- Konu Sahibi Kadifekoltuk
-
aynısını kuzenim yaşadı. ilki dış gebelik ikincisi düşük. sonrasında da hiçbir test yaptırmamıştı neden böyle oluyor diye. sonra bi daha hamile kaldıı ve şimdi 2 yaşında kızı var. o yüzden sakın ümidini kaybetme. 1 adet dönemi yeterli oluyor.Merhaba arkadaşlar bundan birkaç gün önce pozitif idrar testleri adlı konuya hamile olduğumu yazmıştım.Malesef 3 gün sonrasında kanamam başladı ve düşük yaptımeylül ayından beri ikinci çocuk için deniyoruz 1 kimyasal gebelik 1 de düşük yaşadım.İlk hamileliğimde ilk iki ay olmadı 3. Ay denememizde olmuştu,bu arada yurtdışında yaşıyorum, geçen şubat ayı türkiye de doktora gittiğimde doktor bi problem olmadıgını belirtip folik asit tavsiyesinde bulunmuştu.Size sorum şu düşük sonrası ne kadar sürede kendini toparlıyor rahim,buradaki hemsire kanama bitince normal cinsel hayata devam edilebileceğini fakat bebek için en az bir adet dönemi geçirmemi önerdi.Benimkine benzer hikayesi olan var mı?
Amin Cok sagol canımAllah razı olsun canım benim Rabbim evlatlarını bağışlasın
Ben beklemeden hamile kaldımaynısını kuzenim yaşadı. ilki dış gebelik ikincisi düşük. sonrasında da hiçbir test yaptırmamıştı neden böyle oluyor diye. sonra bi daha hamile kaldıı ve şimdi 2 yaşında kızı var. o yüzden sakın ümidini kaybetme. 1 adet dönemi yeterli oluyor.
Insllah canım senin içinde dua edicem 3 ay olacak düşük yapalı ilk bebeğimdi benimBen beklemeden hamile kaldıminşallah bu sağlıkla ilerler
Cok sağol Allah razı olsunInsllah canım senin içinde dua edicem 3 ay olacak düşük yapalı ilk bebeğimdi benim
Yavaştan denemelere başla kendini hazır hissedersenInsllah canım senin içinde dua edicem 3 ay olacak düşük yapalı ilk bebeğimdi benim
aa ne güzel. inşallah sağlıkla gelsin bebişinBen beklemeden hamile kaldıminşallah bu sağlıkla ilerler
Amin inşallah çok sağol Allah senden de razı olsunCok sağol Allah razı olsunbak daha önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse,olumlu yönünden bakarsak hamile kalabiliyorsun ne güzel,çok yüklenme kendine Allah hayırlısını versin,ilerde daha iyi bi şekilde olucak hersey
Amin inşallah bu güzel dileklerin için teşekkür ederimCok sağol Allah razı olsunbak daha önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse,olumlu yönünden bakarsak hamile kalabiliyorsun ne güzel,çok yüklenme kendine Allah hayırlısını versin,ilerde daha iyi bi şekilde olucak hersey
Çok teşekkür ederimaa ne güzel. inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Ben beklemeden hamile kaldıminşallah bu sağlıkla ilerler
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, inanırmısınız ben hiç kan vermedim, yurtdışındayım ve ilk randevum 13. Haftama verildi, ultrasonla bakmak için.Malesef Türkiye kadar takip edilmiyoruz,gebeliğimi form doldurarak bildirdim ve bana haziran sonuna randevu verildi..Anlayacağınız nasıl bi gebelik tibbi bilgim yok, ama bu hafta bulantilarim basladi ilk cocugumla kiyaslayabiliyorum ancak bunuGiderek yükselmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama
Doktora gitme sansiniz varsa gidin hem iciniz rahat eder hem de Allah korusun bisey varsa gecikmeden ogrenmis olursunuz..Insallah saglikli bi gebelik yasiyorsunuzdurHayırlı olsun geveliğiniz ben de gebeyim ama daha sevinemedim nedense hemen hemen aynıyız sanırım ben 5. Haftadayım progesteron değerinizi öğrensem şansım var mı benim ki sürekli düşüyor anlam veremedim 1500 hcg 15 progesteron değerim sizin bu haftalarda nasıldı?
Benimde değerler yükselmedi sağlıklı gebelik dediler ver kürtaj yaptilarTeşekkürler size de cok gecmiş olsun, sizin düşüğünüz yanında benimki pek düşük gibi olmadı,pozitif i gördüm ve değerlerim yükselemediğinden adet ile sonuçlandı.mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın..
Cok gecmis olsun,insallah en kisa surede hayirlisiyla saglikli bi gebelik yasarsinizBenimde değerler yükselmedi sağlıklı gebelik dediler ver kürtaj yaptilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?