Adet döngüne göre başlangıcı bu canım sanki. Yarın 2 katı yükselmişse sorun yoktur.Arkadaşlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum.
Ağustosun 18 inde regl oldum. 27 ağustosta ise rahim filmi çekindim.. bu ayı doktorumuz iyi değerlendirmemizi söyledi. Bu ayın 15 inde idrar testim çift çizgi idi kan tahlilimde bhcg 17.4 çok düşükYarın yine tahlil vereceğim.
Böyle düşük çıkışta sonradan yükselen arkadaşlar var mı?
Benim adetim düzensiz beklenilen adet tarihini de çok hesap edemiyorum şu gün olmam gerekiyor da diyemiyorumAdet döngüne göre başlangıcı bu canım sanki. Yarın 2 katı yükselmişse sorun yoktur.
Takip edeceğim yarın bakalım kaç çıkacakDeğerin düşük olması bi anlam ifade etmez. İki günde bir test yapılmalı ve ikiye katlamasını takip etmelisin
Bu gün kan verdim 45.6 çıkmış değer.Adet döngüne göre başlangıcı bu canım sanki. Yarın 2 katı yükselmişse sorun yoktur.
Testi tekrarla cnm iki günde bir benimde düşüktü hala kese yi göremedim ama yukseliyoBu gün kan verdim 45.6 çıkmış değer.
Pazartesi tekrar bakacağım sizin kaç çıktıTesti tekrarla cnm iki günde bir benimde düşüktü hala kese yi göremedim ama yukseliyo
İlk 52.25 sonra 124.2 sonra 245 bugün 622.79Pazartesi tekrar bakacağım sizin kaç çıktı
Adet geçikmesinin kaçıncı günü pekiİlk 52.25 sonra 124.2 sonra 245 bugün 622.79
İlk sonuç adetimin gecikmesinden 3 gün sonra cnmAdet geçikmesinin kaçıncı günü peki
Kese hemen görünmezki canım değerin katlanması ve nerdeyse 25 Gün sonra tahmini daha sonra görende çıkarıyorKızlar bende dün kan verdim 4 gün gecikmem vardı 35.33 cıktı yarın ikinciyi vereceğim bu şekilde düşük cikip keseyi gören var mi?
Yok kesenin ilerleyen zamanlarda görüneceğini biliyorum sadece bu kadar düşük çıkıp sağlıkla ilerleyen var mi diye merak ettimKese hemen görünmezki canım değerin katlanması ve nerdeyse 25 Gün sonra tahmini daha sonra görende çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?