Düşük ilerleyen beta hcg yardim

Allah en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Bende bugün gittim,sağlıksız olduğu kesinleşti yarın tekrar beta bakılacak,dış gebelik riskine karşı ,hayırlısı böyleymiş

Son durumun nasıl

Yaa çok üzüldüm valla..dediğin gibi hayırlısı buymuş yapacak bisey yok birkaç ay sonra tekrar deneriz napalim

Son durumun nasıl
Canım ben hastanede çalışıyorum zaten kendi doktorumuz takip etmişti hastanede verdim sağlık ocağına hiç gitmedim.suan hala Bi değişiklik yok ne kanama ne ağrı umarım biran önce başlar pazartesi tekrar kan vericem betanin düşmesini bekliycez bakalm

Merhaba ben de dış gebelik geçirdim Eylül ayından bu yana değerim anca dün negatife döndü. Ama benim doktorum kürtaj yapmadı beta 1300 lerdeyken tüpte gördü ve mtx iğneyle sonlandırıldı. Kürtaj sadece tanı İçin yapılıyor kürtaja rağmen değer artmaya devam eder genelde dış gebelikte ve sonrasında iğne vurulur genelde . Dinlediğim ve yaşadığım tecrübeler bu şekilde .

Evet size katılıyorum bana bugün kurtaj yapıldı doktorum aldığı parçaları patolojik yolladı on güne sonuc çıkar dedi salı günü tekrar beta vericem eğer değer düşmeye başlamaz ise dış gebelik geçiriyorsun diycez dedi umarım düşüşe geçer

Merhaba bende aktif kanama hala başlamadı sizde durum nedir,en son düşmeye başladı beta

İnşallah kendiliğinden düşer betan da benim gibi sürünmezsin canım. Haber ver mutlaka

Merhaba bende aktif kanama hala başlamadı sizde durum nedir,en son düşmeye başladı beta
Ben dün kurtaj oldum kanama başladı diye doktoruma söylemeye gitmiştim hemen kürtaja aldı süreci hizlandiralim surunme dedi.sali günü kan vercem beta düşerse hersey yolunda demek ama düşmezse dis gebelik maalesef dedi.hayrlisi bakalm sen de ihmal etme düşse de sonradan artışa gecebiliyor dis gebelikte aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…