- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.415
- 63
- 36
Allah en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahMerhaba merak etmeyin diye yazmak istedim kan sonucum çok az Bi artış göstermiş sagliksiz gebelik olduğu kesinleşti ama doktorum kürtaja gerek yok kendisi düşer bekleyelim pazartesi tekrar bakalım takip edelim dedi.benim hikayem güzel bitmedi inşallah sizlerinki güzel sonuclanir
Amin inşallahAllah en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bende bugün gittim,sağlıksız olduğu kesinleşti yarın tekrar beta bakılacak,dış gebelik riskine karşı ,hayırlısı böyleymişMerhaba merak etmeyin diye yazmak istedim kan sonucum çok az Bi artış göstermiş sagliksiz gebelik olduğu kesinleşti ama doktorum kürtaja gerek yok kendisi düşer bekleyelim pazartesi tekrar bakalım takip edelim dedi.benim hikayem güzel bitmedi inşallah sizlerinki güzel sonuclanir
Sağlık ocağına mıngittiniz kan vermek için yoksa hastaneye miBende bugün gittim,sağlıksız olduğu kesinleşti yarın tekrar beta bakılacak,dış gebelik riskine karşı ,hayırlısı böyle
Son durumun nasılMerhabalar iki güne bir beta hcg veriyorum ama değerler normalin altında ilerliyor 5 ekimde 41 7 ekimde 66 bugün ise 84 çıktı doktor bugün alttan muayene etti ama ulteasonda anormal bir durum görünmüyor salı günü tekrar kan ver bakalm dedi benim gibi olup sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba yazarsanız çok sevinirim
Bende bugün gittim,sağlıksız olduğu kesinleşti yarın tekrar beta bakılacak,dış gebelik riskine karşı ,hayırlısı böyleymiş
Canım ben hastanede çalışıyorum zaten kendi doktorumuz takip etmişti hastanede verdim sağlık ocağına hiç gitmedim.suan hala Bi değişiklik yok ne kanama ne ağrı umarım biran önce başlar pazartesi tekrar kan vericem betanin düşmesini bekliycez bakalmSon durumun nasıl
Kısmet ne diyelim Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinYaa çok üzüldüm valla..dediğin gibi hayırlısı buymuş yapacak bisey yok birkaç ay sonra tekrar deneriz napalim
Hastanede veriyorum ben kanıSağlık ocağına mıngittiniz kan vermek için yoksa hastaneye mi
Peki 2 günde bir mi veriyorsunuzHastanede veriyorum ben kanı
2 günde verdiğimde oldu 4 günde verdiğimde,hocam ne zaman istediyse ozaman verdim.Peki 2 günde bir mi veriyorsunuz
Peki şuan hamile misiniz2 günde verdiğimde oldu 4 günde verdiğimde,hocam ne zaman istediyse ozaman verdim.
Peki şuan hamile misiniz
Sağlıksız gebelik dedi hocam,değerin düşüşe geçmesini bekliyoruz.düşmezse müdahale edecek malesefPeki şuan hamile misiniz
Hmm hakkınızda hayırlısı olsunSağlıksız gebelik dedi hocam,değerin düşüşe geçmesini bekliyoruz.düşmezse müdahale edecek malesef
Evet size katılıyorum bana bugün kurtaj yapıldı doktorum aldığı parçaları patolojik yolladı on güne sonuc çıkar dedi salı günü tekrar beta vericem eğer değer düşmeye başlamaz ise dış gebelik geçiriyorsun diycez dedi umarım düşüşe geçerMerhaba ben de dış gebelik geçirdim Eylül ayından bu yana değerim anca dün negatife döndü. Ama benim doktorum kürtaj yapmadı beta 1300 lerdeyken tüpte gördü ve mtx iğneyle sonlandırıldı. Kürtaj sadece tanı İçin yapılıyor kürtaja rağmen değer artmaya devam eder genelde dış gebelikte ve sonrasında iğne vurulur genelde . Dinlediğim ve yaşadığım tecrübeler bu şekilde .
Merhaba bende aktif kanama hala başlamadı sizde durum nedir,en son düşmeye başladı betaCanım ben hastanede çalışıyorum zaten kendi doktorumuz takip etmişti hastanede verdim sağlık ocağına hiç gitmedim.suan hala Bi değişiklik yok ne kanama ne ağrı umarım biran önce başlar pazartesi tekrar kan vericem betanin düşmesini bekliycez bakalm
İnşallah kendiliğinden düşer betan da benim gibi sürünmezsin canım. Haber ver mutlakaEvet size katılıyorum bana bugün kurtaj yapıldı doktorum aldığı parçaları patolojik yolladı on güne sonuc çıkar dedi salı günü tekrar beta vericem eğer değer düşmeye başlamaz ise dış gebelik geçiriyorsun diycez dedi umarım düşüşe geçer
Ben dün kurtaj oldum kanama başladı diye doktoruma söylemeye gitmiştim hemen kürtaja aldı süreci hizlandiralim surunme dedi.sali günü kan vercem beta düşerse hersey yolunda demek ama düşmezse dis gebelik maalesef dedi.hayrlisi bakalm sen de ihmal etme düşse de sonradan artışa gecebiliyor dis gebelikte aman dikkat etMerhaba bende aktif kanama hala başlamadı sizde durum nedir,en son düşmeye başladı beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?