Düşük... çok korkuyorum

Bi doktora daha git bence benimde oyleydi hatta hormonlarm dahi düsüktü benide bekletti birakalm kendi düşsün dedi cünku kalp atimı yok hormonlar düsük ama bebegim 1hafta snra tutundu hayata kalp atisı basladı simdi hersey normal ve 15gün snra dogucak inşallah.bende senin gbi ha düstü düşcek beklemstm 1hafta hatta olmıcak diye yasaklı seyler yemistm

mucize işte allahtan umut kesilmez ne kadar sevindim.. saglıkla alın kucagınıza inşallah

Altı saat baygın mı ..... çok korkunç yas, ağrıdan mı bayıldın ? O an ağrı kesici içtin mi peki

Bende öyle olmuştum sancıdan terleme titreme beynim uyuşmuştu son dakikardı demekki düştükten sonra narkoz almış gibi bi rahatlık uyuşukluk .şuan bile hayal meyal hatırlıyorum.normal dogum sancısı çektim ama sezeryan dogum yapmıştım.demekki normal doğum da böyle bişey diyorum çocuk dogduktan sonra agrı felan kalmıyo.

Annem hep derdi normal dogumdan sonra insana tatlı bir uyku rahatlama gelir diye düşükten sonra kuş gibi hafiftim diyebilirim ama keşke doğumuda normal yapsaydim sezeryan yaptım bende

Altı saat baygın mı ..... çok korkunç yas, ağrıdan mı bayıldın ? O an ağrı kesici içtin mi peki
Parol almıştım bir tane iki saat çok şiddetli sancı cekmistim saat üçü gördüm saatte gerisi yok gözümü açtığımda hava karamisti saate baktim dokuzdu amma vücudum bir rahat sancı manci yok hafifleme üstüne ılık bir duş aldım çayımı yaptım içtim

Annem hep derdi normal dogumdan sonra insana tatlı bir uyku rahatlama gelir diye düşükten sonra kuş gibi hafiftim diyebilirim ama keşke doğumuda normal yapsaydim sezeryan yaptım bende
Düşükten sonra bende dedim keske normal doğum yapsaydım.iki tane sezeryanla yaptım bidaha olursa keşke normal yapsam diyom doktorlar güven versede:)))

Düşükten sonra bende dedim keske normal doğum yapsaydım.iki tane sezeryanla yaptım bidaha olursa keşke normal yapsam diyom doktorlar güven versede:)))
Kız arkadaşım almanyada ilki sezeryan olduktan sonra 10 ay geçti ikinciyi normal doğurdu demekki yapılabiliyor ama Türkiye deki dok. Buna cesaret edemiyor izmirdeki kız arkadaşım on yıl gecmesine rağmen ilk sezeryanindan ikinciyi yine sezeryan yaptı dok.

Evet yurtdışında öylemiş.ama turkiyede hiç duymadım yapmıyolar diye duydum hep 6 sene olcak benimde

Normal doğum kadar zor mu ya bu düşük olayı , sinirlerim çok yıprandı ya iki gündür , bir an önce netleşsin istiyorum durumum , kürtaj mı olacak düşük mü olacak ne olacaksa olsun artık ya

Evet yurtdışında öylemiş.ama turkiyede hiç duymadım yapmıyolar diye duydum hep 6 sene olcak benimde
Zeynep kamilde sezeryan sonrası normal doğum için özel bölümü varmış ama ne yazikki çok uzak bir şehirde yaşadığım için oraya gitme şansım yok yine sezeryan olacağım yani

Normal doğum kadar zor mu ya bu düşük olayı , sinirlerim çok yıprandı ya iki gündür , bir an önce netleşsin istiyorum durumum , kürtaj mı olacak düşük mü olacak ne olacaksa olsun artık ya
Valla şimdi doğal olarak sen endişeleniyon korkuyosun benim bi kaç gün sonra bir ay olcak.şimdi kişiye göre değişiyo bu durum galiba onun için sen korkup kendini strese sokma.bana da doktor ilk risk var dediğinde allahım çocuklar var evde ya düşersem bayılırsam gibi şeylet geliyodu aklıma.evde çocuklar vardı tektim bide ama korktugum gibi de olmadı.
Gecen yazmıştım bi kişi yine konu açmıştı ilacı içtim uyya kalmışım bi kalktım kanamam başlamış hiç bi agrı sızı hissetmedim yazıyodu.sizede ilaç vermiş belkide aynı ilac olabilir.
Yani korkmayın zaten kötü bişey olsaydı doktorlar söylerlerdi .

14 haftalık bir düşüğüm var
Beş gün kanamayla birlikte ağrı çektim
Beşinci gün ağrılarım çoğaldı ama parçayı düşürdüğüm o an bütün ağrım bir anda kesildi .
Evet beş gün adet olur gibi kanamam oldu
Ama parça düşer düşmez siyah koyu yoğun bir kan geliyor
Ama parça çıktığı içinde vücutta ağrı ve acı kalmıyor
İnşallah kürtaja gerek kalmaz
Benim düşüğüm büyük olduğu için çok ağrı sancı çektim
Allah yardımcın olsun korkutma kendini

Kanaman çok muydu ,? Ağrı kesici kullandın mi peki o süreçte ? İlaçla mı düşürdün

Kanaman çok muydu ,? Ağrı kesici kullandın mi peki o süreçte ? İlaçla mı düşürdün
Hayır kendim düşürdüm
O yüzden o süreç uzadı
Haftam bğyük olduğu için bir kaç gün kanamalı ağrı çektim
Son gün ağrım çoğaldı ve 4,5 saat içinde düşürdüm
Düşürdükten sonra biraz yoğun bir kanaman oluyor ama korkma
O ağrı birden kesiliyor zaten parçadan sonra
Ağrı kesici kullandım ama pek bir faydası olmamıştı

bilmiyorum ben dr kontrolünde olmak istiyorum,
evde olmak vs korkutuyor beni paniklemekten korkuyorum ben...........
of bilmiyrum ne yaşayacağımı bilmiyorum,
senin de haftan çok büyükmüş, neden hastanede yaptırmadılar sana

Ben hamileliğimi bilmiyordum
Her ay düzenli adet görüyordum
Yani gelmesi gereken günde geliyordun
O günlerde adet olmam gereken günlerdendi
5 gün kananamam oldu bende bunu aset kanaması sandım
Son günde aprım çoğalıp bebeği düşürünce hamile olduğumu anladım
Apar topar doktora gittik
12. Haftadan sonra kürtaj olmuyor diyorlar normalde
Ama benim gittiğimde içimde zaten parça kalmamıştı
Ben yarım saat arayla iki parça düşürdüm
Biri bebek diğeri eşiydi sanırım
Düşük evet ağrılı kanamalı bir süreç ama evde olursanda yanında biri olsun
Benim kimse yoktu bilmediğim için ve psikolojik olarak çok korkmuştum
Düşükten sonrada bir gün yattım hastanede

baya zor olmuştur......
bilmeden olması önceden gergin olmadan atlatmanı sağlamıştır,
ben öyle gerginim ki ..........
çok çok geçmiş olsun, şimdi gebesin maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah

Evet ilk olarak psikolojik olarak bilmediğim için beni çok etkilememişti
Ama sonrasında psıkolojık olarak coktum
Yani böyle öğrenmiş olmayı istemezdim
Allah senınde kucagını doldursun inşallah
Hiç korkma herseyde bir hayır vardır
Amin duaların için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…