Adetin ne kadar gecikti ilk kan verdiğinde ve bence Bi kac gun bekle öyle kan ver 4-5 gün gibiMerhabalar iki güne bir beta hcg veriyorum ama değerler normalin altında ilerliyor 5 ekimde 41 7 ekimde 66 bugün ise 84 çıktı doktor bugün alttan muayene etti ama ulteasonda anormal bir durum görünmüyor salı günü tekrar kan ver bakalm dedi benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba yazarsanız çok sevinirim
Sana ne dedi doktor peki? Bana dış gebelik ya da düşük olabilir artış çok az dedi ve ben hiçbir belirti hissetmiyorum hamilelige dair.bir daha ne zaman kan vereceksin? Pazartesi tekrar vericem ben ama pek umudun kalmadı sağlıklı bir gebeliğe dair ne yazık kiCanım benim de betam az ilerledi ama şu an bir sıkıntı yok gibi. Benim de 34, 57 83 olarak ilerledi
Insallag sağlık li bir gebelik olur sizinki benimde öyleydi daha önceki gebeligimde çok yavasti progstan düşüktü doktor bu tutunamaz demisti bebeğim 9 haftalikken kalbi durdu aklıma geldikçe kötü oluyorum aile doktoruda çok az gecikmeye gore demistiSana ne dedi doktor peki? Bana dış gebelik ya da düşük olabilir artış çok az dedi ve ben hiçbir belirti hissetmiyorum hamilelige dair.bir daha ne zaman kan vereceksin? Pazartesi tekrar vericem ben ama pek umudun kalmadı sağlıklı bir gebeliğe dair ne yazık
Çok üzüldüm gerçekten başınız saolsunInsallag sağlık li bir gebelik olur sizinki benimde öyleydi daha önceki gebeligimde çok yavasti progstan düşüktü doktor bu tutunamaz demisti bebeğim 9 haftalikken kalbi durdu aklıma geldikçe kötü oluyorum aile doktoruda çok az gecikmeye gore demisti
Amin inşallah saolun insallah siz çok sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz şuan tekrar düşünüyorum acaba diyorum erken gebelik testi yapsam cikarmiÇok üzüldüm gerçekten başınız saolsunbir de böyle olmak var isde o yüzden ne kadar erken sonuclanirsa o kadar iyi.sizinkisi daha üzücü ve travmatik olmuştur eminim ki rabbim sabırlar versin
Adet olmanıza çok varsa bence yapmayın ben hayatımın hatasını yaptım erkenden öğrenmekle keşke daha geç yapsaydım testi beta hcg yi çok düşük sayılarda yakalayınca günler baya zor geciyorAmin inşallah saolun insallah siz çok sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz şuan tekrar düşünüyorum acaba diyorum erken gebelik testi yapsam cikarmi
Haklısınız aslinda zor olur bende oylendusunuyorum adetime 1 hafta kaldiAdet olmanıza çok varsa bence yapmayın ben hayatımın hatasını yaptım erkenden öğrenmekle keşke daha geç yapsaydım testi beta hcg yi çok düşük sayılarda yakalayınca günler baya zor geciyor
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar cikar bol dua edicem size deHaklısınız aslinda zor olur bende oylendusunuyorum adetime 1 hafta kaldi
Çok teşekkür ederim Allah razı.olsun bende edicem insallah çok saolunİnşallah hayırlı güzel sonuçlar cikar bol dua edicem size de
Merhaba değerlerim aynı sizinle doktor ne dedi size benim hala başlamadı kanamam da sizin başladımı,veya gebelik normale döndü müİnşallah hayırlı güzel sonuçlar cikar bol dua edicem size de
Merhaba benm yarın son bir beta daha bakilacak yine düşük çıkarsa cuma günü kurtaj dedi doktor ama kese falan görülmedi henüz o yüzden kararsızım kurtajda hala Bi umut bekleyim diyorum ama bilemiyorum da . Sizde durum nedirMerhaba değerlerim aynı sizinle doktor ne dedi size benim hala başlamadı kanamam da sizin başladımı,veya gebelik normale döndü mü
Kahve lekelenme var beta hafif artmış gene,artış bizi tedirgin ediyor,kimyasal dedi hoca ama kanama yok,hala artıyor değer anlamadım.Dış gebelik olmasında artık vallahi kimyasala razıyımMerhaba benm yarın son bir beta daha bakilacak yine düşük çıkarsa cuma günü kurtaj dedi doktor ama kese falan görülmedi henüz o yüzden kararsızım kurtajda hala Bi umut bekleyim diyorum ama bilemiyorum da . Sizde durum nedir
Dis gebelik olup olmadığını anlamak için keseyi de görmek gerekiyor bende de aynı bilinmezlik var doktor da o yüzden garanti olsun diye kurtaj diyo icim rahat degil ama beklemek de sadece benim yipranmama sebep olacaksa bilmiyorum ne yapcam.yine de umudum var bugün kan sonucuna göre doktorla konuşup beklemeyi teklif edicem tabi hatri sayılır bir artış görürsem.Kahve lekelenme var beta hafif artmış gene,artış bizi tedirgin ediyor,kimyasal dedi hoca ama kanama yok,hala artıyor değer anlamadım.Dış gebelik olmasında artık vallahi kimyasala razıyım
Beklemek çok yıprattı benide,en hayırlısı olsun sizin içinde,12 günde 5 yaş yaşlandım heralde,bitsin önüme bakıyım istiyorum artık,inşallah güzel haberler alırsınız banada haber verinDis gebelik olup olmadığını anlamak için keseyi de görmek gerekiyor bende de aynı bilinmezlik var doktor da o yüzden garanti olsun diye kurtaj diyo icim rahat degil ama beklemek de sadece benim yipranmama sebep olacaksa bilmiyorum ne yapcam.yine de umudum var bugün kan sonucuna göre doktorla konuşup beklemeyi teklif edicem tabi hatri sayılır bir artış görürsem.
Beklemek çok yıprattı benide,en hayırlısı olsun sizin içinde,12 günde 5 yaş yaşlandım heralde,bitsin önüme bakıyım istiyorum artık,inşallah güzel haberler alırsınız banada haber verin
Sizin son değeriniz kaç çıktı şimdiDis gebelik olup olmadığını anlamak için keseyi de görmek gerekiyor bende de aynı bilinmezlik var doktor da o yüzden garanti olsun diye kurtaj diyo icim rahat degil ama beklemek de sadece benim yipranmama sebep olacaksa bilmiyorum ne yapcam.yine de umudum var bugün kan sonucuna göre doktorla konuşup beklemeyi teklif edicem tabi hatri sayılır bir artış görürsem.
İnşallah dua edelim.oglene belli olur muhtemelen hersey sonucu öğrenir öğrenmez girer yazarım hayırlısı neyse o olsunBeklemek çok yıprattı benide,en hayırlısı olsun sizin içinde,12 günde 5 yaş yaşlandım heralde,bitsin önüme bakıyım istiyorum artık,inşallah güzel haberler alırsınız banada haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?