Dusuk betahgc ile saglikli gebeligi olanlar yardim

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhabalar 10 haziranda 3.tup bebek transferim oldu blastokist 2 embriyo konuldu 22 haziran 12.gun kanda betahgc degerim 22.97 cikti doktorum cok umitlenme ama kimyasala benziyor tup bebek 40in uzerinde baslarsa saglikli dedi 4.gun sonra bi daha kan ver tabi ben harap oldum agla agla esim 13.gun bir daha kan ver belki artar dedi 13.gun kan degerim 43.86 1 gunde 2 kati oldi hemsirelere bilgi verdim yine iyi degil dediler yarin bir daha kan vericegim elim yuregimde geziyorum dusuk betahgc ile gebeligi baslayan var mi bana bi umud olun nolur nefes bile zor aliyorum

Yani 1 günde 2 katı artış olmuş neden umutsuz konuşmuş ki Dr ya
Hiç belli olmaz orası
İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir

Merhabalar 10 haziranda 3.tup bebek transferim oldu blastokist 2 embriyo konuldu 22 haziran 12.gun kanda betahgc degerim 22.97 cikti doktorum cok umitlenme ama kimyasala benziyor tup bebek 40in uzerinde baslarsa saglikli dedi 4.gun sonra bi daha kan ver tabi ben harap oldum agla agla esim 13.gun bir daha kan ver belki artar dedi 13.gun kan degerim 43.86 1 gunde 2 kati oldi hemsirelere bilgi verdim yine iyi degil dediler yarin bir daha kan vericegim elim yuregimde geziyorum dusuk betahgc ile gebeligi baslayan var mi bana bi umud olun nolur nefes bile zor aliyorum
Forumu takip ediyorsan çok düşük rakamlarla başlayıp doğum yapanlar var,sağlıklıysa ve hayırlıysa füzel bir şekilde ilerler inşallah,1 günde 2 kat artmış gayet güzel,umutsuz olma lütfen

Forumu takip ediyorsan çok düşük rakamlarla başlayıp doğum yapanlar var,sağlıklıysa ve hayırlıysa füzel bir şekilde ilerler inşallah,1 günde 2 kat artmış gayet güzel,umutsuz olma lütfen
okumadigim sayfa kalmadi kimi kimyasal olmus kimi gebelikgi devam etmis ins benimki de devam eder ama cok korkuyorum elim yuregimde bekliyorum

Lğtfen kendını böyle harap etme . Sağlıklı br gebelikse bile çok etkılıyorsun şuan bebeğini :(
Dua et hakkımda hayırlısı olsun de.
Allahın ıznıyle sağlıklı bır gebeliktir ve devam eder inşallah

Lğtfen kendını böyle harap etme . Sağlıklı br gebelikse bile çok etkılıyorsun şuan bebeğini :KK43:
Dua et hakkımda hayırlısı olsun de.
Allahın ıznıyle sağlıklı bır gebeliktir ve devam eder inşallah
keske elimde olsa dua ediyorum surekli ins devam eder

• Beğen
Reactions: H E
keske elimde olsa dua ediyorum surekli ins devam eder
Elinde olur buna inan .
bebeğini üzme annesı :KK200:

Ne olursa olsun kendın için hayırlı olanın o oldugunu düşün :KK200:
Ne olursa olsun sakın isyan etme ..

Kendımden örnek vereyım sana .
Bundan 9 ay önce ilk gebeliğimde kan sonuclarım çok guzel çıktı . Çok güzel kesem buyudu bebeği gördük ama gel gör ki kalp atsı muayenesınde kalp atısı sağlıksız dendı :( Dünyam yıkıldı bebeğimi benden alcakalrdı . Tabı 2 -3 gun hyatta değildim. Ölü gibiydım . Ama noldu kadere karşı çıkamadım . Bebeğimi aldılar benden . 1 hafta ölü gibi dolaştım sonra baktım benle beraber sevdiklerimide öldürüyorum . Sonra Allahıma yalvardım Allahım benım için bu gebelik hayırlı değilmiş bana hayırlı bır evlat nasip et dedim . İnan kürtajdan sonraki 2. reglimde yıne hamıle kaldım .
Şuan 22+6 haftalık hamıleyım. Demekki bu evladım mış benım için hayırlı olan ..

