Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 1. tane 2. gün embriyosu donduruldu ...bu ilaçları yenimi kullanmaya başladın ?
ay iyi bari 2 tane donrulmuş..
benimde havuz yöntemi olcak ama bi türlü yumurta çıkmıyor![]()
Amin inşallah fayda eder..yanlis okumusum 2 sanmisim ..1 tanede olsa yine varmis şükür. .inş. ikinci tedavindede ilaclarin faydasini görürsün. .marka olarak ne acaba ilaclarin.?canım 1. tane 2. gün embriyosu donduruldu ...
ilaçları 15 gündür kullanıyorum
18 gün sonra kısmetse adetim bakalım inşallah fayda eder şifa verir
İNŞALLAH şifa olsunAmin inşallah fayda eder..yanlis okumusum 2 sanmisim ..1 tanede olsa yine varmis şükür. .inş. ikinci tedavindede ilaclarin faydasini görürsün. .marka olarak ne acaba ilaclarin.?
bunları kim önerdi ?bitkisel kürleri denedinmi hiç ?İNŞALLAH şifa olsun
dhea = puritan's pride
Co enzim q10 = puritan's pride
omega 3 = EFA S 1200
birde sindirim sistemim için probiyotik kapsül kullanıyorum hem bağısıklığı arttırmaya yardımcı hemde bağırsak sndirim sistemini düzenlemeye ...
udo's choice diye bir ürün .. içinde 12 milyar canlı bakteri mevcut 8 farklı çeşitte ...
bunları kim önerdi ?bitkisel kürleri denedinmi hiç ?
tedavilerinde hangi ilaçlar kaç dozlarda kullanıldı ?
Senindemi aynı oldu arkadaşımBu konuda denetimi olanlar...neler kullandiniz bizimle lütfen paylaşın...bu yumurtalarin boş çıkması konusunda
Çok üzüldüm cnm..ikisindedemi kalpleri durdu ? Kaç kere denedin ? Kaç yaşındasın ? Amh kaç ?Evet cnm malesef benimde ctesi günü toplandı doğal siklusla mini tüp bebek yapmaya karar verdi doktorumuz bir yumurta gelişti oda boş çıktı malesef daha önceki denemelerimde böyle olmamıştı..iki gebeligim oldu malEsed kalp atışları durdu 11 haftada ..şimdide böyle oldu ne yapacagimi bilmiyorum
Hepimiz benzer durumdayız. .deneme yapmaktan başkada çaremiz yok malesef..Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. .benim de bi tarafta yumurtam yok diğer tarafta tek yumurtam varmış. menopozuma az kalmış. Bi doktor tüpü hiç denemem ben dedi.Diğeri deneme yapmalıyız dedi.çok moralim bozuk. Benzer durumda olan var mı.
merhaba bende bu dertten yeni bir konu açacakken senin yazını buldum bende aynı dertten muzdaribim. Yumurta boş yada kalitesiz çıkıyormerhaba arkadaşlar..
amh düşük fsh yüksk ve boş yumurta...çok zor süreçlerden geçiyoruz..
neler yapmalıyız yapanlar fayda görenler varmı
birbirimize destek olalım.deneyimlerimizi paylaşalım..