Teşekkür ederim, inşallahhh.Ya tam bilmiyorum ama değerin neden düşük çıktı bilmiyorum ama sanırım gün aşrı yükselip yükselmemesi önemli diye biliyorum canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için cumartesi tekrar gideceğim :)Bence tekrar gidip tahlil verin inşallah yükselmiştir bat tan 1 hafta öncesine gidip öğrenenler var yani erken değildir diye düşünüyorum
benim de regl e 2 gün kala 34 çıkmıştı pozitif işte sıkılacak ne var kiReglime 4 gün varken idrar testlerim silik çıkıyordu. Ayın 15inde ilişki oldu. Az önce kan testi yaptırdım ve sonuç 37.9 çıktı. Reglime 2 gün var hala. Düşük çıkınca biraz canım sıkıldı. Sizce değer normal mi?
Merhaba canim bebelerimizin arasında bir gün var gibi görünüyor. Kese gördün mü? Takipte olalım sürecimiz çok yakın0.5-5.0 aralığından fazla ise hamilesin.Degerler günden güne hızlıca artıyor.Hatta BHCG değer aralığı yaz haftalık olması gereken yazıyor.Senin değer 3 haftalık olduğunu gösteriyor .Hayirlisi olsunDoktora gitmende fayda var .Düşük riskine karşı iyi ,fakat kalp atımı için biraz bekliyoruz tabi.
Yeni öğrendim.Kan testlerimi yaptırdım fakat randevu salı gününe alabildim.İlk kızımda hemen herşeyi bilmek istiyordum ama 2. Öyle olmadıMerhaba canim bebelerimizin arasında bir gün var gibi görünüyor. Kese gördün mü? Takipte olalım sürecimiz çok yakın
Ayy ne güzel sen tecrübelisinYeni öğrendim.Kan testlerimi yaptırdım fakat randevu salı gününe alabildim.İlk kızımda hemen herşeyi bilmek istiyordum ama 2. Öyle olmadıİlkinde 4.5 haftalıkta hemen gitmiştim İlkine ihanet etmislik düşüncem olduğu için sanırım hiç merak etmiyorum.Ne zaman kurtulacağım bu vicdan azabından bilmiyorum.Halbuki bu doğana kadar o 33 aylık olacak zaten ama ne bileyim.Sali günü yazarım Sen gittin herhalde,gördünüz mü ?
Teşekkür ederim. İki gün sonra 141,7 çıktı rahatladım çok şükürDegerin dusuk cikmasi degil 2 gunde 2 kat artisi onemlidir bence cikan sonuca uzulme gozunYdin simdiden
Ayy ne güzel sen tecrübelisinben dün 6+1de gördüm keseyi çok şükür ama daha kalp atışı için erkenmiş beklicez bakalım
Tamam canım bekliyorum güzel haberleriniHadi bakalım inşallah en kısa zaman da alırsınız kalp atisini da .Benim ilk kizim bekletmeddi 5.5 ta kalp atışlarını aldık.Bir arkadaşım hamile ,8. Haftasında almış Bakalım bu ufaklıktan ne zaman alacağız .Yazacağım
Bugün gittim kese görünmesi.Bhcg değeri düşük olduğu için görünmeyebilir dedi ve görünmediTamam canım bekliyorum güzel haberlerini
Geç döllenme olmuştur canım, herkesin o kadar farklı ki. Benim arkadaşımın 5-6 gün geçtiğinde 52 idi düşün. Kafana takma değerin 1000’i geçince doktora git.Benim de sat 27 ekim bat 7 gun geçmesine rağmen bhcg bugun 180 cikti forumdan okuyorum benmle birlikte olan bir cok kisinin değeri daha yüksek iki gün once 80di 2 katından fazla yükseldi ama yine de tedirginim:-(
Geç döllenme olmuştur canım, herkesin o kadar farklı ki. Benim arkadaşımın 5-6 gün geçtiğinde 52 idi düşün. Kafana takma değerin 1000’i geçince doktora git.
[/QUOTE
80 iken gittim doktora cok düşük gec dollenmedir muhtemelen dedi. Ctesi tekrar gideceğim.. senin göründü mu kese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?