- 13 Eylül 2017
- 110
- 87
- 28
- Konu Sahibi esmeralda3765
-
Canim suan bende ayni durumdayim adetim bir gun gecikti dun test yaptirdim betam 33.6 cikti doktorlara sira bulamiyorum ozeller bile dolu yarin tekrarliycam testi insallah yukseler. Bir tane kimyasal gecirdigim icin herseyi kafaya takiyorum ama da deger bayaga dusuk geldi. Bi doktora yazdim deger kötü degil artmasi onemli dedi ama hayirlisi insallah hepimiz icinMerhaba arkadaslar ,
En son regl tarihim 14 haziran dun adet olmam gerekliydi olmadim bugun test yaptim negatif yarim saat sonra baktim ki silik 2. cizgi diger cizgi kadar cok koyu olmasada varligi net .
Doktorum kan tahlili yaptir dedi 36 cikti referans degerlerine gore 1 haftalik gorunuyor fakar benim adetim dundu gebelik varsada 4 haftaliga denk gelmedi gerekli degilmi gecmi dollendi ne oldu sevinemiyorum bile .
Doktorum sorun yok hayirli olsun ctesi testi tekrarla 70 lere cikmasi lazim desede hem burukluk hem saskin isin icinden cikamiyorum.
Varmi bu durumu yasayan.
Bu kadar dusuk degerlerin anlamini bilemiyorumMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olacakti benim sat 18.06.2108 1.07.2018 yumurtlama tarihim ve degerlendirdik 28 gun arayla gelir hep duzenlidir yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık agrim basladi sonraki hafta akinti ve ates 36.9 37.5 seviyede hic dusmedi bel agrim kasik agrim devam ediyor hala dun yani adetime 4 gun kala beta hcg testi yaptirdim sonuc 3.3 cikti benim kafami karistiran ben kizima hamileyken ilk sonucum 1.24 cikmisti sizce ben hamile olabilirmiyim
Canim ben 32 ydi iki gun sonra 92 oldu ve artti hep cok sukur kalp atisini duyduk hic canini sikma bence gayet normal
Amin canım rabbim inşallah nasip ederSevindim simdi :)) allahim insallah benimde artar.
Sat 13 haziran. Bugün beta hcg 9394 cıktı fazla degilmi ya
Canim senn tekrar yaptirdinmiFazlaligini bosver ne guzel iste ,biz az diye korkuyoruz sen fazla diyorsun daha ne hersey yolunda demek
Üstüne adet görmüş olabilir misiniz? Doktora gittiniz mi ultrasonda anlaşılırSat 13 haziran. Bugün beta hcg 9394 cıktı fazla degilmi ya
Alttan muayene etti kese yoktu sonrasında beta istedi. Pozitif çıktı tekrar muayene eder sandim Ama 2 gün sonra beta tekrarla öyle görüşelim dedi bakalim. Yarın sabah gidicem tekrarÜstüne adet görmüş olabilir misiniz? Doktora gittiniz mi ultrasonda anlaşılır
hayırlısı olsun canım bakalım ne çıkacak sonuçAlttan muayene etti kese yoktu sonrasında beta istedi. Pozitif çıktı tekrar muayene eder sandim Ama 2 gün sonra beta tekrarla öyle görüşelim dedi bakalim. Yarın sabah gidicem tekrar
Evet herşeyin hayırlısı supriz bebek vardır bir hikmetihayırlısı olsun canım bakalım ne çıkacak sonuç
Canim ben 32 ydi iki gun sonra 92 oldu ve artti hep cok sukur kalp atisini duyduk hic canini sikma bence gayet
benim de 35ten 92ye çıktı umut oldunuz banaCanim ben 32 ydi iki gun sonra 92 oldu ve artti hep cok sukur kalp atisini duyduk hic canini sikma bence gayet normal
Canim senn tekrar yaptirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?