Düşük beta değeri ve kese görünmesi

aysen93

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2023
61
25
18
Kızlar transferden sonra 21. günüm beta 592 düşük değer fakat keseyi de gördük.Doktorda kese çok güzel düzgün dedi daha sonra kanda betanın 592 çıkmasına şaşırdık.1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem ve ilaçlara devam.Açıkçası beta yüksek olup kese görünmeyeni duydum da tam tersini hiç duymamıştım ve endişeliyim.Sağlıksız olma ihtimali çok yüksekmiş.Lütfen bi bilgisi olan paylaşabilir mi ??

Kızlar transferden sonra 21. günüm beta 592 düşük değer fakat keseyi de gördük.Doktorda kese çok güzel düzgün dedi daha sonra kanda betanın 592 çıkmasına şaşırdık.1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem ve ilaçlara devam.Açıkçası beta yüksek olup kese görünmeyeni duydum da tam tersini hiç duymamıştım ve endişeliyim.Sağlıksız olma ihtimali çok yüksekmiş.Lütfen bi bilgisi olan paylaşabilir mi ??
Belki labaratuvarda sorun vardır başka yerde kan verin

Hep aynı yerde kan verdim son artış düzgün değildi zaten bide bu gelince farklı laboratuvar aklımıza bile gelmedi.Bu değerle kese görülmez.Yani 1000 altı kese görülmez diye biliyorum.Napıcağımı şaşırdım
Kese göründüğüne göre değer 1500 üstü

Ya ne diyorsun benim de 25 günüm 680 çıktı Çarşamba da muayeneye çağırıyor doktor sağlıksız gebelik diye kendimi alıştırdım

Ya ne diyorsun benim de 25 günüm 680 çıktı Çarşamba da muayeneye çağırıyor doktor sağlıksız gebelik diye kendimi alıştır
Çok üzülüyorum, pozitifi görüp umutlanmak.Şu mübarek gecede Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Çok üzülüyorum, pozitifi görüp umutlanmak.Şu mübarek gecede Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Senin kese görmüş aslında peki kese nerde gördü rahme mi tutunmuş başka yeremi amin inşallah sağlıklidir bebişin

Senin kese görmüş aslında peki kese nerde gördü rahme mi tutunmuş başka yeremi amin inşallah sağlıklidir bebişin
Rahme tutunmuş görünüşü haftaya uyumlu.Doktor bide beta bakalım içimiz rahatlasın dedi.Zaten beta 592 gelince sok oldum.Muhtemelen boş gebelik dedi.Yine de 1 hafta bekliycez

Rahme tutunmuş görünüşü haftaya uyumlu.Doktor bide beta bakalım içimiz rahatlasın dedi.Zaten beta 592 gelince sok oldum.Muhtemelen boş gebelik dedi.Yine de 1 hafta bekliycez
Anladım hayırlısi olsun peki ağrın sizin varmı

Anladım hayırlısi olsun peki ağrın sizin varmı
Ne Ağrı var ne de leke.Gerçi haftada bir proluton yaptırdı tutunması kolay olsun diye lekelenme görmedim bi daha.Doktora göre %90 boş gebelik bi umut bakıyorum işte benzer şey yaşayıp güzel haber alan

Ne Ağrı var ne de leke.Gerçi haftada bir proluton yaptırdı tutunması kolay olsun diye lekelenme görmedim bi daha.Doktora göre %90 boş gebelik bi umut bakıyorum işte benzer şey yaşayıp güzel haber alan
Yok ya kese göründu bebekte görünür bence

Benim 2 gece çok şiddetli ağrım oldu karnım böbrek ve bel leke filian yok doktor dış gebelik yada sağlıksiz dedi yarın muaneye çağırdi
Ben dış gebelikde geçirmiştim.Doğal yoldan hatta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı.Sonra hamile kalamadım tüp bebek yaptırdık.Dış gebelik sinsi bişey ya inşallah değildir

çok gecmıs olsun canım ,
ınsallahh saglıklıdır, degılsede ınsallah en az hasarla atlatırsın.
benımde gecen sene dıs gebelıgım oldu beta 890 ıken kesem sag tupteydı ..

Ben dış gebelikde geçirmiştim.Doğal yoldan hatta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı.Sonra hamile kalamadım tüp bebek yaptırdık.Dış gebelik sinsi bişey ya inşallah değildir
İnşallah dış gebelik olmasın da bende korkuyorum ilk defa başıma gelecek

İnşallah dış gebelik olmasın da bende korkuyorum ilk defa başıma gelecek
Erken tespitte düşük olması için iğne yapıyorlar müdahale eder illaki.Benim öyle bi şansım olmamıştı hamile olduğumu bile bilmeden kanamayla öğrendim acil ameliyata almıştı.Şimdi de boş gebelik şüphesi

benim 1164ken kese minicik gözüktü ama çok ufacıktı dr her şey güzel gözüküyor dedi şimdi bunu okuyunca acaba benim de mi öyle diye acayip endişeli hissettim:(

Back
X