Düşük beta hcg değeri fakat artıyor.

Ecednz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
47
49
38
Selam, sat günü 24 Ekim ve 25 kasımda değerim 53 ve 26 kasım yani bugün 83 olmuş. Sizce gebelik sağlıklı ilerliyor mu? Benim gibi düşük hcg değeri olup da hamileliği devam eden var mı kızlar yardım edin çok strese girdim doktor hiç olumlu konuşmadı.

Değer düşük olsa da önemli olan 2 günde bir 2 katı artması. Siz 1 gün arayla yapmışsınız sanırım

Evet ertesi gün tekrar baktırdım fakat olumlu konuşmadı doktor bekleyeceğiz dedi.
1 gün arayla olmasına rağmen iyi artmış bence. Doktorlar değer düşük olunca öyle konuşuyor malesef ama benim böyle olup doğum yapan çok tanıdığım var. İnşallah sizin de sağlıklı ilerler🌸

Selam, sat günü 24 Ekim ve 25 kasımda değerim 53 ve 26 kasım yani bugün 83 olmuş. Sizce gebelik sağlıklı ilerliyor mu? Benim gibi düşük hcg değeri olup da hamileliği devam eden var mı kızlar yardım edin çok strese girdim doktor hiç olumlu konuşmadı.
27 ekimde en az 106-110 aralığında olduğu takdirde sorun yok önemli olan yarın vereceğin kan sonucu

Merhaba benim bhcg değerim 24 kasımda 126 ydı 26 kasımda 160 sizce bir sorun var mıdır ?

1 gün arayla olmasına rağmen iyi artmış bence. Doktorlar değer düşük olunca öyle konuşuyor malesef ama benim böyle olup doğum yapan çok tanıdığım var. İnşallah sizin de sağlıklı ilerler🌸
Gerçekten içime su serptiniz inş sağlıklı ilerler yarın tekrar kan vereceğim inş artmıştır 😔

Doktorum evet olması gerekenden biraz düşük ama bekleyip takip edicez 15-20 gün sonra tekrar gel dedi başka doktora mı gitsem
Yani benim bilgim 2 güne bir 2 katı artması. Yanlış yönlendirmiyim şimdi siz yine doktorunuzu dinleyin.

Back
X