Düşük ile sonuçlanan gebelik 😔

aynısını kuzenim yaşadı. ilki dış gebelik ikincisi düşük. sonrasında da hiçbir test yaptırmamıştı neden böyle oluyor diye. sonra bi daha hamile kaldıı ve şimdi 2 yaşında kızı var. o yüzden sakın ümidini kaybetme. 1 adet dönemi yeterli oluyor.

Ben beklemeden hamile kaldım inşallah bu sağlıkla ilerler

Insllah canım senin içinde dua edicem 3 ay olacak düşük yapalı ilk bebeğimdi benim
Cok sağol Allah razı olsunbak daha önümüzde uzun yıllar var Allah izin verirse,olumlu yönünden bakarsak hamile kalabiliyorsun ne güzel,çok yüklenme kendine Allah hayırlısını versin,ilerde daha iyi bi şekilde olucak hersey

Amin inşallah çok sağol Allah senden de razı olsun

Amin inşallah bu güzel dileklerin için teşekkür ederim

Hayırlı olsun geveliğiniz ben de gebeyim ama daha sevinemedim nedense hemen hemen aynıyız sanırım ben 5. Haftadayım progesteron değerinizi öğrensem şansım var mı benim ki sürekli düşüyor anlam veremedim 1500 hcg 15 progesteron değerim sizin bu haftalarda nasıldı?
Ben beklemeden hamile kaldım inşallah bu sağlıkla ilerler

Şöyle söyleyim adet gecikti diğer gün test yaptırdım 258 çıktı progesteron 18 di,iki gün sonra 628 çıktı progesteron 17 çıktı,iki gün sonra 1500 hcg 15 progesteron.neden düşüyor anlam veremiyorum düşük mü olacak acaba

Giderek yükselmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama
Kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm, inanırmısınız ben hiç kan vermedim, yurtdışındayım ve ilk randevum 13. Haftama verildi, ultrasonla bakmak için.Malesef Türkiye kadar takip edilmiyoruz,gebeliğimi form doldurarak bildirdim ve bana haziran sonuna randevu verildi..Anlayacağınız nasıl bi gebelik tibbi bilgim yok, ama bu hafta bulantilarim basladi ilk cocugumla kiyaslayabiliyorum ancak bunu

Doktora gitme sansiniz varsa gidin hem iciniz rahat eder hem de Allah korusun bisey varsa gecikmeden ogrenmis olursunuz..Insallah saglikli bi gebelik yasiyorsunuzdur

Benimde değerler yükselmedi sağlıklı gebelik dediler ver kürtaj yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…