düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

yardm

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
1.718
947
333
merhaba arkadaşlar..
amh düşük fsh yüksk ve boş yumurta...çok zor süreçlerden geçiyoruz..
neler yapmalıyız yapanlar fayda görenler varmı
birbirimize destek olalım.deneyimlerimizi paylaşalım..

benim bu pazartesi yumurta tolamam vardı ve yine boş çıkdı :(

FSH IM ne kadar yüksek bilmiyorum en son 12 lerdeydi
amh düşük 0,64 dü
3 yumurta toplandı 2 si gitti 1 tane kaldı 2. gün donduruldu ...
rabbim sonumuzu hayırlı kılsın

ben omega 3 , Co q10 , dhea ve inofolic kombi kullanıyorum
bu ay 2. defa ilaç kullanıcam kısmetse
havuz yöntemi yapmaya çalışıyoruz
eğer başlayabilirsek gelecek adetimde faydasını görüp görmediğimi yazarım

bu ilaçları yenimi kullanmaya başladın ?
ay iyi bari 2 tane donrulmuş..
benimde havuz yöntemi olcak ama bi türlü yumurta çıkmıyor :(

bu ilaçları yenimi kullanmaya başladın ?
ay iyi bari 2 tane donrulmuş..
benimde havuz yöntemi olcak ama bi türlü yumurta çıkmıyor :KK43:
canım 1. tane 2. gün embriyosu donduruldu ...

ilaçları 15 gündür kullanıyorum
18 gün sonra kısmetse adetim bakalım inşallah fayda eder şifa verir

canım 1. tane 2. gün embriyosu donduruldu ...

ilaçları 15 gündür kullanıyorum
18 gün sonra kısmetse adetim bakalım inşallah fayda eder şifa verir
Amin inşallah fayda eder..yanlis okumusum 2 sanmisim ..1 tanede olsa yine varmis şükür. .inş. ikinci tedavindede ilaclarin faydasini görürsün. .marka olarak ne acaba ilaclarin.?

Amin inşallah fayda eder..yanlis okumusum 2 sanmisim ..1 tanede olsa yine varmis şükür. .inş. ikinci tedavindede ilaclarin faydasini görürsün. .marka olarak ne acaba ilaclarin.?
İNŞALLAH şifa olsun

dhea = puritan's pride
Co enzim q10 = puritan's pride
omega 3 = EFA S 1200
birde sindirim sistemim için probiyotik kapsül kullanıyorum hem bağısıklığı arttırmaya yardımcı hemde bağırsak sndirim sistemini düzenlemeye ...
udo's choice diye bir ürün .. içinde 12 milyar canlı bakteri mevcut 8 farklı çeşitte ...

İNŞALLAH şifa olsun

dhea = puritan's pride
Co enzim q10 = puritan's pride
omega 3 = EFA S 1200
birde sindirim sistemim için probiyotik kapsül kullanıyorum hem bağısıklığı arttırmaya yardımcı hemde bağırsak sndirim sistemini düzenlemeye ...
udo's choice diye bir ürün .. içinde 12 milyar canlı bakteri mevcut 8 farklı çeşitte ...
bunları kim önerdi ?bitkisel kürleri denedinmi hiç ?
tedavilerinde hangi ilaçlar kaç dozlarda kullanıldı ?

bunları kim önerdi ?bitkisel kürleri denedinmi hiç ?
tedavilerinde hangi ilaçlar kaç dozlarda kullanıldı ?

Bunları araştırmalarımla buldum
normalde biosteron dhea kullanıyordum ama çok pahalıydı .. .

puritan's pride dhea ı burdan bir arkadaş kullanıyordu doktoruma sordum alabilrsin dedi..
sonra puritan's pride Coq10 aldım

omega 3 EFA 1200 zaten çok kaliteli bir destek olduğunu okumuştum içindeki değerler yüksek oranlarda ...

probiyotikleride doktor fevzi özgönülü takip ediyorum onun ürettikleri pahalı geldiği için araştırdım ..
zaten önemli olan içinde yüksek miktar da ve çeşitte canlı bakteri bulunması
piyasada ki en iyi desteklerden diyebiliriz udo's cohiıce için onuda öyle aldım ..

