibi geldi bana hatta bu amh sayfalarından birinde okudum faydasını gören erkeklere de çok iyiymiş aktarlara bakmadım ama bayramdan sonra eczaneye soracağım haber ederim sana da. Şuanda hanımlara özel macun diye bir şey var instagramdan gördüysen onu kullanıyorum hepsini bir kullanmayım zehirlemesin☺️

Faydalarına baktın mı canım tam bizlik gibi geldi bana hatta bu amh sayfalarından birinde okudum faydasını gören erkeklere de çok iyiymiş aktarlara bakmadım ama bayramdan sonra eczaneye soracağım haber ederim sana da. Şuanda hanımlara özel macun diye bir şey var instagramdan gördüysen onu kullanıyorum hepsini bir kullanmayım zehirlemesin☺️
Ya ben o kadar cok sey kullaniyorum ki anda. Hayit habi. Caksir suyu.adacayi. bal polen arisutu.

Kizlar internette birsey okudum. Bal ve toz tarcini sakiza koyup cigneyin yaziyor gebe kalmayi kolaylastiriyormus

Dun adet oldum boyle cok az geliyordu. Gittikce adetim azaliyor. Kendime karisik cay yaptim birde bu bitkilerden mi nedir bilmem bir adet oluyorum suan anlatamam. Cok yogun ve cok koyu renkli

Back
X