Lğtfen ne yaşarsan yaşa isyan etme. Hayırlı haberlerını beklıyorum. Ltfen benı etiketle bir sonrakı testınde

Elinde olur buna inan .
bebeğini üzme annesı :KK200:

Ne olursa olsun kendın için hayırlı olanın o oldugunu düşün :KK200:
Ne olursa olsun sakın isyan etme ..

Kendımden örnek vereyım sana .
Bundan 9 ay önce ilk gebeliğimde kan sonuclarım çok guzel çıktı . Çok güzel kesem buyudu bebeği gördük ama gel gör ki kalp atsı muayenesınde kalp atısı sağlıksız dendı :KK43: Dünyam yıkıldı bebeğimi benden alcakalrdı . Tabı 2 -3 gun hyatta değildim. Ölü gibiydım . Ama noldu kadere karşı çıkamadım . Bebeğimi aldılar benden . 1 hafta ölü gibi dolaştım sonra baktım benle beraber sevdiklerimide öldürüyorum . Sonra Allahıma yalvardım Allahım benım için bu gebelik hayırlı değilmiş bana hayırlı bır evlat nasip et dedim . İnan kürtajdan sonraki 2. reglimde yıne hamıle kaldım .
Şuan 22+6 haftalık hamıleyım. Demekki bu evladım mış benım için hayırlı olan ..

Lğtfen ne yaşarsan yaşa isyan etme. Hayırlı haberlerını beklıyorum. Ltfen benı etiketle bir sonrakı testınde
rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin ilk gebeligimi 10.haftada kaybettim kurtaj oldum 2.transferim negatif oldu ocak ayinda miyom cikolata kisti ameliyati oldum 27 dikis atildi acik ameliyatla kimselere demedim evde tek basima iyilestim surune surune tuvalete gittim geldim ramazanda histeroskopi oldum bu 3.denemem cok zor gunler gecirdim simdi dusuk betahgc beni korkutuyor dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlad nasip et icinde de bana ver diyorum

Canim kimyasal olsa bhgc yukselmezdi

rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin ilk gebeligimi 10.haftada kaybettim kurtaj oldum 2.transferim negatif oldu ocak ayinda miyom cikolata kisti ameliyati oldum 27 dikis atildi acik ameliyatla kimselere demedim evde tek basima iyilestim surune surune tuvalete gittim geldim ramazanda histeroskopi oldum bu 3.denemem cok zor gunler gecirdim simdi dusuk betahgc beni korkutuyor dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlad nasip et icinde de bana ver diyorum
Canım doktor sana 4 gün sonra yenile demiş senin 1 günde 2 katına gelip 40 ı geçmiş zaten. Bence üzülme değerlerin güzelce artar. Benim 8.gün değer 11.32 beklemekten başka çare yok. Allah kucaklarımızı doldursun inşallah.

Canım doktor sana 4 gün sonra yenile demiş senin 1 günde 2 katına gelip 40 ı geçmiş zaten. Bence üzülme değerlerin güzelce artar. Benim 8.gün değer 11.32 beklemekten başka çare yok. Allah kucaklarımızı doldursun inşallah.
ins artar degerlerimiz

.kimyasal gebeligimde 12.gun degeri 27 ydi sonrada azalarak dustu...bence degerlerin guzel artmis insallah simsiki tutunur bebegin sana.
kac oldu sonraki gunler doktoruma soyledim bi gunde 43 oldu dedim iyi degil yine dedi cok uzuluyorum kiminin 8 ile baslamis gebeligi kimi 13 kimi de yukselmis geri dusmus

Back
X