Tüp bebek ilaçlarıma adetin 3. günü başladım

ilk 5 gün 375 mcg gonal F ile başladım
4. günden 10. güne kadar orgalutran kullandım
5. günden sonra gonal f in dozu 300 - 225 şeklinde düştü o sırada kalçadan 75 mg menogon yaptırdım 4 gün
derken çatlatma iğnesi ve toplama ...

senin ilaçlar ne şekilde oldu arkadaşım ?????????????????

Çok tedavi gördüm..en sonkinde mini tüp bebek tedavisi yani az ilacla olan yumueta buyucekdi..
Adetin 3.gunu klomen gubde iki kere 6 gun kullandim .bu arada iki gun birer gun arayla 2 toz 2 su menegon kullandim.sonra kontrol yumurta iyiydi büyüyordu .e 2 dende bakildi..ilaclar 2 toz 2 su menegon yine oldum. .ertedi gün yine kontrol bu arada catlatmama igneside oluyordum .kontrolden sonra. .doz 1 toz 1 suya düştü son kez sonrada catlatma ignesi verildi..toplandı ve sonuç hüsran. ..

Bu konuda denetimi olanlar...neler kullandiniz bizimle lütfen paylaşın...bu yumurtalarin boş çıkması konusunda

Evet cnm malesef benimde ctesi günü toplandı doğal siklusla mini tüp bebek yapmaya karar verdi doktorumuz bir yumurta gelişti oda boş çıktı malesef daha önceki denemelerimde böyle olmamıştı..iki gebeligim oldu malEsed kalp atışları durdu 11 haftada ..şimdide böyle oldu ne yapacagimi bilmiyorum

benim de bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.

Evet cnm malesef benimde ctesi günü toplandı doğal siklusla mini tüp bebek yapmaya karar verdi doktorumuz bir yumurta gelişti oda boş çıktı malesef daha önceki denemelerimde böyle olmamıştı..iki gebeligim oldu malEsed kalp atışları durdu 11 haftada ..şimdide böyle oldu ne yapacagimi bilmiyorum
Çok üzüldüm cnm..ikisindedemi kalpleri durdu ? Kaç kere denedin ? Kaç yaşındasın ? Amh kaç ?
Inşallah rabbim bizlerde nasip eder ..amin..

benim de bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
Hepimiz benzer durumdayız. .deneme yapmaktan başkada çaremiz yok malesef..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. .

39 yasindayım...3 ve 4 denemelerimde hamile kaldım. .ikiside kalp atışları durdu malesefff genetik test yapıldı bebeğe ama hiçbir sıkıntı çıkmadı 5 denemede 5 yumurtanin 5 de boş çıktı..Diger denemelerde böyle olmamisti şaşırdık..şimdi mini tüp bebek yapıyoruz bakalım tedavi nasıl yanıt verecek hakkımızda hayırlısı olsun...

merhaba arkadaşlar..
amh düşük fsh yüksk ve boş yumurta...çok zor süreçlerden geçiyoruz..
neler yapmalıyız yapanlar fayda görenler varmı
birbirimize destek olalım.deneyimlerimizi paylaşalım..
merhaba bende bu dertten yeni bir konu açacakken senin yazını buldum bende aynı dertten muzdaribim. Yumurta boş yada kalitesiz çıkıyor

Amh 1.0 ulturasonda 10-12 yumurta var. Ama tedaviyle iki üç tanesi büyüyor onlarda ya kailtesiz yada boş çıkıyor.. 4 kez tedavi oldum yapmadığım şey kalmadı olmuyo olmuyo..

İncir kürü yumurta sayimi artirdi ama kaliteyi artirmasi belki bir kac ay yapsam artirirdi bilemiyorum. Tedavi sirasinda yaptim ben bu kürü. Daha önceki tedavime göre daha çok yumurta oldu ama yine kalitesiz oldu malesef..

Back
X