- 18 Aralık 2023
- 41
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi misirinannesi
Arkadaşlar bat günü kan verdim 5.3 çıktı. Sizce kesin kimyasal mı? Yoksa böyle düşük öğrenip sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun tek doğru cevabı iki günde bir artışına bakmak, erken öğrenmek o yüzden zorluyor. Umarım sağlıdır ve sağlıklı ilerlerArkadaşlar bat günü kan verdim 5.3 çıktı. Sizce kesin kimyasal mı? Yoksa böyle düşük öğrenip sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
2 günde bir kan verip artışa bakmak gerek. inşallah sağlıklıdır. Burada böyle düşükle öğrenen ve sağlıklı çok hamile anneler okudum
Bunun tek doğru cevabı iki günde bir artışına bakmak, erken öğrenmek o yüzden zorluyor. Umarım sağlıdır ve sağlıklı ilerler
Kimyasal diye neye dayanarak tanı koydunuz ?Arkadaşlar bat günü kan verdim 5.3 çıktı. Sizce kesin kimyasal mı? Yoksa böyle düşük öğrenip sağlıklı gebelik yaşayan var mı?
Ben gecikmemin 4.gününde 27 ile öğrendimz 2 gün sonra doktora gittim çok düşük kimyasaldir bu artmamıştır dedi doktorlar bile böyle söylüyor o sebeptenKimyasal diye neye dayanarak tanı koydunuz ?
Bu beta zaten 0 normalde
Elbette 0’dan başlayarak yükselecek
İkinci bir kan vermeniz gerek 2 gün arayla
Tek bir değer bir anlam ifade etmez
Kimyasal diye neye dayanarak tanı koydunuz ?
Bu beta zaten 0 normalde
Elbette 0’dan başlayarak yükselecek
İkinci bir kan vermeniz gerek 2 gün arayla
Tek bir değer bir anlam ifade etmez
Çok güzel fırsat , güzel haberler bekliyoruz inşallah :)Zaten hastanede çalışıyorum. 2 günde bir kan veririm artık. Sonuçları da buraya yazarım. Kimyasal mı yoksa sağlıklı mı görmüş olurum. Benim gibi merak edenlere de örnek olur. :))
İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebis sahibi olursunuzüstelik tek tüpüm var . Sağlıklı gebelik oluşursa bir çok kişiye örnek bir konu oluraynı zamanda PKOS um ve endometriozis de var . Var mı arttırsan ?
![]()
İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebis sahibi olursunuzgüzel haberler verin inşallah
Daha önce kimyasal yaşadım 2 kat artarak 20 ye kadar çıktı sonra düştü ve adet oldum. Yani değer düşük olduğu için yine acabı mı dedim
Tamam doğrudur fakat benim demek istediğim şey; tek bir kan değeri göstermez bunu. Düşük beta çıktıysa ya çok başında öğrenmişsinizdir ya da gerçekten kimyasaldır. İki gün sonra verdiğiniz kan sonucuna bakarak yorum yapalım.Ben gecikmemin 4.gününde 27 ile öğrendimz 2 gün sonra doktora gittim çok düşük kimyasaldir bu artmamıştır dedi doktorlar bile böyle söylüyor o sebepten
Çok haklısınız zaten. Ben de öyle düşünüyorum ama mesela benim doktorum hiç artışa felan bakalım demedi direkt kimyasaldır bu gecikmeye göre dedi. Ki 2şer gün arayla 90 ve 350 çıktı şükürler olsun ama üzmüştü hemen beni doktorTamam doğrudur fakat benim demek istediğim şey; tek bir kan değeri göstermez bunu. Düşük beta çıktıysa ya çok başında öğrenmişsinizdir ya da gerçekten kimyasaldır. İki gün sonra verdiğiniz kan sonucuna bakarak yorum yapalım.
Aynı merkezde aynı saatte vermeye gayret edin
Çok haklısınız zaten. Ben de öyle düşünüyorum ama mesela benim doktorum hiç artışa felan bakalım demedi direkt kimyasaldır bu gecikmeye göre dedi. Ki 2şer gün arayla 90 ve 350 çıktı şükürler olsun ama üzmüştü hemen beni doktor
Tamam doğrudur fakat benim demek istediğim şey; tek bir kan değeri göstermez bunu. Düşük beta çıktıysa ya çok başında öğrenmişsinizdir ya da gerçekten kimyasaldır. İki gün sonra verdiğiniz kan sonucuna bakarak yorum yapalım.
Aynı merkezde aynı saatte vermeye gayret edin
27 ilk öğrendiğim 2şer günü arayla 90 ve 354 çıktıSizin artışınız nasıl olmuştu peki? Sanırım en başlarda sağlıklı gebelikse bir seviyeye kadar hızlı yükseliyor . Sonra iki kat artarak devam ediyor. Sizde süreç nasıldı?
27 ilk öğrendiğim 2şer günü arayla 90 ve 354 çıktı
Şuan hamileyim ama yeni öğrendim kese görülmezmiş daha betahcg düşül olduğu için haftaya randevum var inşallah sağlıklı bir gebeliktirŞuan hamile misiniz ? :)
Çalışıyorum ama evde oldugum zamanlarda dinleniyorumİnşallah öyledir :) bol bol dinlenin, nefes egzersizi yapım stresiniz azalsın :)