düşük beta hcg değeri ve yavaş yükselmesi ile sağlıklı gebelik yaşayan var mı???

yok canim benim ilk denemem iki kez asilama yaptirdim zeynep kamilde istanbulda bir kez laporoskopik cikolata kisti ameliyati bir kez histeroskopi oldum histeroskopi de polip alindi cok kucuk uc ad hemen arkasina tup bebek yaptirdim ozelde cunki benim raporumun cikmasina alti ay vardi boyle iste devamini biliyosun

sen d ebayagı badireler atlatmışsın cok şükür atlattın canım darısı basımızaaaa...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kizlar benim ilk deneme 29yaşindayim hastanedebeni14cu gün çagardilar ben dayanamadim 10cu gün sagalik hocadan kan testi yaptirdim sonüç0.1çikti. Yaren 14cı gün.hastanede gideyim mi gitmiyim mi karar veremedim. Ama ayin 7sinde normalde adet olacaktim ama olmasim.sizce bişeyi degiştirebilirmi? Lutfen cevap verın

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar benim ilk deneme 29yaşindayim hastanedebeni14cu gün çagardilar ben dayanamadim 10cu gün sagalik hocadan kan testi yaptirdim sonüç0.1çikti. Yaren 14cı gün.hastanede gideyim mi gitmiyim mi karar veremedim. Ama ayin 7sinde normalde adet olacaktim ama olmasim.sizce bişeyi degiştirebilirmi? Lutfen cevap verın

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba.
Sonuc ne oldu. Yazarsaniz cok sevinirim. Benim de 7. Gun 1.25 cikti. Yukselme olasiligi varmi yoksa sonuc kesinlikle negatifmi ....

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:
var benim. 2 kat yükselmek zorunda değil.

Her zaman iki kat yükselmek zorunda değil canım artış olumlu yönde değerlendiriliyor o sebeple canını hiç sıkma. Bol su iç istirahat et protein ye.

Merhaba kızlar bugün 12. Günüm ve test sonucum 34,91 moralim çok bozuldu yükselirmi yada böle olanlar varmı
Niye moralini bozdun ki ????
Bence Harika bir değer benim adete 4 gün kala değerim 21,7 çıkmıştı.
Binlerce şükür oğlum sağlıkla büyüyor inşallah Sağlıkla da doğacak.

Niye moralini bozdun ki ????
Bence Harika bir değer benim adete 4 gün kala değerim 21,7 çıkmıştı.
Binlerce şükür oğlum sağlıkla büyüyor inşallah Sağlıkla da doğacak.
Canım benim tüp bebek
Normalde 12. Gün en az 60lard çıkmış herkesin benim normalde. Çok düşük ve çok korkuyorum

Canım benim tüp bebek
Normalde 12. Gün en az 60lard çıkmış herkesin benim normalde. Çok düşük ve çok korkuyorum
Hayırlısı olsun canım benim de aşılama ile oldu gebeliğim 14. Gün 21 çıkmıştı. İnşallah bebişin seninledir.

Back
X