- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Kaç haftalıktı düşüğünHiç korkma adet sancısı gibi bişey düşünbenim öyle düşmüştü, çok ağrım oldu düşünce kesilmişti
Ben aşırı kanamam olacak diye çok korkuyorum ya , zaten panik atak var o kanları görmek sancıyı çekmek çok ağır geliyorKorkulcak bişey yok aslında kişiye göre değişirmi bilememde düşüne kadar sancı oluyo zaten düşünce o sancıda hemen kesiliyo.bende evde düşük yaptım ilaç felan içmedim hatta hastaneden geldim hersey normal kanamalarını takip et yerleşme kanamasıda olabilir dedikten bir saat sonra düşük yaptım
Ya öyle saatlerce sancı çekcem diye düşünme yarımsaat bile sürmüyo zaten başladımı ben oturmadığımdan yurumüştüm evin içinde.kanamaya gelince çok bi kanama olmuyo benim 15 gün sürdü sonra 3 günde yogun bi kanamam oldu ufak pıhtı şeklinde.zaten doktor dediki düştükten sonra yogun bi kanaman olur korkarsan gel.eger giderseniz sizede bişey der.kürtaja gerek görmedi.size gelin dedimiBen aşırı kanamam olacak diye çok korkuyorum ya , zaten panik atak var o kanları görmek sancıyı çekmek çok ağır geliyor
Kürtaj a gerek Yok zarar verebilir Rahime dedi , sağlıksız dedi vücut atar dedi, ben de iş yerimde kanama olursa pat siye dedim , o da o halde şu ilacı iç dedi işten izin al düşük olur dedi, istersen kendiliğinden gelmesini bekle dedi, be yine de kürtaj olsun isiyorum korkuyorum çok ağrı çok kanama olur diyeYa öyle saatlerce sancı çekcem diye düşünme yarımsaat bile sürmüyo zaten başladımı ben oturmadığımdan yurumüştüm evin içinde.kanamaya gelince çok bi kanama olmuyo benim 15 gün sürdü sonra 3 günde yogun bi kanamam oldu ufak pıhtı şeklinde.zaten doktor dediki düştükten sonra yogun bi kanaman olur korkarsan gel.eger giderseniz sizede bişey der.kürtaja gerek görmedi.size gelin dedimi
Aklımdan bu seçenek de geçiyorYa aslında ilacı içmeden bi dr a daha gitsen.
Kendiliğinden ol adı daha iuiymiş aslında .inan korkulcak bişey yok zaten düşünce geciyo karın agrısı gibi düşün .ne güzel kürtsja gerek yokmuş.bana istersen yapıyım kanaman cok halsızlık olur vs dediğinde düşüp bayıltmassa bu halsizlik beni yapmayın dedim tamam demişti ozmnKürtaj a gerek Yok zarar verebilir Rahime dedi , sağlıksız dedi vücut atar dedi, ben de iş yerimde kanama olursa pat siye dedim , o da o halde şu ilacı iç dedi işten izin al düşük olur dedi, istersen kendiliğinden gelmesini bekle dedi, be yine de kürtaj olsun isiyorum korkuyorum çok ağrı çok kanama olur diye
Ben de kanamamım çok olmasından korkuyorum zaten .... ama dr bişey demedi kendin düşür dediKendiliğinden ol adı daha iuiymiş aslında .inan korkulcak bişey yok zaten düşünce geciyo karın agrısı gibi düşün .ne güzel kürtsja gerek yokmuş.bana istersen yapıyım kanaman cok halsızlık olur vs dediğinde düşüp bayıltmassa bu halsizlik beni yapmayın dedim tamam demişti ozmn
Kantinde otururken kan geliyor muydu? Parça nasıl düştü5 haftalık düşük yaptım. Yolda aramız bozuldu başkası gelip alıp hastaneye gidinceye kadar 1 saat geçti. Orada doktorların düşük yaptığımı anlamaması kan tahlilimin çıkması da 1 buçuk saat oldu. Ve hastanede kantinde ağrı çektim sıfır ağrı kesicisiz. 1 buçuk saatte ağrı bitti. Eşin destek olursa daha kolay atlatırsın yalnız olmaz eşin olsun yanında. Kanamam da fazla olmadı.
Ben hafif kanamam başlayınca hastaneye giderken ped kullandım. Kantinde otururken ağrım kesilmeye başlamıştı o sıra tuvalete gittim nokta şeklinde kan vardı. Kanama ne zaman başladı bilmiyorum ama toplam 2.5 saat boyunca çok az kanamam oldu avuç içi kadar. Eve dönüş yolunda başladı ya da kantinde otururken . Kese ilk parçayla düştü yine öyle ped almayacak kadar değil sanki adetin ilk günü gibi sonra adet kanamasından daha az kanamam oldu 3 gün sürdü. (Açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama korkularınızı yenmeniz için) kısacası ben yolda ve düşüncesiz devlet hastanesi doktorları yüzünden kantinde düşük yaptım korkulacak bişey yok.Kantinde otururken kan geliyor muydu? Parça nasıl düştü
6 ya yakındıKaç haftalıktı düşüğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?