Düşük ile sonuçlanan gebelik 😔

Kadifekoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
61
36
38
Merhaba arkadaşlar bundan birkaç gün önce pozitif idrar testleri adlı konuya hamile olduğumu yazmıştım.Malesef 3 gün sonrasında kanamam başladı ve düşük yaptım eylül ayından beri ikinci çocuk için deniyoruz 1 kimyasal gebelik 1 de düşük yaşadım.İlk hamileliğimde ilk iki ay olmadı 3. Ay denememizde olmuştu,bu arada yurtdışında yaşıyorum, geçen şubat ayı türkiye de doktora gittiğimde doktor bi problem olmadıgını belirtip folik asit tavsiyesinde bulunmuştu.Size sorum şu düşük sonrası ne kadar sürede kendini toparlıyor rahim,buradaki hemsire kanama bitince normal cinsel hayata devam edilebileceğini fakat bebek için en az bir adet dönemi geçirmemi önerdi.Benimkine benzer hikayesi olan var mı?

Evet canım 1 adet dönemi geçmeli.Ama ben tam 9 ay sonra kaldım.Askinda düşünmek insanı etkiliyor .ben umudumu kestiğimde oldu

Acaba yine kimyasal gebelik mi oldu ki şöyle bende düşük gibi bişey oldu ama haftam çok büyüktü doktor 3 ay bekle dedi ve 3 ay içinde folik asit kullan öyle gebe kalmaya çalış daha sağlıklı olur dedi 1 seneye yaklaşıyo bakalım hala korkuyorum yapmaya

Hayirlisi olsun insallah,insan dusunmeden edemiyor malesef Biraz dinlenmek iyi gelicek sanirim bana ,@Denizim81tesekkur ederim cevabin icin

Adet tarihim gecikmeseydi bende kimsayal diyecektim ama ogrenmemle kaybetmem bir oldu.Bir daha yasamazsin insallah Allah hayirlisini versin hepimize,insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini

Adet tarihim gecikmeseydi bende kimsayal diyecektim ama ogrenmemle kaybetmem bir oldu.Bir daha yasamazsin insallah Allah hayirlisini versin hepimize,insallah sende sag salim kucagina alirsin bebegini
Hayırlısı olsun beterin beteri var vAllaha şükretmemiz gerek olsa da olmasada şükürler olsun en azından beni diğer dünyada bekleyen bi meleğim var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah üzülme ❤❤

Oyle tabi ,amin insallah Cok tesekkur ederim

Çok geçmiş olsun bende 1 ay önce düşük yaşadım 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettimparça kaldığı için de kürtaj oldm doktor bana 2 ay gebe kalmamamı önerdi ama ben 2 aydan daha fazla sürede anca toparlanabilirm bunun için zaten ruhsal olarak hiç hazır değilim rahmin de kendini toplaması gerek hemen hamile kalmak tekrar bir düşüğe sebep olabilir belki kendi fikrim biraz zaman gerek diye düşünüyorum

düşük arkası hemen tekrar mı gebe kaldınız

Teşekkürler size de cok gecmiş olsun, sizin düşüğünüz yanında benimki pek düşük gibi olmadı,pozitif i gördüm ve değerlerim yükselemediğinden adet ile sonuçlandı.mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın..

Sağol canım önemli değil Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Suan ne durumdasın canm ne kadar zaman geçti

Sağol canım önemli değil Rabbim hayırlısıyla tekrardan sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Suan ne durumdasın canm ne kadar zaman geçti
Amin inşallah ben o düşükten sonra korunmadım, tekrar hamile kaldım.O gebeliğin kimyasal oldugunu düşündüm ve korunmadım açıkcası..Bu gebeliğim oğlumda ki gibi ilerliyor..sağlıklı bi sekilde devam eder inşallah

Allah bağışlasin oğlunuzu ne kadarlık hamilesn şimdi Hayırli olsun bu arada sağ salim kucağına almayi nasip etsin Allah

Sizin aniden mi oldu kaybınız,sebebi ne dedi doktorlar? Çok geçmiş olsun tekrardan
Evet bir anda oldu herhangi bir sıkıntım yoktu düşük tehlikesi, kanama vs bir akşam birden bire su bosaldi direk kanama açıldı öyle kaybettim meleğimi

Evet bir anda oldu herhangi bir sıkıntım yoktu düşük tehlikesi, kanama vs bir akşam birden bire su bosaldi direk kanama açıldı öyle kaybettim meleğimi
Patoloji sonucunda birsey çıkmadı

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah ..Allahım hayırlısıyla tekrar nasip etsin inşallah..üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…