Düşük... çok korkuyorum

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
arkadaşları gebeyim ve dr um sağlıksız düşecek dedi , kürtaj yapmayalım kendin düşür dedi, hatta destek olacak bir adet de hap verdi , kalp atımı yok kese bozulmuş. Bunu iç Bi kaç saate başlar dedi, ya da bekle kendi düşsün dedi ama ben ikisini de istemiyorum çok acı çekip çok kötü anıların aklımda kalmasını istemiyorum , çok mu zor dğşük yapmak, Ağrı kesici içebilirsin dedi ama ağrı kesici etki edecek mi ? Çok ama çok korkuyorum

Hiç korkma adet sancısı gibi bişey düşünbenim öyle düşmüştü, çok ağrım oldu düşünce kesilmişti

Korkulcak bişey yok aslında kişiye göre değişirmi bilememde düşüne kadar sancı oluyo zaten düşünce o sancıda hemen kesiliyo.bende evde düşük yaptım ilaç felan içmedim hatta hastaneden geldim hersey normal kanamalarını takip et yerleşme kanamasıda olabilir dedikten bir saat sonra düşük yaptım

Ben aşırı kanamam olacak diye çok korkuyorum ya , zaten panik atak var o kanları görmek sancıyı çekmek çok ağır geliyor

Ben de düşük yaptım ve aşırı derecede ağrım olmuştu. Gerçi ben ufak bi parça düşürdüm ama o parçanın ne olduğuna dair bi fikrim yok. Kürtajdan çok korktuğum için kendi düşsün istedim ama iki doktor da düşüremezsem zehirlenebileceğimi ve kürtaj olmam gerektiğini söylediler.
Diğer doktora bir gün daha beklemek istediğimi, düşmezse kürtaj olacağımı söyledim ve maalesef ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım.
Gerçi kürtajda hiç ağrı sızı hissetmedim ama yine de kendimi çok kötü hissettim duygusal yönden.
Allah yardımcın olsun bu arada.

Ben aşırı kanamam olacak diye çok korkuyorum ya , zaten panik atak var o kanları görmek sancıyı çekmek çok ağır geliyor
Ya öyle saatlerce sancı çekcem diye düşünme yarımsaat bile sürmüyo zaten başladımı ben oturmadığımdan yurumüştüm evin içinde.kanamaya gelince çok bi kanama olmuyo benim 15 gün sürdü sonra 3 günde yogun bi kanamam oldu ufak pıhtı şeklinde.zaten doktor dediki düştükten sonra yogun bi kanaman olur korkarsan gel.eger giderseniz sizede bişey der.kürtaja gerek görmedi.size gelin dedimi

Bide gecen bi konu vardı ordada aynı şekil kese var bebek yokmuş.ilaç vermişler.hiçbişey hissetmedim ilacı içtikten sonra demişti kanamayla düştü yazmış

Kürtaj a gerek Yok zarar verebilir Rahime dedi , sağlıksız dedi vücut atar dedi, ben de iş yerimde kanama olursa pat siye dedim , o da o halde şu ilacı iç dedi işten izin al düşük olur dedi, istersen kendiliğinden gelmesini bekle dedi, be yine de kürtaj olsun isiyorum korkuyorum çok ağrı çok kanama olur diye

Kendiliğinden ol adı daha iuiymiş aslında .inan korkulcak bişey yok zaten düşünce geciyo karın agrısı gibi düşün .ne güzel kürtsja gerek yokmuş.bana istersen yapıyım kanaman cok halsızlık olur vs dediğinde düşüp bayıltmassa bu halsizlik beni yapmayın dedim tamam demişti ozmn

Ben de kanamamım çok olmasından korkuyorum zaten .... ama dr bişey demedi kendin düşür dedi

5 haftalık düşük yaptım. Yolda aramız bozuldu başkası gelip alıp hastaneye gidinceye kadar 1 saat geçti. Orada doktorların düşük yaptığımı anlamaması kan tahlilimin çıkması da 1 buçuk saat oldu. Ve hastanede kantinde ağrı çektim sıfır ağrı kesicisiz. 1 buçuk saatte ağrı bitti. Eşin destek olursa daha kolay atlatırsın yalnız olmaz eşin olsun yanında. Kanamam da fazla olmadı.

Kantinde otururken kan geliyor muydu? Parça nasıl düştü

Kantinde otururken kan geliyor muydu? Parça nasıl düştü
Ben hafif kanamam başlayınca hastaneye giderken ped kullandım. Kantinde otururken ağrım kesilmeye başlamıştı o sıra tuvalete gittim nokta şeklinde kan vardı. Kanama ne zaman başladı bilmiyorum ama toplam 2.5 saat boyunca çok az kanamam oldu avuç içi kadar. Eve dönüş yolunda başladı ya da kantinde otururken . Kese ilk parçayla düştü yine öyle ped almayacak kadar değil sanki adetin ilk günü gibi sonra adet kanamasından daha az kanamam oldu 3 gün sürdü. (Açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama korkularınızı yenmeniz için) kısacası ben yolda ve düşüncesiz devlet hastanesi doktorları yüzünden kantinde düşük yaptım korkulacak bişey yok.

Geçmiş olsun. 3 tane düşük yapmış biri olarak diyorum. Korkma kese yeni oluştuğunda düşük yapmak daha kolay. Adet sancısı gibi oluyor. Ağrı kesici alırsan o da kalmıyor. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin hayırlı bir evladın olur

Ilk hamileliğim sagliksizdi sürekli kanamam oluyordu adet kanaması gibi bir sabah kaltim adet sancısı gibi ağrım vardı sonra iki saat şiddetli ağrım oldu sonrasini hatırlamıyorum altı saat baygın kalmışım evde tektim gözümü açtığımda vücudumda ben r rahatlama hafifleme ağrı sancı hiç yoktu lavaboya gittigimde düşük yaptığımı anladım pedde parçaları gördüm dusumu aldım çok iyi gelmişti öyle çok kanama falan olmadı adetin ilk günü gibi miktarı iki üç saat sancin olur sonra müthiş bir rahatlama korkulacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…