• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük kalite iki tane 6.gun blast i hakkında

burcumzeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
65
4
1
34
Transfer olacagm şuan dinlendirmedeyim fet olacak
2 tane 6.gun blastim var ama düşük kalite dendi
İkisini de transfer edeceklermis
Umutsuzlastim tutmaz falan diyolar
Bu AA lar bb ler CC ler çok önemli birşey mi

Bence tutmaması tamamen genetiklerine ve rahim içinin hazır olmasına bağlı. Düşük kalitede olup da diğer şartlar okeyse tutan var. Ama çok iyi kalitede baska faktörler varsa tutmuyor

Bence tutmaması tamamen genetiklerine ve rahim içinin hazır olmasına bağlı. Düşük kalitede olup da diğer şartlar okeyse tutan var. Ama çok iyi kalitede baska faktörler varsa tutmuyor
Beşinci gün e kadar herşey tamamdi birgün daha blast olmalarını bekleyeceğiz dediler sonra dört taneden ikisi blast oldu dondurdular ama düşük kalite denilip uzduler resmen gecrekten öyle mi tutma ihtimali varmı en azından biri olsa tutar mı keşke ikisi tutsa ama

Öğrendim bugün bir tanesi 4cc diğeri 5cc imiş kaliteleri
Doktor yüzde 10 tutma ihtimali var dedi yani canım çok sıkkın anlayacağınız

Birisi 4cc birisi 5 CC imiş çok zor tutma ihtimali dedi doktor yüzde 10 u geçmez falan dedi yani sizce böyle olup tutunan var mı

Birisi 4cc birisi 5 CC imiş çok zor tutma ihtimali dedi doktor yüzde 10 u geçmez falan dedi yani sizce böyle olup tutunan var mı
şöyle bi görsel var ama 4cc 5cc göremedim burada

Eklentiler

• IMG_4031.webp
    IMG_4031.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 12
Hiiiç umudunuzu kaybetmeyin Allah ol derse olur benim 5AA ya da 4AA tam hatırlamıyorum tutmadı,
doktorlar çok çok büyük ihtimalle tutacak gözüyle bakıyorlardı olmadı. Arkadaşımın 3. gün 3BC embriyosu şu an 4 yaşında :)

Back
X