- 1 Kasım 2017
- 8
- 8
- 1
- 42
Merhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?Arkadaşım 0.01 amh ile hamile kaldı hemen tüp bebek deneyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?Arkadaşım 0.01 amh ile hamile kaldı hemen tüp bebek deneyin
Bencede yumurtanız varsa döndürün keşke bende böyle olucağını bilseydim dondururdum çok pişmanımMerhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?
Merhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?
İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza kesinlikle bizi bizden başkası anlamaz peki reglinizde kaç yumurtanız vardıMerhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim . Haziran ayından beri tedavi görüyorum. İlk randevuda fsh ım 32 çıkmıştı ama da 0.85. Doktorum bu şartlarda tek çaren tüp bebek ama fsh 18in altına düşmeden yapamam hem parana hem sana yazık olur dedi. Biesteron omepa q10 ve cyclo progynova verdi. 4 ay kullandım bunları ek olarak kaplıcaya gittim testere dişli aslanpençesi kürü yaptım ve fsh 14e düştü. Ayın 23ünde 11 yumurtam toplandı 6sı döllendi perşembe transferim oldu şimdi heyecanla bekliyorum. İlkinde olma ihtimali düşük biliyorum ama bu aşamaya geldiğim için bile şükrediyorum. Çok ağladım çok üzüldüm eve kapandım bende. Kolay şeyler yaşamıyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah![]()
Canım ben şuan bulunduğum ilde tedavi oluyorum buradan çoğu insan memnun aret beyden ama benim mesafem var İstanbul ile maalesefLavanta_kokusu aret bey istanbul nişantaşında. Ben çok memnunum kendisinden. Bi araştır istersen
İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza kesinlikle bizi bizden başkası anlamaz peki reglinizde kaç yumurtanız vardı
İnşallah canım sağlıcakla gelir bebişin burada onun hakkında hep olumlu yorumlar okudum umarım sende olumlu sonuç alırsınK KucukKirmiziBalon aret bey istanbul nişantaşında. Ben çok memnunum kendisinden. Bi araştır istersen
Başka neler yaptınız nasıl beslendinizSonuncuda femara adlı bir ilaç kullandığımdan 4 taneydi
İnşallah canım sağlıcakla gelir bebişin burada onun hakkında hep olumlu yorumlar okudum umarım sende olumlu sonuç alırsın
İnşallah canımamin canım inşallah. Hepimiz güzel sonuçlar alalım
Başka neler yaptınız nasıl beslendiniz
Bu değerlere toplanan sayı be döllenme oranı çok iyi maşalllah tamamına Ersin inşKaçıncı gün transferi oldunuzMerhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim . Haziran ayından beri tedavi görüyorum. İlk randevuda fsh ım 32 çıkmıştı ama da 0.85. Doktorum bu şartlarda tek çaren tüp bebek ama fsh 18in altına düşmeden yapamam hem parana hem sana yazık olur dedi. Biesteron omepa q10 ve cyclo progynova verdi. 4 ay kullandım bunları ek olarak kaplıcaya gittim testere dişli aslanpençesi kürü yaptım ve fsh 14e düştü. Ayın 23ünde 11 yumurtam toplandı 6sı döllendi perşembe transferim oldu şimdi heyecanla bekliyorum. İlkinde olma ihtimali düşük biliyorum ama bu aşamaya geldiğim için bile şükrediyorum. Çok ağladım çok üzüldüm eve kapandım bende. Kolay şeyler yaşamıyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah![]()
Benim fsh 22 olması lazım amh 0.34 dediğin gibi biraz gamsız tasasız olmak laxım benim hayatım çok stresli ve çok üzücü olaylar atlattımFsh için testere dişli aslanpençesi kürü yaptım onun dışında normal beslenmeme devam ettim aslında en önemlisi moral kendine vücuduna inan komşum 0.5 amh ve 20 fsh ile hamile kaldı.
Bu değerlere toplanan sayı be döllenme oranı çok iyi maşalllah tamamına Ersin inşKaçıncı gün transferi oldunuz
Benim fsh 22 olması lazım amh 0.34 dediğin gibi biraz gamsız tasasız olmak laxım benim hayatım çok stresli ve çok üzücü olaylar atlattım