Düşük amh ve yüksek fsh ile tüp bebek

Merhaba hibele. Eşim yani aslına bakarsan henüz nişanlım yurtdışında çalışıyor. O yüzden baslayamiyoruz tüp bebeğe. Acaba yumurta varsa dondursam mı?
Bencede yumurtanız varsa döndürün keşke bende böyle olucağını bilseydim dondururdum çok pişmanım

Merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim . Haziran ayından beri tedavi görüyorum. İlk randevuda fsh ım 32 çıkmıştı ama da 0.85. Doktorum bu şartlarda tek çaren tüp bebek ama fsh 18in altına düşmeden yapamam hem parana hem sana yazık olur dedi. Biesteron omepa q10 ve cyclo progynova verdi. 4 ay kullandım bunları ek olarak kaplıcaya gittim testere dişli aslanpençesi kürü yaptım ve fsh 14e düştü. Ayın 23ünde 11 yumurtam toplandı 6sı döllendi perşembe transferim oldu şimdi heyecanla bekliyorum. İlkinde olma ihtimali düşük biliyorum ama bu aşamaya geldiğim için bile şükrediyorum. Çok ağladım çok üzüldüm eve kapandım bende. Kolay şeyler yaşamıyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah :dua:

Merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaribim . Haziran ayından beri tedavi görüyorum. İlk randevuda fsh ım 32 çıkmıştı ama da 0.85. Doktorum bu şartlarda tek çaren tüp bebek ama fsh 18in altına düşmeden yapamam hem parana hem sana yazık olur dedi. Biesteron omepa q10 ve cyclo progynova verdi. 4 ay kullandım bunları ek olarak kaplıcaya gittim testere dişli aslanpençesi kürü yaptım ve fsh 14e düştü. Ayın 23ünde 11 yumurtam toplandı 6sı döllendi perşembe transferim oldu şimdi heyecanla bekliyorum. İlkinde olma ihtimali düşük biliyorum ama bu aşamaya geldiğim için bile şükrediyorum. Çok ağladım çok üzüldüm eve kapandım bende. Kolay şeyler yaşamıyoruz. Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah :dua:
İnşallah sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza kesinlikle bizi bizden başkası anlamaz peki reglinizde kaç yumurtanız vardı

Bu değerlere toplanan sayı be döllenme oranı çok iyi maşalllah tamamına Ersin inşKaçıncı gün transferi oldunuz

Fsh için testere dişli aslanpençesi kürü yaptım onun dışında normal beslenmeme devam ettim aslında en önemlisi moral kendine vücuduna inan komşum 0.5 amh ve 20 fsh ile hamile kaldı.
Benim fsh 22 olması lazım amh 0.34 dediğin gibi biraz gamsız tasasız olmak laxım benim hayatım çok stresli ve çok üzücü olaylar atlattım

Merhaba bayanlar bende 6. Tedavime başlayacağım adetle. 2. Tedavimden bir kızım var sonrasında kardeşi olsun diye 3 tedavi daha geçirdim Ancak sonuçlar hep negatif şimdiye kadar bütün tedavilerim de 5 yumurtam göründü. Daha önce hiç bakılmamıştı amh testine kendi merakımdan 4 ay önce kan verdim ve sonuç 0.11 çıktı şok oldum fsh da 7 senedir 10-17 arasında 4 ay önce 14 çıkmıştı

Benim fsh 22 olması lazım amh 0.34 dediğin gibi biraz gamsız tasasız olmak laxım benim hayatım çok stresli ve çok üzücü olaylar atlattım

Doğrudur canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir imtihan bizimkide sabırla beklicez, isticez. Ama doktorumun da söylediği kafanda büyütüp çok düşünme değerin yükselir tabii elinde değil insanın ama kafanı dağıtacak şeylerle uğraşmaya çalış.

Back
X