- 3 Ağustos 2023
- 77
- 89
- 3
- 34
Gayet iyi bence benim 12.gün 183 dü 17.gün 1140 olmuş9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 15. Gün 610 olmuş bugün çok şükür güzel artmış değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi bence benim 12.gün 183 dü 17.gün 1140 olmuş9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 15. Gün 610 olmuş bugün çok şükür güzel artmış değil mi
Çok şükür yaakalp atışını da duyarsak çok daha güzel olcak iki hafta sonra
inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeğimize ya
Çok iyi canim benim 15.gun seninkinin yarısı kadardı9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 15. Gün 610 olmuş bugün çok şükür güzel artmış değil mi
28 Ağustos a randevu verdi hemşireÇok iyi canim benim 15.gun seninkinin yarısı kadardı
Çok şükür ya çok sevindimGayet iyi bence benim 12.gün 183 dü 17.gün 1140 olmuş
Çok uzun süre değil mi nasıl dayanicam o kadarHadi bakalim![]()
Uzun ama sen ozmna inş kese ve kalp atışını bir duyarsın.ben daha senden bur hafta sonra gidicem kalp atışı için.saglikla gelsinlerdeÇok uzun süre değil mi nasıl dayanicam o kadar![]()
İnşallah yaaUzun ama sen ozmna inş kese ve kalp atışını bir duyarsın.ben daha senden bur hafta sonra gidicem kalp atışı için.saglikla gelsinlerde
Bende ozmn gidicemİnşallah yaabenim bi daha 4 Eylül de artık randevu
Yaa hadi hayırlısıyla geçsin bu haftaBende ozmn gidicem
Aminnnnnnn.valla meraktan ölcem.nasil iyimi kalbi aticakmi duycammi derken ahhh ahhYaa hadi hayırlısıyla geçsin bu hafta
Amin inşCanısııı kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak yazıyorum bunu, burada felaket tellallığı yapanlara aldırış etme 2 güne X2 artmak zorunda değil, %60 da yeterli ki senin bebişin artışı %60 ın üzerinde
Sağlıkla gelsin![]()
Benim bu sefer nedense çok heyecanım yok yaAminnnnnnn.valla meraktan ölcem.nasil iyimi kalbi aticakmi duycammi derken ahhh ahh![]()
Ya aslında bende bukdar kaptırmak istemiyorum ama elimde değil 1 gün dusunmesem ertesi gün gene dusunuyomBenim bu sefer nedense çok heyecanım yok yaçünkü daha önce çok heyecanlandım sonu hüsran olunca kendimi kaptırmak istemiyorum
Biri sormasa nasıl gidiyor diye aklıma gelmiyorYa aslında bende bukdar kaptırmak istemiyorum ama elimde değil 1 gün dusunmesem ertesi gün gene dusunuyom
Selam nasıl gidiyor? Benim adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo normal mi acaba yaaYa aslında bende bukdar kaptırmak istemiyorum ama elimde değil 1 gün dusunmesem ertesi gün gene dusunuyom
MErhabalar benim de transferiminbenim de kan artışım bu şekilde bende bugün doktora gitcm. Doktorum çok güzel artış dedi. Çok fazla artması da iyi değil diyorlar o yüzden bu normal. Daha önce bi kimyasal bir de kalp atışını duyduktan sonra kalbi durup alınan gebeliklerim oldu onda kan değerlerim oldukça yüksekti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız