düşük beta hcg değeri ve yavaş yükselmesi ile sağlıklı gebelik yaşayan var mı???

Arkadaslar benim testimin sonuclari
1.si 13.86
2.si 30 .68
3.su 40.6 sizce az mi ya moralim bozuldu 3.unun 60 olmasi gerekiyordu de mi :(

hala karar veremedim ama sanırım ahmet beye devam edicem sen nereyi düşünüyosn araştırmalar nasıl gidiyo
Ben dün seval tasdemir le görüşmeye gittim bize lenfosit aşısı uygulaması gerektiğini söyledi ve hemen sonrasında da histereskopi önerdi daha sonrada tuo bebeğe baslayabikirz eşimin morfoloji 1 o yüzden normal yolla çocuk olmasi biraz zor dedi Bakalım çok beğendik doktoru ama nasıl bir süreç izliycez suan kafam çok karışık haftaya da bahcecwiyle on görüşme yapmak istiyorum ve bi kaç yerle daha ona göre karar vericem farklı bişeyler uygulasinlar istyrm cnm ins iyi sonuçlar aliriz sen duydun mu hiç bu asiyi

Ben dün seval tasdemir le görüşmeye gittim bize lenfosit aşısı uygulaması gerektiğini söyledi ve hemen sonrasında da histereskopi önerdi daha sonrada tuo bebeğe baslayabikirz eşimin morfoloji 1 o yüzden normal yolla çocuk olmasi biraz zor dedi Bakalım çok beğendik doktoru ama nasıl bir süreç izliycez suan kafam çok karışık haftaya da bahcecwiyle on görüşme yapmak istiyorum ve bi kaç yerle daha ona göre karar vericem farklı bişeyler uygulasinlar istyrm cnm ins iyi sonuçlar aliriz sen duydun mu hiç bu asiyi
Yok hiç duymadım benim tüplerim kapalıydı ilk histerospiki yapıldıktan sonra karar verildi tüp bebeğe senn ilk hamileliğin normal yolla mi olmustu

Yok hiç duymadım benim tüplerim kapalıydı ilk histerospiki yapıldıktan sonra karar verildi tüp bebeğe senn ilk hamileliğin normal yolla mi olmustu
Anladım cnm benim tuplerimde sıkıntı yok asinda yeni rahim filmi cekildim temiz ama ben normal yolla hamile kalamadim zaten cnm hiç ilk asilama oldum hiç tutmadı sonra tüp bebek yapıldı boş gebelik ve kürtaj sonraki tüp bebekde düşük oldu cnm suan esimde sikinti çıktı morfoloji sınırda galiba ameliyat olacak doktoru nu bekliyoruz bakalim

hala karar veremedim ama sanırım ahmet beye devam edicem sen nereyi düşünüyosn araştırmalar nasıl gidiyo
Canım merhaba bahçeciyi tavsiye ederim kesinlikle merkez arayışındaysan eğer doktorum sabri cavkaytar farklı yerdeki 2 denememden sonra bahçecide ilk denememde gebe kaldım Allaha şükür bahçeci kesinlikle doğru merkez

Back
X