- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 23
- 36
Evet yumurta büyümesine bağlı olabiliyo cnmmerhana
merhaba bende ilaç kullanıyorum prp ve egzozom da yaptırdım bu hafta hem alt karnım şiş gibi geçse kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağı var , siz başka nasıl belirtiler yaşadınız ?:)Evet yumurta büyümesine bağlı olabiliyo cnm
Merhaba kaça yükseldi amh ve hangi ilaçları kullandınız ? Prp egzozom yaptırdınız mı ? Hangi hocada tedavi oluyorsunuz?
Güncelin nedir?28 yaşındayım. 6 gün gonalf 300 doz kullandım. Bunun sonunda 4mm. 3 gün daha devam edeceğiz bir umut ama tepki verecek mi bilmiyorum. Sizin de mi aşama aşama ilerlemişti acaba . Daha önce hiç folikül oluşmuyordu Prp sonrası zar zor 2 tane oldu onlarda büyümedi. Sizin kaç yumurta büyümüştü
Ne kadar geçirmişti sonra düzene girdi mi?Olabilir. Ailem de erken menapoz yok genetik testlerim normal neden bu şekilde Amh değerim var onuda bilmiyorum herhangi bit operasyonda geçirmedim sadece bir kere regl gecikmesi yaşadım onda da erken menapoz da olduğumu öğrendim çok zor gerçekten
Ne kadar geçirmişti sonra düzene girdi mi?
İnşallah söylediğiniz gibi güzel şeyler olur :) bazen umudumu kaybediyorum ama buradaki bir çok arkadaşımızın güzel haberlerini aldıkça umut oluyor. Destekleriniz kıymetli. Kilom da 60 ama yürüyüş yapıyorum bu da fayda sağlayabilir deneyeceğim mutlaka. Klomen çok duydum hep Femara ve iğnelerle devam ettik . Bakalım protokol de önümüzdeki ay değişir umarım bunlar bana fayda etmiyor gibi belki bana çözüm o olurMerhaba.. yaşınız çok genç bir iki yumurta toplansa bence sonucu güzel olur. Benim de amh değerim düşüktü bende klomen tarzı ilaçlar sanki daha işe yarıyordu. İsterseniz bir o alternatifi de düşünün.. bir de moralinizi yüksek tutun..kilonuz varsa verin sağlıklı beslenin yürüyüş yapın yumurtalıkları kanlandirin oksijenlendirin
Sizin Amh değeriniz kaçtı acaba. Son durum nedir şuan inşallah olumlu sonuçlar vardırMerhaba.. yaşınız çok genç bir iki yumurta toplansa bence sonucu güzel olur. Benim de amh değerim düşüktü bende klomen tarzı ilaçlar sanki daha işe yarıyordu. İsterseniz bir o alternatifi de düşünün.. bir de moralinizi yüksek tutun..kilonuz varsa verin sağlıklı beslenin yürüyüş yapın yumurtalıkları kanlandirin oksijenlendirin
Araştırayım. Siz hangi doktorda tedavi görmüştünüzSaizen i araştırın
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba takviye vitamin kullanmanızı tavsiye ederim. Ben Redostim günde 2 tane + ımprly günde 1 tane + folikasit kullandım. Normalde 2 yumurta gelişirken bu takviyeler sayesinde 17 yumurta toplandı. 8 tane 5. Gün embriyosu oldu ve şuan ikizlere hamileyim tüp bebekle tabi
Adet olma durumu bitene kadar Umut hep var.. Benim mottom bu olmuştuİnşallah söylediğiniz gibi güzel şeyler olur :) bazen umudumu kaybediyorum ama buradaki bir çok arkadaşımızın güzel haberlerini aldıkça umut oluyor. Destekleriniz kıymetli. Kilom da 60 ama yürüyüş yapıyorum bu da fayda sağlayabilir deneyeceğim mutlaka. Klomen çok duydum hep Femara ve iğnelerle devam ettik . Bakalım protokol de önümüzdeki ay değişir umarım bunlar bana fayda etmiyor gibi belki bana çözüm o olur
Benim amh 0.06 idi eski mesajlarımda da yazmıştım hatta.. Benzer süreci ben de geçirdim. Neler hissettiğinizi bilmiyorum. Ama sonunda kendiliğinden hamile kaldım çok şükürSizin Amh değeriniz kaçtı acaba. Son durum nedir şuan inşallah olumlu sonuçlar vardır
Çok güzel çok sevindim sizin adınızaAdet olma durumu bitene kadar Umut hep var.. Benim mottom bu olmuştuyürüyüş sağlıklı beslenme şekerden uzak durma bunlar bence önemli.. klomen bende çok farkettiriyordu ama kendi doktorumu ikna edememiştim o ayrı şimdi olsa zorlardım kullansın diye.. farklı şeyler denemek iyi gelebilir ama en iyi de doktor bilir tabi ki... Yogaya başlamıştım ben kafamı ve bedenimi rahatlatmak için.. Onun da faydası olduğunu düşünüyorum çünkü beynime hep olumlu mesaj veriyordum.
Benim amh 0.06 idi eski mesajlarımda da yazmıştım hatta.. Benzer süreci ben de geçirdim. Neler hissettiğinizi bilmiyorum. Ama sonunda kendiliğinden hamile kaldım çok şüküro nedenle hayatın ne getireceğini bilemeyiz hiç moralinizi bozmayın. Güzel düşünün güzel olsun
Benim de amh düşük. Siz yine de bunları da kullanınAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsisin adınıza sevindim. Amh düşük olduğu için malesef görünen Folikül çok az 3 aydır sürekli takviye vitamin folik asit d vitamini kullanıyoruz ama büyüme olmadı bu ay arı sütü, pekmez, siyah üzüm ekstresi kullanmaya da başladım belki onların faydası olur
Denemekten zarar gelmezBenim de amh düşük. Siz yine de bunları da kullanın
Benim 4.denememde tuttu. Bu takviyeler işe yaradı. Bir sene önce 0.79 du. Tabi daha da düşmüştür. 12 Nisan’da transfer oldu. Öncesinde tekrar baktırmadım. Ama dediğim gibi düştüğünden eminimDenemekten zarar gelmezdeneyeceğim inşallah faydası olur uzun zamandır aynı vitamini kullanıyorum belki bunlar farklı etki yaratır teşekkür ederim. Sizin değeriniz kaçtı acaba
Ben de aynı korkuları yaşadım çok iyi anlıyorum sizi.. inşallah gönlünüze gore istediginiz gibi olur herşey.. Allah isteyen dileyen herkesin kucağını bebisle doldursunÇok güzel çok sevindim sizin adınızabenim de korktuğum acaba bi daha regl olmazsam diye . Nisan ayından beri ilaçla oluyorum. Sonu ne olur bilmiyorum ama inşallah sizin gibi çok güzel olur
Q10 hiç kullanmadım onu da hep görüyorum ama doktor vermemişti onu nasıl kullanmıştınızBen de aynı korkuları yaşadım çok iyi anlıyorum sizi.. inşallah gönlünüze gore istediginiz gibi olur herşey.. Allah isteyen dileyen herkesin kucağını bebisle doldursunQ10 kullanmanizi tavsiye ederim bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?