Herkese merhabalar,
Amh değerim:0,01. Tüp bebek tedavisine başladım fakat yumurtalarım büyümüyor gonalf 300 e rağmen gelişmiyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Sizde mi gonalf kullanmıştınız. 4 mm olmuş en yüksek doz kullanmama rağmenBenimde 0.69 du ilk 1 hafta hiç tepki vermedi sonra yavaş yavaş büyümeye başladı 20 günü buldu ilaç sürecim
Kaç yaşındasınız. Amh 0.11 benim. Biraz geç büyüdü ama büyüdü 14 gün sürdü benim de. Gonalf 275ti dozum.Herkese merhabalar,
Amh değerim:0,01. Tüp bebek tedavisine başladım fakat yumurtalarım büyümüyor gonalf 300 e rağmen gelişmiyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
28 yaşındayım. 6 gün gonalf 300 doz kullandım. Bunun sonunda 4mm. 3 gün daha devam edeceğiz bir umut ama tepki verecek mi bilmiyorum. Sizin de mi aşama aşama ilerlemişti acaba . Daha önce hiç folikül oluşmuyordu Prp sonrası zar zor 2 tane oldu onlarda büyümedi. Sizin kaç yumurta büyümüştüKaç yaşındasınız. Amh 0.11 benim. Biraz geç büyüdü ama büyüdü 14 gün sürdü benim de. Gonalf 275ti dozum.
Sebebini bilmiyorum doktor da hiç tepki vermiyorlar dedi. Malesef 3 gün için benim de umudum yok diğer ay yumurta olacak mı oda şüpheli değerim çok düşük olduğu için malesef fazla zamanım da yokDiğer 2 si mesela büyümedi olduğu yerde kaldı. Maalesef bi anda 2-3 gün içinde büyümüyor.. günde 2 mm falan büyüyor. 16-20 mm arası olması lazım toplamak için.
Amin hepimizin . İlk tedavim 4 aydır hiç folikül bile olmuyordu. Tam folikül oldu oda büyümedi artık umudum da kalmadıOf. Çok zor. Allah yardımcımız olsun. Benim de diğer ay ne olacağı belli değil.. sizin ilk tedavi miydi bu
Olabilir. Ailem de erken menapoz yok genetik testlerim normal neden bu şekilde Amh değerim var onuda bilmiyorum herhangi bit operasyonda geçirmedim sadece bir kere regl gecikmesi yaşadım onda da erken menapoz da olduğumu öğrendim çok zor gerçektenDoktorum bana geriden geldiğini söylemişti 2 gün falan. Ama kontrollerde yeni uyanmaya başlıyor diyordu. Zor büyüdü. Sebebini de anlayamıyorum. Amh düşük olunca sanırım iyi olmuyor yumurtalar da..
Sizde mi gonalf kullanmıştınız. 4 mm olmuş en yüksek doz kullanmama rağmen
O 1 haftada büyüme ne kadar olmuştu hatırlıyor musunuz . İnşallah devamı gelmiştir toplama yapıldı mıGonalf 450 kullanıyodum ben 225 ünite hergün bununda menapur 2 toz 1 su olarak gonapepeptly kullandım
Doktor en yüksek doz veriyorum ama tepki vermiyor demişti 1 hafta hiç büyümediler 10.gün gbi büyüme başldı ama ağır devam etti baya ilaç kullandım raporluydum rapor limitini aşmıştım kendim aldım son 1 2 kutuyu
O 1 haftada büyüme ne kadar olmuştu hatırlıyor musunuz . İnşallah devamı gelmiştir toplama yapıldı mı
Peki bu ilaçları kullanırken kasıklarda ağrı vs oluyor muydu onu da sormak isterim7 8 mm civarıydı sanırım sonraki hafta yavaş yavaş büyüdü yapıldı cnm 3 embriyo oluştu
Peki bu ilaçları kullanırken kasıklarda ağrı vs oluyor muydu onu da sormak isterim
Bende hiç öyle bir durumda olmadı mesela ilaçları kullanırken dedim acaba büyümüyor mu diye büyümemişEvet yumurta büyümesine bağlı olabiliyo cnm
Merhaba kaça yükseldi amh ve hangi ilaçları kullandınız ? Prp egzozom yaptırdınız mı ? Hangi hocada tedavi oluyorsunuz?Benimde 0.69 du ilk 1 hafta hiç tepki vermedi sonra yavaş yavaş büyümeye başladı 20 günü buldu ilaç sürecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?